• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olursa olsun lutfen kendini ezdirme asla !
Evet.Dogru diyorsun.cocuklara zaten anneniz evinden benden ayri kalamaz gelir o diyormus piskin piskin,hala da bayanlarla gorustugunden eminim,ama surekli af diliyor,boyle bir celiski varmi

maddi kaynağım var çalışıyorum,işyerim var,ailemin durumu iyi,yine kendisi de sürekli çocuklara fazla fazla veriyor şimdilik okullarına gidip,aramıyacağım zaten,bunun için yazdım buraya,dizginleyin beni diye,zaten o alıştı,benim onu herşeyiyle kabul etmeme,şimdi de hala kendi kendime döneceğimi düşünüyor

Eee çaresiz zavallı bir insan da seğilsiniz. Neden kendinize güvenmiyorsunuz?
Evlatlarınızla mis gibi yaşarsınız.

Öncelikle Allah yardımcın olsun..Ancak en doğru kararı sen verirsin .Nitekim ailen dahi öğrendiği için rahat davranacağını düşünüyorum...Yapılması gereken çok açık ve net üstüne üstelik bir de şiddet uygulaması hiç af edilir şey değil.Hem suçlu hem güçlü.Neden bu tarz vijdansız saygısız insanı çekersin ki be güzelim .Aklını karıştırmak istemem ,ama senin daha fazla yara almanı ve pskolojinin bozulmasına müsaade etmemelisin .

33 yasındayım,15 yıılık evliyim,2 tane evladımız var.18 yaşımda görücü usulü evlendim,ama sevdim kocamı,o da beni sevdi,10 yılımız gayet iyiydi,ufak tefek problemlerimiz olsada iyiydik yine,her evin içnde olan problemler dedik hep. Ama eşim 5 yıl önce işini batırdı iflas etti,elindeki herşeyi kaybetti,iyi veya kötü destek oldum ona,evimizi satıp kiraya bile çıktık,ama eşim bu dönemde etrafında da kimse kalmayınca,piyasadaki hayat kadınlarıyla,duygusal,fiziksel yada sadece sözel sürekli haşır neşir olmuş,kendini rahatlatmış kendi ifadesiyle,birsürü mesajını aramasını yakaladım yıllarca,hepsi de farklı farklı kadınlardı,benim muhatap olup yakaladığım bir 30 kişi vardır abartısız.her defasında,sevgi sözcüklerine boğdu beni,affet psikolojim bozuk dedi durdu,hepsi sabun köpüğü sen ömrümsün,canımsın dedi,bitecek,düzeleceğim dedi durdu,ama ben içimi kavuran şüpheyle sürekli eşimi araştırdım,çok inceledim,bu sefer ben araştırdıkça olaylar büyüdü inada bindi,her hatasını meydana çıkardığımda da suçluluk psikolojisiyle şiddet de uyguluyordu her defasında,sonra pişman olup özürler diliyordu,ağlayıp sızlıyordu.psikolog,psikiyatr,hacı hoca,terapist heryere gittik,belki bugün düzelir,belki yarın düzelir,5 koca yıl yuvamı yıkmak istemedim,ama hep kandırıldım,hep cebinde benim dahi numarasını bilmediğim şifreli 2.bir hat taşıdı,en son 6 aydır görüştüğü bir kadın varmış,sanırım onunla ileri gitmiş,mesajlarını kendi telime yönlendirmiştim zaten,mesajlar bana gelince,yüzüne vurdum,iftira atıyosun,ispat et dedi durdu,ben yine bana zarar vermesinden korktuğum için 15 yıldır ilk defa ailemin yanına sığınıp,mesajların bana da geliyor,şu saatte şu kadınla mesajlaşamların var deyince,bu bana fiziksel saldıramayınca,varmı nikah kıydım ben ona,var mı çocuğum var ondan,bıktım senden,kara bela gibi araştırıyorsun beni,sana olan sevgimi bilmiyorsun,iyi dedim madem yeni eşinle mutluluklar ben gelmiyeceğim dedim,sonra yine özürler,ağlamalar,sen beni tahrik ettin ondan dedim,kuran çarpsın,evlatlarımın üzerine yemin ederim öyle birşeyim yok,deyip durdu.AİLEME HİÇBİRŞEYİMİ ANLATMADIM YILLARCA,DIŞARDA DA HEP İYİ AİLE TABLOSU SERGİLEMEK İÇİN,kendimi yıprattım,kocam olacak adamda nasıl olsa bu kadın bizi hep iyi gösteriyor,benim pisliklerimi duyurmuyor kimseye diye,hiç düzelme yolune gitmedi,hiçbir sorunumu kimseye demedim yıllarca,aileme de yaşadığım herşeyi anlatınca,haliyle onlarda bu iş bitti,dönmeyeceksin diyorlar,biz senin maddi manevi arkandayız diyorlar.20 gündür ailemin yanındayım,sonuç olarak eşim dün benimle işyerimde görüşmek istedi,ben de ailemin evine gel,orda konuşalım dedim,geldi,herkes eteklerindeki taşı döktü,tüm suçlamaları kabul etti,ben çocuklarım ve karım olmadan nefes alamıyorum,düzeleceğim,karımın kıymetini bileceğim,1 şans daha dedi,ama bana 5 yıldır bu masalları anlattığı için hiç samimi gelmedi,gözlerinde bu işleri buraya getirdim diye bir kin,ve acayip bir pişkinlik hissettim,boşanma konuşulmadı ama biraz daha ayrı duralım dedik bana da geldim ayagına daha da seni aramam deyip,yine sorumluluğu bana attı,ne yapmalıyım,çok uzun oldu ama çok dertliyim,bu özeti daha yaşadıklarımın detaylara girsem yetmez bu sayfalar,akıl verin kardeşlerim allah aşkına,yine benim herşeyi kabu edip toparlayacagımı düşüncesiyle,gayet rahat ve benim ailemin yanında burnumun sürtecegeni düşünüyor ayrıca

