- 1 Ocak 2012
- 2.334
- 95
- 36
B gurubu KPSS sınavına aşağı yukarı 3 buçuk ay var... Çok az da olsa bence çok fazla az da sayılmaz.... yoğun bi şeklde çalştıktan sonra iyi bi puan almak çok zor olmasa gerek... Bi yerde duymuştum, önemli olan az zamanda yoğun çalşmakmış.. uzun süre yayarak çalışmak verimli olmuyormuş çok fazla... Tabi bizim süre biraz fazla az En azından ilk kez kpss ye girenler varsa ya da ilk kez çalışarak girmek isteyenler varsa 3 buçuk ay da çalışarak kaç puan alabileceğimizi görürsek bir sonra ki kpss ye çok daha güzel hazırlanırz... Ben önlisans moda mezunuyum aynı zamanda Açıköğretimden lisans iktsat 4. sınıfa geçtim... Bu yıl önlisansdan giricem.. BEnm önlisans kpss tercih kodum 3001 herhangi bi önlisans olma şartı aranan bölümleri yazabiliyorum sadece tabibütün önlisansların terch yapabldğii bi kod oldu için talep fazlası var Ve en az kadroyuda 3001 e veriolarmış... malsef tabanlar 90 3 buçuk ayda bilmyorum kaç puan alırım.... 2010 kpss sine girmştim ilk kez hiç çalşmadan kitabım bile yoktu çalşmak için.. biraz eski öss kitaplarımdan coğrafya bakmıştım okadar... 68 almştım önlisansdan... BU yıl çalşmaya geç başlamamın sebebide.. aöf sınavlarımın bitmesini bekledim.. kafam rahat rahat çalışayım istedim... İlerde yüksek lisans düşünürsem diye ortalamamı yüksek tutmak istedim... Bi de bizim 3001 koduyla kpss de tercih yapmamız beni biraz soğuttu kpss den.... ama şu an 3 buçuk ay boş vaktim var... BU zamanı kpss ye çalşmak için kulllanacağım.. 90 puan alamazsamda en azından 68 puanı 3 buçuk ay çalışarak ne kadar yükseltebileceğimi görmek istyorum.. Zaten bu yıl kpss olmazsa bi dahakine lisansdan gircem.. Lisansdan gireceğim bölüm önlisansda ki bölümüme göre biraz daha avantajlı.. Benm gibi geç kalmş kpss ciler varsa bekliyorum... Birbirimiz motive edelim.... çalştğmz üniteleri konuları paylaşalım....