• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soma Kömür İşletmeleri: Açıklanamayan bir yangın

berna hnmın face hesabıda varmış..hem twitter hmde face hesapları kendisi tarafından kapatılmış.. yani şikayetle falan askıya alınmış değil... bu biraz düşündürücü geldi bana.. ama tabi bu olay için kendisi de kapatmış olsa bu yazdıkları araştırılması arkası bırakılmamalı.. kimin en ufak bir ihmali,suçu varsa en ağır şekilde ceza almalı..şuan şirketin patronun bile emniyette göz altında olmaması bana göre buyük suç.

Ya herkesi korkutuyor herkesi sindiriyorlar, gerçekten yeter artık!

Kader tabi canım kader. Sen düş kafanı patlat bu KAZADIR, hastaneye git doktor ilgilenmesin kan kaybından öl bu İHMALDİR, daha önce bu doktor bu hastane aynı haltı defalarca yemiştir ama devlet o hastaneyi kontrol altına alıp doktora yol vermemiştir bil bakalım bu nedir?

Mukadderat :26:
Bildim mi:44:

$10373758_10152430814393588_8618272746345906534_n.jpg

Açıklamanın özeti.

Ne müfettişlere inanıyorum ne savcılara. Rıza Sarraf'ın derhal içerden çıkartıldığı ülke burası.

Ne de seçimlere inanmıştım.

Bir tek ölümler gerçek.

Ben buna inanamıyorum. Aileleri isyan etmez mi?:26: Hadi korkuturlar desek biri bile itiraz etse ortaya çıkar. Doğru olmamalı bu kadarı fazla olur

İtiraz ettiğini kim bilecek?

Bu ülke Gezi olaylarını tam 2 gün sonra duydu. O da, marjinal gruplar olay çıkardı, diye duydu.

'Vura vura bizi büktüler, eğildikçene eğildik'
Veysel Arkan 27 yaşındaydı. 5 yıldır madende çalışıyordu ve 13 Mayıs Perşembe günü Soma Holding'e ait maden ocağına gitti. Türkiye'nin en büyük iş katliamında hayatını kaybeden yüzlerce insandan biri olan Arkan'ı madenden kendisi gibi madenci olan kardeşleri çıkardı. T24 video muhabiri Fatih Pınar, Kınık İlçesi'nin Cumalı Köyü'ne giderek evli ve 3 yaşında bir oğlu olan Veysel Arkan'ın ailesiyle cenazenin soğuk hava deposundan çıkarılmasını bekledi ve defne kadar uzanan süreci kayda geçirdi.

http://t24.com.tr/video/vura-vura-bizi-buktuler-egildikcene-egildik,138

Back