Soma Kömür İşletmeleri: Açıklanamayan bir yangın

varya resmen hiç ne yönetici ne sorumlu hiç bir sıfatta değiller... konun mu diyorlar kanunda yokmuş yaşam odaları,
ya ona gelene kadar en basit önlemler alınmış olsaydı belkide daha az bi kayıpla bu kaza,facia atlatılırdı...
kanunda yokmuş! yoksa diğer önlemleri al, en basit bilinçlendir çalışanlarını
hala hükümeti hedef tahtası göstersinler, millet varya o kadar uyandı ki artık tekrar uyutulmaya niyeti yok!
o yetkili şahısların konuşmasını izleyipte hala sebebi hükümette arayanlara ne diyelim ki inan diyecek cümleleri yetkililer itiraf etti zaten anlayana

Şirket yetkililer gözaltında olacağına bakanlarla toplantı da savcı (Ak parti Bilecik il başkan adayı) kimi gözaltına alayım ilk sorumlular öldü zaten diyor. nasıl denetlemeler yapıldıysa 2012den bu yana 4 kere kaza olmasına rağmen Taner Yıldız öve öve bitirememiş şirketi, kapatılan yerler tekrar açılmış. Önerge kabul edilmemiş, kaçış odaları zorunlu değil, ILO sözleşmesi imzalanmamış, taşeronlaşmalar, acil kriz yönetimini becerememişler bunları görmeyin siz hükümeti karalamayın diyin aferin size bu akılla Allah korusun ama daha çok yaşarız biz böyle katliamlar.

Son düzenleme:
Bu çok tanıdık geliyor nedense

bir ev yıkılsa suçlayacağın ilk kişi kim olurdu ? yada mantıken kim olmalı ?
size hükümeti suçlamayın diyen yok, veye akpak herkes diyende yok ...ama sadece bir kişiyi görmek nedir yahu ? bir sürü iddia dönüyor bilemiyoruz doğrumu yanlışmı , hükümet hükümet demekten diğer ihtimallaere kafa yormuyoruz farkıda mısınız...

Kanka uyanmış millet baksana...Uyanmış hal buysa,uyuyan halimiz evlerden ırak...

enerji bakaninin somadaki gorevi suydu: madende olen iscilere maske taktirtip cikartildiginda yaraliymis gibi gostererek hastanede olduklerini beyan edip, maden sahibinin daha az tazminat odemesini saglamak. 9 ay once ovgulere bogdugu katil arkadasinin yani.

ev, yapilmamasi gereken bir yere denetimsiz olarak yapilmisa buna izin verenleri suclarim mantik sahibi biri olarak.

Ben yoruyorum şahsen, iki tarafı da suçluyorum. Benim tahammül edemediğim de hükümeti sütten çıkmış ak kaşık gibi görenler göstermeye çalışanlar.

bende şunu anlamıyorum , kanun yok demeyi anlamıyorum ...
ne demek ya işverensin kanun yoksa bile senin vicdanın var insanlığın var !!
insan hakkını , kaliteli yaşamayı yaşam biçimi haline getirmiyoruz getiremiyoruz... olamadık böyle bir millet nedense olamıyoruz .... kaza yapmamak için illla katı kanunlar gerek bize... emniyet kemeri takmak için illa çok yüksek para cezaları ödememiz gerek, yok çünkü ceza olmadan kanun bilmem ne olmadan yaşam biçimi haline getirme yok bizde... buna yanıyorum en çok ...

Peki yıllar önce bir çocuğun okulda üstüne lavabo düşerek rahmetli olmuştu hatırlar mısınız? O durumda aile o lavaboyu oraya takan ustaya mı kızdı yoksa denetimini tam yapmayan okul yönetimine mi?

hala bu katilleri savunanlarin da elleri kanli… bunun vebaliyle yasayin, cezanizi da cekin en kisa zamanda insallah.

ya varya kendimi zor tutuyorum burası beddua yeri mi ?

o somadaki bir çok insan akp'ye oy verdi şimdi cezalarını mı çektiler..? neyin kafası bu ya

Peki yıllar önce bir çocuğun okulda üstüne lavabo düşerek rahmetli olmuştu hatırlar mısınız? O durumda aile o lavaboyu oraya takan ustaya mı kızdı yoksa denetimini tam yapmayan okul yönetimine mi?

bence önce o lavaboyu yapana kızmak lazım , neden yarın diğer okulda da aynısını yapacak.. okul müdürünü yetkilisine de kızarım ama ona kızmam onu suçlamam demek sadece o okul için artık önlemler alınması demek ... lavaboyu yapan ise daha biçok yere lavabo yapmaya devam edecek...

buraya kopyalayamadım, twitirda var. cemal yıldız 2011de, maden ocağında işe başladığını söylüyor. bugün 19. o gün 16.

bu nedenle ölüleri betona gömüyorlar galiba, çok fazla 18 yaş altı varmış, saatlik çalışan. ((((((((((((

Son düzenleme:

o somadaki bir çok insan akp'ye oy verdi şimdi cezalarını mı çektiler..? neyin kafası bu ya

oy verenler lafi geciyor mu acaba? katilleri savunanlar diyorum. evet katili savunanlar onlar kadar sucludur. bunun kafasi. cezanizi cekin demek beddua mi, adalet istiyorum.

Buradaki muhabbet Çelik'in tavuk yumurta muhabbetine dönmeye başladı,daha fazla dayanamıcam.

Ya o betona gömme yalan olsun lütfen. Ben bakana inanmak istiyorum. 18 kişi kaldı dedi doğru olsun lütfen. Lütfen..

arkadaş beddua etmeyi , yas tutma olarak zannediyor...
bana da başına gelsinde gör demişti, yani bir maden faciası daha olsunda senin yakının da olsun da gör diyor, insafff yaaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…