son 2-3 ay... :(

İyiyde arkadasim insana demezlermi "bu zamana kadar aklın nerdeydi?" diye..:KK14:
Bu adam iki gündür böyle degil hos..hep böyleydi degil mi?

merhaba kizlar..

benim bir sorunum var, dügünüme 2-3 ay kaldi ve nisanlimla aramiz su an çok kötü. Kendisi asiri derecede kiskanc ve çok çabuk sinirleniyor. Simdi dün bir olay yasandi :

Facebooktan bir fotografci beni eklemisti, ve o kisi kendi resmini paylasmis ve ben onu belirsiz begendim yani öyle haber kaynaginda çikti begendim. Hic düsünmedim, incelemedim...
ama sonra nisanlim benim hesabima girip yaptiklarima bakmis ve arasinda bunu bulmus. o gecede bana gelmis diyor ki : ''senin facebook hesabini kapattim, yani dondurdum'' dedi. bende ''neden'' diye sordum. o da anlatti söyle böyle dedi. ben açiklamami yaptigim halde, devam etti inatliga. bundan 1-2 ay önce bizim bir akrabamiz var, kizin resmini begenmis ben birsey demedim. kendisi bana açikladi ''öylesine begendim'' diye. ben birsey demedim, ayni olay bende yasandi kiyamet koptu ve benimle konusmadan direk kapatmis silmis hesabimi. çok asiri derecede kiskanç biri... ve sorunum su... 2-3 ay sonra dügünümüz var salon hersey ayarlanmis halde ama ben çok huzursuzum su an. ve bununla böyle devam etmek istedigimden emin bile degilim... ne yapmaliyim ????!! :KK43:
çok çabuk sinirleniyorsa ileride sorun yaşarsın.

Kontrol takıntısı.. Kimse kendi hayatının kontrolünün başkasının elinde olmasını istemez. Önce hoş gelir, beni merak ediyor, benimle ilgileniyor, kıskanıyor vs. Sonra nefesiniz kesilir, ne oluyor yaa ! dersiniz.. Çünkü insan fıtratı buna aykırı. Hepimiz özgür bireyleriz. Yanlış da yapsak, yaptığımız yanlışların bedelini öderiz. Doğru da yapsak karşılığını alırız. Uzaktan kumandayla yönetilen robotlar değiliz biz. Yani demem o ki, bu sorunu halletmeden evlenirsen, bir noktada düdüklü tencere misali, boooommm... Allah muhafaza...

Düğün stresinden abartmıştır belki.
Seviyorsanız ve güveniyorsanız bence sıkıntı yaratmayın.
Biz bu tür sorunları ilk sene çok yaşadık ama geçti hepsi :)
Nişanlın biraz çocukluk yapmış güzelce konuşulup halledilebilir.

Aynı sorun bizdede var.benim eşimde faceme takık ki facemde hiç kimse ekli bile degil erkek falan yok zaten bende istemem sadece akrabalarım kız arkadaslarım.oyalanıyodum vakit geciyodu.ama evlendiğimden beri her tartsmada facede face bende dondurdum tartsmakdansa.şimdide sıkılıyorum nolur baksam herkesten haberim oluyordu.haa ama bu arada eşime öyle çok kıskanc bilmem ne diyemem.aslında cok kıskanc ama hiç caktırmaz beni değil cevremdeki etkenleri kısıtlar bana cok anlayıslı cok kibardır el üstünde tutar.ama face dedinmi nefret eder çok tehlikeliynş face herkes alablrms hesabı istemyrmus bende dondurdum napıyım.sende takma bukadar faceye takık yani çogu

hiçbir şey için geç değil arkadaşım.

olanları geçtim içinde bir huzursuzluk varsa hislerine güven. bitir bu ilişkiyi.

her zaman içine doğan çıkar çünkü.

bu kadar kıskançlık olmaz. hayatını kısıtlıyor resmen.

Iste ben böyle bir adamla 4.5 senedir evliyim. Nisanliyken böyle değildi ama sonradan değişti :KK51:
Cok sinir bozucu bi durum biliyorum ama zamanla aşılıyor. Bu arada olan sana oluyor

facebook un acık yada kapalı olması senin için sorun mu yaratıyor..yani eşin olacak biri istemiyorsa sosyal agda olmanı resimlerini paylaşmanı huzursuz olacaksa kapat hayatından ne eksilir kii.. biraz ılımlı olmaya calıs.. nerde naptıgımı bilmek istiyor diorsun bu gayet normal o mesaj atıp sormadan sen suraya gideceğim de adamın aklı kalmasın.. büyütülecek bi durum yok bence

tipik erkek.
yasak koyunca,
basıkıcı olunca erkek olduğunu sanıyorlar işte.