Ekonomik olarak gucunuz yerinde olmasi cok iyi. kendinizi daha fazla ezdirmemelisiniz. iyi gunleriniz oldu diye bu eziyete maruz kalmak zorunda degilsiniz.Ayrica millet duyacak diye de kendinizi harab etmeyin.2 gun konusurlar 3.gun unuturlar.Herkes kendine baksin.Siz aramadiginiz zaman arsiz arsiz arada yoklamalar cekecektir sakin tuzaga dusmeyin.Tavrinizi koruyun ve cok gerekmedikce muhatap olmayin.Kendinizi cok degersizlestirmissiniz ve sizi cantada keklik gibi goruyor anladigim kadariyla.daha fazla firsat vermeyin.Yillarin verdigi aliskanliktan mutevellit olusan bir bosluk oluyor elbette.Boslugu hayatinizda buyuk bir degisiklik yaparak doldurabilirsiniz.Bu degisikligi kendi yasam tarziniza gore belirleyebilirsiniz.

Çok üzüldüm durumuna yaşadıkların jiçte yenilir yutulur şeyler değil bence maddi sıkıntın yoksa kal ailenin yanında çocuklar öyle bir yuvada büyücegine bırak arada görsünler babalarını onlarada ilerde rol olucak insan hiç mi çocuklarını düşünmez nasıl bir kişiliktir genç bir bayansın bence çocuklarınla isinle ilgilene kendine bak hayat kısa heba etme derim

Yorumların hepsini okuyamadım ama öncelikle rabbim en aydınlık günlerinizi göstersin sana ve çocuklarına eşine gelince arkadaşım bi insan bi şeyi bi kere yaparsa hatadır aynı şeyi ikinci kez yapıyorsa bu alışkanlıktır.. Bizdede bi tabir vardırr hepimiz biliriz alışmışta kudurmuştan beterdir en güzel yaşlarını bunlarınyaşayarak geçirmişsin bu adamın bunları sana yaşatmaya hiç hakkı yoktu kesinlikle dönme geri boşan ayaklarının üstünde dur çocuklarını büyüt ilerde evlatların büyüdüğünde sana kızacaklar bundan da emin olabilirsin böyle bi adamla nasıl yaşadın anne diye afedersin ama kadınlık gururunla oyuncak gibi oynamış resmen böyle bi adama sevgi nasıl duyuyorsun nasıl merhamet etmeyi düşünüyorsun bilemedm sadece geri kalan ömrünüde aynı psikolojiyle yaşamak istemiyorsan boşanmak zorundasın çünkü bu adam değişmez.

