ayni kilolardayiz boyun kacben veremiyorum artık 71 de sabitledim gitmiyor canım sıkılıyor buna da
iradeSehpamda bunlar var ama ben sadece kayısılı çayımı içiyorumhayır diyiniz kg veriniz
aynen oyle.. Az once kaynvalideye gttm yerlesmismi diye dolstm yemek yiyolardi tulumba vardi cok israr ettiler zorladilar resmen ama birtane bile almadim bana kotuluk olur dedim bian byle bi laf ckti agzmdan bidha israr etmedi:) ben kac gun ac durucam snra o tatli yuzundenSehpamda bunlar var ama ben sadece kayısılı çayımı içiyorumhayır diyiniz kg veriniz
Bende erken yicem bugün acıkırsan meyve yersin ben öyle düşünüyorumGerci gecen hafta kestane sekeri yedgim halde iyi kilo verdim:))) esm illa yemek diye tuttrdu disarda. Bende pisirttir baliklari eve gdelim ddim hira uyudu zaten arabada :) bekliyoruz erken yicm aksam yemegini bugn insallah cok acikmam
ay çok erken değil mi yahu ben bu saatte yesem kahvaltıya kdr kıvranırımSöyledikten 1 saat sonra 2 mandalin yedim
Birazdan yemek yicem artık akşam sayarım bunu :)
Valla iki gün yediklerime sayıyorum :) goji aldım dün ondan yerim meyve bi de tamamdır çay kahve su ohh mis geçer biter akşamay çok erken değil mi yahu ben bu saatte yesem kahvaltıya kdr kıvranırım
haydi inşallah öyle olsunValla iki gün yediklerime sayıyorum :) goji aldım dün ondan yerim meyve bi de tamamdır çay kahve su ohh mis geçer biter akşam
3 gün kullandım sabah akşam şeklinde normale dönünce günde bi tane içmeye başladım@Apriori123 sen bu kayisi cayini hergun iciyomusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?