Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilacla korundum kuzum. Ama onun bi zararı olmadi çnki eşimde varikosel cıktı o biraz yordu bizi. Ama çok şükür değerler normale bindi. Bundan sonrasında umitliyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı:
Amin cümlemize inşallah canım. Eşim bende muayene olsam mı diye soruyordu dün sizce olmalı mı yoksa daha çok yeni evliyiz biraz beklemeli miyiz ? Ben gittim rahim temiz yum sağlıklı demişti doktor. Folikasit kullanmaya başlattı işte

Allah mutlu etsin canim olsun esinde sende gençsin fenamii sen hic yaslanmazsin gözünde hep çıtır olursun hepp taze kalsin askinz bende kocami cok seviyorumm au iyiki evlenmisim diyorum onlaa sevgii ollmazsa hic biseu olmazki zaten.. bu arada uygunmu orasi alisveris olarakk
Yok abla yaa ne uygunu dehşet pahalı. Sadece tlfon bilgisayar araba ve petrol uygun o kadar

Amin cümlemize inşallah canım. Eşim bende muayene olsam mı diye soruyordu dün sizce olmalı mı yoksa daha çok yeni evliyiz biraz beklemeli miyiz ? Ben gittim rahim temiz yum sağlıklı demişti doktor. Folikasit kullanmaya başlattı işte
Tabiki olsun 5 dk sey dir zaten
En azindan her ay umutlanmazsin

Kesinlikle kuzum o yüzden ne olur kendini çok yıpratma. Bende günlerce ağladım eşime fark ettirmeden. Bi defa eşim karşımda hüngür hüngür ağladı. Zaten ben o zman bittim resmen. Onun ağlaması beni mahfetti. Sonra bi şekilde toparladık kendimizi. Kimseye de birşey demiyoruz. Herşeyi ikimiz yaşıyoruz. Dediğim gibi burda da ikimiz varız zaten sadece. Üstesinden geliyoruz ya artk çok şükür :KK200:
Rabbim bunların hepsini görüyor. Bu da bir imtihan. Bakalım kulum isyan edecekmi diye zaman veriyor işte

Ben de 9 ay kullandım folik asit baktım birşey olmuyor zaten bıraktım. Bence bi muayne olsun. Erken öğrenmek bence en iyisi. Biz burdaki doktorlara güvenmediğimiz için gitmedik burda. Turkiyede de zaman olmuyordu bi türlü. Işte en sonunda dedim herkesi boşver bu sefer doktora gitcez. 2018 nisan da gittik doktora varikosel cıktı 3 gün sonrasında da ameliyat oldu eşim. Eğer çok daha önce gitseydik belki de şmdi hamileydim yada doğurmuştum. Erken teşhis her zman iyidr

Ben de 9 ay kullandım folik asit baktım birşey olmuyor zaten bıraktım. Bence bi muayne olsun. Erken öğrenmek bence en iyisi. Biz burdaki doktorlara güvenmediğimiz için gitmedik burda. Turkiyede de zaman olmuyordu bi türlü. Işte en sonunda dedim herkesi boşver bu sefer doktora gitcez. 2018 nisan da gittik doktora varikosel cıktı 3 gün sonrasında da ameliyat oldu eşim. Eğer çok daha önce gitseydik belki de şmdi hamileydim yada doğurmuştum. Erken teşhis her zman iyidr
Haklısın bu aydan sonra gidelim bari

Ya canimm biseu diyicem benim esimdede cok eskiden varikosel varmiss ama tedavi olmus duzelmis acaba tekrarlarmi bilgin varmi canimm

X