hepinize çok teşekkür ederim,inanın zor günler geçiriyorum,ağlama krizlerim,titremelerim oluyor,işimin yoğunluğundan doktora da gidemedim ama içimdeki geri zekalı ses,onursuz gurursuz kadın,yuvanı yıkma,bunun düğünü var bayramı var,aile birliğidiye birşey var,herkesin kocası yapıyor,araştırma sende dönüp geleceği senin yanın diyor.ama diğer yanımdaki güçlü ve onurlu kadın nasıl miden alır,için alır böyle bir yaşantıyı,nasıl görmemelizlikten gelip o adama güleryüz gösterip kadınlık yaparsın diyor.Aramasın istiyorum.kıymetimi bilsin diye,aramayınca da bu kadar mı çabuk kabul etti herşeyi diyorum.evet farkındayım benim de psikolojim bozuk ve sağlıklı düşünemiyorum:KK12:

evet gerizekalı ve aptal olduğumun farkındayım,bu kadar zulme ve eziyete rağmen beni sevdiğini,kendine engel olamadığı için bunları yaptığını düşünecek kadar salağım ve 18 yaşımdan beri hayatımın hatırladığım bütün kısmını bu şerefsizle geçirince,kopamıyacağımı düşünerek,kendimi boşlukta hissediyorum:KK43:
Bir silkelenin lütfen. Ciddi anlamda bir uzman destegi öneriyorum. Lutfen gidin. Bu dunyaya bir erkege bagimli olmak icin gelmediniz. Siz benliginizi kaybetmissiniz. Aptal veya gerizekali degilsiniz. Sadece kendinizde degilsiniz.

Eşinin yaptıklarını sen yapsaydın neler olurdu bir düşün. Alışkanlıklarından vazgeç kocan aldatmaya sen de affetmeye alışmışsın. Bir de dayak var işin içinde. burnun sürtülsün ne demek yaa sen ne yaptın ki onun kafasını sürtsen yeri

hepinize çok teşekkür ederim,inanın zor günler geçiriyorum,ağlama krizlerim,titremelerim oluyor,işimin yoğunluğundan doktora da gidemedim ama içimdeki geri zekalı ses,onursuz gurursuz kadın,yuvanı yıkma,bunun düğünü var bayramı var,aile birliğidiye birşey var,herkesin kocası yapıyor,araştırma sende dönüp geleceği senin yanın diyor.ama diğer yanımdaki güçlü ve onurlu kadın nasıl miden alır,için alır böyle bir yaşantıyı,nasıl görmemelizlikten gelip o adama güleryüz gösterip kadınlık yaparsın diyor.Aramasın istiyorum.kıymetimi bilsin diye,aramayınca da bu kadar mı çabuk kabul etti herşeyi diyorum.evet farkındayım benim de psikolojim bozuk ve sağlıklı düşünemiyorum:KK12:
bene ilk olarak maddi gücün yerinde ve ailen biliyor artık bi r pisikologa gitmelisin önce pisikologla bu krizlerin nöbeltlerin önüne geçenbilirsin bunlar bence tamamen kaybetme korkundan kaynaklı yoksa bu adam pekte çekilir şey değil bendede var kaybetme korkusu böyle seyler yasarsam bende çelişkide kalırım lakin ailen destekçin imkanın var hemen bir randevu al ve git bence

Aynı zamanda ciddi bir alışkanlık ve bağımlılık olduğunu düşünüyorum.bu konuda araştırmalar yap tedaviler dular bul psikolog la konus

Bu gercek bir konu mu ?
Neyinden vazgecemiyorsun acaba????
Hayir kendiden vazgectin orasi kesinde....bu adam ne yani?
hiç olmadığı
Bu gercek bir konu mu ?
Neyinden vazgecemiyorsun acaba????
Hayir kendiden vazgectin orasi kesinde....bu adam ne yani?
hiç olmadığı kadar gerçek.5 yıl çektiklerimin özeti daha o,detayları anlatsam aklınız gider.sadece aklımdan onu silmek sorunum,sudan çıkmış balığa dönecek gibi oluyorum.oysa şu kabuğumdan bir sıyrılabilsem,yepyeni ve huzurlu bir hayatım olacak,ailem sıfır eve bakıyor benim için,sıfır eşya alacaklarını,çocuklarımı en iyi şartlarda yetiştireceklerini söylüyorlar sürekli,kendimde çelışıyorum,ama içimdeki o sesi susturmak ve 15 seneyi,silip atmak çok zor

