Son 10 kilo yolculuğum

gulsum462

Karbonhidrat Kraliçesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
1.541
4.345
30
Merhaba arkadaşlar, 29 yaşındayım 1 çocuk annesiyim. Çocuğum 16 aylık şu an. Emziriyorum. 70 kilo 1.70 boyundayım.
Kızlar hayatımda hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum inanın. Çocukluğumdan beri kilo verme serüvenlerim oldu ve hep daha fazlasını aldım. Hayatımda verdiğim en doğru karar hamileyken diyetisyene gitmek oldu. 77 kilo ile hamile kaldım. 87 kilo ile doğuma gittim. Doğum yaptıktan 2-3 hafta sonra 75 kiloya düştüm. Çocuğum 1 yaşına geldiğinde de 65 kiloya düşmüştüm. Fakat son 2 ayda 5 kiloyu geri aldım. Aşırı yemek düşkünlüğü, ekmek, tatlı beni mahvetti. çalışmaya başladım ve çok hareketsizim. Sabah oturuyorum akşam eve gitmek için kalkıyorum koltuktan öyle bir hareketsizlik.
Ben artık kilolu olmak istemiyorum. 60 kiloda sabitleyip hayatıma öyle devam etmek istiyorum.
Burada her gün yediğim şeyleri ve menülerimi paylaşacağım. Önerilerinize ve motivasyona çok ihtiyacım var. Yolculuğuma destek olacak yoldaşlar aramaktayım.

Başlıyorum tekrar dostlar. Yarın tartılıp menülerimi buradan paylaşacağım. Eşlik etmek isteyenler yazsın lütfen. Birbirimizin menülerini yorumlarız.

Sabah tartıda 71,2 çıktım. Agresif bir diyet yapmayacağım. Mayıs ayına kadar 11 kilo vermem gerekiyor. 7 ayda 11 kilo rahat verebilirim bence.
Başladık bakalım:emir_bebek: akşama menümü yazarım. :KK50:

Cuma günleri tartı günüm. Cuma günü 70i görmeyi umuyorum.

Sabah tartıda 71,2 çıktım. Agresif bir diyet yapmayacağım. Mayıs ayına kadar 11 kilo vermem gerekiyor. 7 ayda 11 kilo rahat verebilirim bence.

diyet planın ney ?
ben de kilo vermiştim ama aldım şimdi.
bende başlayacağım 55 kilo sınır yapmayı planlıyorum

Çok rahat verirsin istikrarlı gidersen.
Cuma tartılma bu forumda ne çok var :)

diyet planın ney ?
ben de kilo vermiştim ama aldım şimdi.
bende başlayacağım 55 kilo sınır yapmayı planlıyorum
Hayatım diyetisyene gidip zayıflamak sonrasında geri almakla geçti. O yüzden kendim bir liste oluşturuyorum. Ekmek konusunda çok istikrarsızım. :KK43:
Çok rahat verirsin istikrarlı gidersen.
Cuma tartılma bu forumda ne çok var :)

Ben buradaki zayıflama gruplarındaydım. Ordan kalma alışkanlık :KK70:
İnşallah başaracağım.

Merhaba arkadaşlar, 29 yaşındayım 1 çocuk annesiyim. Çocuğum 16 aylık şu an. Emziriyorum. 70 kilo 1.70 boyundayım.
Kızlar hayatımda hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum inanın. Çocukluğumdan beri kilo verme serüvenlerim oldu ve hep daha fazlasını aldım. Hayatımda verdiğim en doğru karar hamileyken diyetisyene gitmek oldu. 77 kilo ile hamile kaldım. 87 kilo ile doğuma gittim. Doğum yaptıktan 2-3 hafta sonra 75 kiloya düştüm. Çocuğum 1 yaşına geldiğinde de 65 kiloya düşmüştüm. Fakat son 2 ayda 5 kiloyu geri aldım. Aşırı yemek düşkünlüğü, ekmek, tatlı beni mahvetti. çalışmaya başladım ve çok hareketsizim. Sabah oturuyorum akşam eve gitmek için kalkıyorum koltuktan öyle bir hareketsizlik.
Ben artık kilolu olmak istemiyorum. 60 kiloda sabitleyip hayatıma öyle devam etmek istiyorum.
Burada her gün yediğim şeyleri ve menülerimi paylaşacağım. Önerilerinize ve motivasyona çok ihtiyacım var. Yolculuğuma destek olacak yoldaşlar aramaktayım.
Ay bu tam ben son 10 kg vermem lazım

Kahvaltı 9:00

2 dilim ekmek

1 dilim peynir

Domates

3 zeytin

Çay

Ara öğün 11:00

Şekersiz Türk kahvesi

1 Ece çikolata

Öğlen 13:00

3 yemek kaşığı pilav

1 parça baget tavuk

1 dilim ekmek

Ara öğün 15:30

6 adet sarma

1 avuç fındık

Akşam 18:00

5 yk etli kuru fasülye

3 yk yoğurt

1 dilim ekmek

Ara öğün 20:00

2 ceviz

Çay

Su: 2 litre

Karbonhidrat ağırlıklı beslendiğimin farkındayım. Ama yavaş yavaş yola gireceğim. Antidepresan kullanıyorum. İştah biraz beni zorluyor ama başaracağım.

Hayatım diyetisyene gidip zayıflamak sonrasında geri almakla geçti. O yüzden kendim bir liste oluşturuyorum. Ekmek konusunda çok istikrarsızım. :KK43:

Ben buradaki zayıflama gruplarındaydım. Ordan kalma alışkanlık :KK70:
İnşallah başaracağım.
Ekmek zaten işin başı
Benim sıkıntım tatlılar ☹️

X