Böyle bir açıklamaları olduğunu bilmiyordum canım..Dediğim gibi, bildiğim araştırdığım bir cemaat değildir.
Bir art niyet görememiştim ama, evet niyet az çok belliymiş.
Siyasete de basbaya bulaşılmış..Zaten müridlerinden birinin twiter sayfası kan dondurucu gerçekten.
işte bu karikatürler öcü yaptı zaten arikat hocalarınıGünün en anlamlı karikatürü olduğunu düşünüyorum
Oraya giden kişilerinde iyiniyetlerinden dağıtılan bildirilerden dolayı da şüpheliyim Avukarların darp edilip Soma'da şu an olağanüstü halin olması ve bu kişilerin orada bulunmaları da kafamdaki ayrı sorular Kader tesadüf demek en kolay kaçıştır, din de psikolojimizi bu kaçışı bir nebze de olsa sağlar Kimse onlara dua etmesinler demedi, burada da dualar okundu camilerden selalar verildi Bir şey dedik mi?
Herkes oraya gönderilenlerin iyi niyetli olmadığını ve bazı şeyleri örtpas etmek üzere oraya gönderildiklerinden ellerindeki bildirilenden dolayı şüpheli, hatta avukatların darp edildiğini düşünürsek şüphe daha da artıyor benim açımdan Bu insanlar ancak haklarını savunarak ve hukuk ile adaleti bularak acılarını dindirebilirler, maalesef bunları din de sağlamaz Şu an yaşananlar bence budur;
Eki Görüntüle 1119513
Böyle bir açıklamaları olduğunu bilmiyordum canım..Dediğim gibi, bildiğim araştırdığım bir cemaat değildir.
Bir art niyet görememiştim ama, evet niyet az çok belliymiş.
Siyasete de basbaya bulaşılmış..Zaten müridlerinden birinin twiter sayfası kan dondurucu gerçekten.
Ben mumkun oldugunca empati yapmaya, baska acidan da dusunmeye calisiyorum ama bu kadar kosulsuz savunma kismina inanamiyorum...
Elli kere soyledim, dinle zorum yok diye, bu hukumet ve bu tip cemaatler insanlari dini kullanarak kandirip, canlarini yakiyorlar, ilk defa gormuyoruz...
Niyet apacik ama gormek isteyenlere med'cim...
Sen bu kibirle, aşağılama duygusuyla iyi bir yeri de savunma, bırak o yere insanı doğru baktırmayı daha da düşman edersin.
Başkasının anlayışsızlığını belirtirken, sen çok akıllı oldun.
Yok heexe sizin için söylemedi onu,İbrahiağa cemaatini savunan arkadaşa ithafen kinayeli konuştu;yani o laf size değildigerçi siz 2 kişi konuşurken ben araya atladım bana sanki bir şey düşecek ama,yanlış anlaşılma olmasın maksat.
Bak her doğru heryerde söylenmez
Bu yüzden bazı şeyleri koşulsuzca savunuyor görebilirsin
KAldı ki taikatta bir nevi bu da gerekir
Ama mesele artık siyaset değil ümmtin birlşme meselesi oldu
ama şunu da belirteyim ki ben Mahmut efendinin bir parti hakkında birşeyler savunduğnu ilk kez gördüm
Arkadasa cvp yazip attm da senin msjin gelmis.arkadasa kirdysam ozur dilerm yazdm ki bu onla benm aramda.sonucta karsilikli atistk biraz.sonunda ben yine uzerme duseni yaptm.ha sakin senin msjindan sonra ozru yazdgmi sanma diye yazdm.bakarsan msjima ayni anda atmisiz zaten seninle..
Sizler bu cemaat hakkında ne biliyorsunuz bi onu söyler misiniz?
Hizmetleri hakkında hiç bilginiz var mı?
http://iddef.org/icazet-2014
Buna bakın mesela..
Her insanın elinden tutyorlar,hizmetlerini de paylaşıyorlar, Onların elleri Afrikaya kadar uzannmış durumda ve şimdi o kıtadaki arkadaşlar soma için hatim indiriyorarsa buna vesile olan bu cemaattir
Tarikat isleri beni ilgilendirmiyor, ne dusundugu de, kotu niyetli insanlar o insanlardan uzak dursun yeter...
Seninle paylastiklarimi 5 saniyede buldum, biraz arastirinca bilgi sahibi olmak zor degil goruldugu gibi...
Hala soyluyorum, iyi niyetli degiller...
Bir ülkede din ve körü körüne inanış bilimin önüne geçiyor hatta bilim yuvaları kapatılıp başka şeylere çevriliyorsa kader kısmet lafları en anlamlı olan laflar oluverirler
"Kaza, kader, talih ve tesadüf deyimleri Arapçadır; Türkleri ilgilendirmez" M Kemal Atatürk
bunları gülen cemaati de yapıyor,okullar açıyor
Aksine oldukça iyi niyetli insanlar
Bazı şeyleri bilmiyorum diye içlerini bilmediğim anlamına gelmiyor
Size göre hükümete isyan ettirmek için orda olsalar bu hak savunma olurdu
Diyorum ya bazı şeyleri burada konuşmak istemiyorum
Bu da patlak vermeme sebep oluyor
Ama şu da bilinsin o insanlar oraya manevi destek için gitti
PARA da almadılar bazılarının iddia ettikleri ama kanıtlayamadıkları gibi
Yarın bir gün gülen ile Tayyip barışırsa da tam tersini söylersiniz.Hizmet yapıyordu ama dersane açıyordu bu cemaat ise sadece ve sadece maviyat için hizmet ediyor dünyalık birşey yok Bir amaç var o da kuran ve sünneti yaymak işte Gülen ile burada ayrılıyorlar
gülen açık bir şekilde devlete sızmış amacı aynı humeyninki gibi önce devlete sızmak bütün adamlarını elde edecek sonra da ülkenin başına geçecekti
Peki bizim bu cemaatte varmı devlet içine sızan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?