hiç olmadığı

hiç olmadığı kadar gerçek.5 yıl çektiklerimin özeti daha o,detayları anlatsam aklınız gider.sadece aklımdan onu silmek sorunum,sudan çıkmış balığa dönecek gibi oluyorum.oysa şu kabuğumdan bir sıyrılabilsem,yepyeni ve huzurlu bir hayatım olacak,ailem sıfır eve bakıyor benim için,sıfır eşya alacaklarını,çocuklarımı en iyi şartlarda yetiştireceklerini söylüyorlar sürekli,kendimde çelışıyorum,ama içimdeki o sesi susturmak ve 15 seneyi,silip atmak çok zor
Zor olur tabi...15 sene ama ozellikle de 5 sene cirpinmissin...
Simdi elde var sifir sonucunu gormek koyar insana...sende haklisin...ama tavsiyem ego yapma...
bak egon yuzunden bu haldesin....aksine rahat ol
ben elimden geleni yaptim
ustume duseni fazla fazla yaptim deyip birak sunu gozunu seveyim...

Sevgili Canan ...Hayatta yapamam dediğimiz şeyleri yapabiliriz.Sudan çıkmış balığa dönerim diye huzursuzlanmışsın cnm .İnsan oğlu her şeye alışıyor emin ol nelerin üstesinden geliyoruz .Örneği ben 2 çocuğumla tüm aile fertlerinin boşanmamam için karşımda durmalarına rağmen 17 yıllık eşimi boşadım .Maddi olarak çok mu güçlüydüm asla özel sektörde çalışıyorum kimse destek olmadı Allah ımdan başka ...Ne çekicem benim onurumu gururumu ayaklar altına alacak da ..Neyse tatlım istedikten sonra alışılamayacak bir durum yok..Yeterki karar lı dik ol , sen kendine olan değeri kendin vermelisin.Asla üzmek değil seni amacım .Sadece hem cinslerim ezildiklerinde değersiz bir erkek tarafından panter kesiliyor ve sinirleniyorum.Şunu bil sen çok değerlisin neden ...En başta sen bir annesinnn .Yapma bunu kendine değerlisin değerli kalll.

Sevgili Canan ...Hayatta yapamam dediğimiz şeyleri yapabiliriz.Sudan çıkmış balığa dönerim diye huzursuzlanmışsın cnm .İnsan oğlu her şeye alışıyor emin ol nelerin üstesinden geliyoruz .Örneği ben 2 çocuğumla tüm aile fertlerinin boşanmamam için karşımda durmalarına rağmen 17 yıllık eşimi boşadım .Maddi olarak çok mu güçlüydüm asla özel sektörde çalışıyorum kimse destek olmadı Allah ımdan başka ...Ne çekicem benim onurumu gururumu ayaklar altına alacak da ..Neyse tatlım istedikten sonra alışılamayacak bir durum yok..Yeterki karar lı dik ol , sen kendine olan değeri kendin vermelisin.Asla üzmek değil seni amacım .Sadece hem cinslerim ezildiklerinde değersiz bir erkek tarafından panter kesiliyor ve sinirleniyorum.Şunu bil sen çok değerlisin neden ...En başta sen bir annesinnn .Yapma bunu kendine değerlisin değerli kalll.
hepinize çok teşekkür ederim,inanın harfi harfine okuyorum yazdıklarınızı,yelkenleri suya indirmemek için ve o cehenneme dönmemek için her dediğinizi kulağıma küpe ediyorum,ama salak gibi arasın beni,af dilesin,yalvarsın ben de kabul etmiyeyim diye de içimden geçirmiyor değilim

hepinize çok teşekkür ederim,inanın harfi harfine okuyorum yazdıklarınızı,yelkenleri suya indirmemek için ve o cehenneme dönmemek için her dediğinizi kulağıma küpe ediyorum,ama salak gibi arasın beni,af dilesin,yalvarsın ben de kabul etmiyeyim diye de içimden geçirmiyor değilim
Önce bir terapi gör sonra birleseceksen birleş... Yazık sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back