Sorun facenı kapaması degıl ,sorun kendısının aynı hareketı yaptıgında oylesıne deyıp sıze gelıncesaçma sapan bır tepkı vermesı ılerıdede yapıp yapıp sen yapamazsın der bu sahıs ; tekrar düşün

maalesef, hatta dedim bugün anneme sürpriz hazirlamistim video ile anneler günü diye. ama sadece ona izin verdi. ''annen gördü mü, yorum yapti mi'' dedi. bende ''evet'' deyince.... ''tamam birdaha kullanmayacaksin facebooku'' dedi.
Ne bu canım ya.Onu yapmayacaksın bunu yapmayacaksın.Herkesin face hesabı kendine.Onu beğendin bunu beğendin.Bunun kıskanmakla alakası yok.Yaşama saygısızlık.İnsanın ne yapıp yapmayacağına bir başkası karar vermemeli.Yaşlar kaç bilmiyorum ama ergen davranışları bunlar.Güvensizlik.Ve senin başta kıskanılmak hoşuna gittiği için yasaklar cazip gelmiştüm hesap şifreni şunu bunu vermiş,onun senin üzerinde baskı kurmasına sesini çıkarmamışsın.dÜĞÜN SALONU TUTMAK BİRŞEY İFADE ETMİYOR.Çocuk doğup ayrılması da var.

merhaba kizlar..

benim bir sorunum var, dügünüme 2-3 ay kaldi ve nisanlimla aramiz su an çok kötü. Kendisi asiri derecede kiskanc ve çok çabuk sinirleniyor. Simdi dün bir olay yasandi :

Facebooktan bir fotografci beni eklemisti, ve o kisi kendi resmini paylasmis ve ben onu belirsiz begendim yani öyle haber kaynaginda çikti begendim. Hic düsünmedim, incelemedim...
ama sonra nisanlim benim hesabima girip yaptiklarima bakmis ve arasinda bunu bulmus. o gecede bana gelmis diyor ki : ''senin facebook hesabini kapattim, yani dondurdum'' dedi. bende ''neden'' diye sordum. o da anlatti söyle böyle dedi. ben açiklamami yaptigim halde, devam etti inatliga. bundan 1-2 ay önce bizim bir akrabamiz var, kizin resmini begenmis ben birsey demedim. kendisi bana açikladi ''öylesine begendim'' diye. ben birsey demedim, ayni olay bende yasandi kiyamet koptu ve benimle konusmadan direk kapatmis silmis hesabimi. çok asiri derecede kiskanç biri... ve sorunum su... 2-3 ay sonra dügünümüz var salon hersey ayarlanmis halde ama ben çok huzursuzum su an. ve bununla böyle devam etmek istedigimden emin bile degilim... ne yapmaliyim ????!! :KK43:
aynısını bende yaşadım canım.eşimin kuzeni var kocasıyla fotografını paylaşmıştı bende begenmiştim.neden kocasıyla olan fotografı begendin diye bi tepki vermişti.cok büyük bir kavga etmiştik.ondan sonra bende hic bişekilde onun yanlış anlayabilecegi fotolar begenmedim.artık kavga etmiyoruz....yani yapabilecegin tk şey ya benim gibi begenecegin şeylere dikkat etmek....yada tahammül etmemek rest cekmek.....rest cekmek ilişkini yıpratır...yani bende cok kıskanc bir adamla evli oldgum icin seni anlıyorum.ama sende nişanlını anla.kıskanmış ne yapsın biraz abartılı bir kıskanclık ama seviyo seni sadece gözünün onu görmesini isrtiyo....bende bunu bildiğim için eşim üzülecegine varsın ben begenmiyim kimsenin fotosunu diyorum...hem belki zamanla kıskanclıkları diner.bu dönemlerde normallll yani nişanlıyken kıskanclık cokkkkk normal bu arada gittigin her yeri bilmek istemesi olayı bendede var ama tabi ben bu durum icin bişey diyemiyorum cünkü aynısını bende ondan istiyorum.....sen rahatsızsan dile getir.sonucta rahatsız oldugunu bildigi halde böyle davranıyosa bi cözüm bulmalısnz

Bu kadar kıskanç bir erkekle işin çok zor canım Allah yardımcın olsun

facebook un acık yada kapalı olması senin için sorun mu yaratıyor..yani eşin olacak biri istemiyorsa sosyal agda olmanı resimlerini paylaşmanı huzursuz olacaksa kapat hayatından ne eksilir kii.. biraz ılımlı olmaya calıs.. nerde naptıgımı bilmek istiyor diorsun bu gayet normal o mesaj atıp sormadan sen suraya gideceğim de adamın aklı kalmasın.. büyütülecek bi durum yok bence
Ya şaka mı bu? Mesele facebook değil ki mesele adamın aklının kalması da değil. Sen onun facebook hesabını kapatavilir misin? Ya da facebookta gördüğün bir şeye takılıp onu bırakıp gidecek kadar şuursuz musun? Nedir bu kadınlarımızdaki aman evli olalım da ne kadar kısıtlandığımız sorun değil mantiği..

Birbirinize uygun olmadığınızı anlaması için daha ne yapması lazım? Bir insan çok iyi olabilir çok seviyor olabilirsin ama işin içine kısıtlama girdiyse en sevgi ile yapılan evlilik bile günün birinde insanı delirtir.

benim face´mde 1 tane resmim bile yok, kendi resmimi zaten paylasmiyorum hiç bir zaman

Ya şaka mı bu? Mesele facebook değil ki mesele adamın aklının kalması da değil. Sen onun facebook hesabını kapatavilir misin? Ya da facebookta gördüğün bir şeye takılıp onu bırakıp gidecek kadar şuursuz musun? Nedir bu kadınlarımızdaki aman evli olalım da ne kadar kısıtlandığımız sorun değil mantiği..
madem öyle ayrıl sen de mutlu ol adam da yaptıgına pişman olsun.. haa buarada bende öyle bir mantık yok canım.. kısıtlama konusuna gelince akllı davranırsan kimse kimseyi kısıtlamaz ne kendinden ödün ver nede ödün verecek konuma getir ilişkini ozman görürsün bukadar ileri gidecek cesareti olacak mı

X