• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soma’daki sakallılar bakın kimmiş?

demek zihninizde böyle bir eşleşme vari hristiyanlar modern diye.

iyi de bu sizin meseleniz bizim değil.
Walla bnm zihnmde yok oyle birsey.islamiyeti cubbeyi sakali yobaz gerici gorenlern meselesi bu.benm meselem oldgunu nerden cikardn gelismis beyinli arkadsm..

ben hep kendimdeyim. tartışma budur. öyle iki cümle okuyup bozulacaksanız tartşmayacaksınız.

"okuma bi,lmediğinizi" söyledim mi ben?

söylemedim.

bu şekilde anlayınca sorun oluşuyor işte. ne sorunu?

okuduğu kadarını anlayamama sorunu.

bunu çözmek için ne gerek?

okumak.
Ben genel üslubu değerlendirdim
Bana söylediniz demedim
Tartışmak hakaret etmek demek değildir
Neden sadece nickini gördüğüm biri bana hakaret etsin ben de rahatsız olmayayım ki

Nur yüzlü hocam çok güzel söylemişçok
Şunu eklersem anlaşılır
Mahmut hocam devlet büyüklerine hep dua edin der
En karşı olduğunuz olsa bile
Anlatabildim mi

Koru korune baglilik bu olsa gerek, siyasetle ilgili tek laf etmemistir dediniz, mitingine katilmanin siyasetle ne ilgisi var dediniz, simdi de devket buyuklerine dua edin der diyorsunuz, belli ki duayla kalmiyor kendileri..

Mahmud Efendi Hz hangi partiye oy vereceklerini açıkladı: İsmailağa cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu (Mahmud Efenedi Hazretleri) 30 mart yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceklerini açıkladı, işte o açıklama. ''Seçimlere 0n gün kala Tayyip kardeşimize Destek olalım çalışalım inşallah''

Kaynak:http://netbilen.blogspot.com/2014/03/ismailaga-cemaati-lideri-mahmud-efendi.html

Size kimse haber vermedi mi, oylar Tayyip'e...

Koru korune baglilik bu olsa gerek, siyasetle ilgili tek laf etmemistir dediniz, mitingine katilmanin siyasetle ne ilgisi var dediniz, simdi de devket buyuklerine dua edin der diyorsunuz, belli ki duayla kalmiyor kendileri..

Mahmud Efendi Hz hangi partiye oy vereceklerini açıkladı: İsmailağa cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu (Mahmud Efenedi Hazretleri) 30 mart yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceklerini açıkladı, işte o açıklama. ''Seçimlere 0n gün kala Tayyip kardeşimize Destek olalım çalışalım inşallah''

Kaynak:http://netbilen.blogspot.com/2014/03/ismailaga-cemaati-lideri-mahmud-efendi.html

Tey tey tey..İyi ki işleri yokmuş siyasetle :ssz:

Ben siyaset derken rte ve gülen dansı gibi bir durumdan bahsediyorum
Siyasi bir duruma girmek böyle basit şeylerle olmaz
Mahmut Efendi oylar tayyip Erdoğan a demedi
Ayrıca başta chp olsa yine dua edin derdim dedi
Bunu bile nereye çektşniz

benim okuduklarım kitap bölümünde. ordan alabilirsiniz. kitap okuma bölümü de var bu kulübün biliyorsunuz değil mi?

Ayy cok komiksn ya.okudgun kitap neyse soyle de ALMIYAYIM diyorm.sen kalkms okudgm kitap bu al diyosun.okudgunu anlamiyorsn ya onun icin dedm ne okuyorsan söyle okumayayim diye.

Soma nın kapılarînı tarikat mensuplarına sonuna kadar açıp gönüllü avukatları gözaltına almaları da pek manidar olmuş........daha olay çok taze........insanlar önce bir yasını tutsun.....sonra elbet din adamlarına da ihtiyaç olur
İyi niyet yok

Insanlar yapılan işlerin samimiyetini neden inanmıyor biliyormusunuz? İşte yukarda yazan neden yüZünden. Gönüllü giden din adamları iyi güzelde, gönüllü giden avukatların suçu neymiş. Darp edilip, gözaltına alınmışlar!!!!!!!
Fikri olan????????:44:

Günün en anlamlı karikatürü olduğunu düşünüyorum

Oraya giden kişilerinde iyiniyetlerinden dağıtılan bildirilerden dolayı da şüpheliyim Avukarların darp edilip Soma'da şu an olağanüstü halin olması ve bu kişilerin orada bulunmaları da kafamdaki ayrı sorular Kader tesadüf demek en kolay kaçıştır, din de psikolojimizi bu kaçışı bir nebze de olsa sağlar Kimse onlara dua etmesinler demedi, burada da dualar okundu camilerden selalar verildi Bir şey dedik mi?

Herkes oraya gönderilenlerin iyi niyetli olmadığını ve bazı şeyleri örtpas etmek üzere oraya gönderildiklerinden ellerindeki bildirilenden dolayı şüpheli, hatta avukatların darp edildiğini düşünürsek şüphe daha da artıyor benim açımdan Bu insanlar ancak haklarını savunarak ve hukuk ile adaleti bularak acılarını dindirebilirler, maalesef bunları din de sağlamaz Şu an yaşananlar bence budur;

$karikatür.jpg

Sizin bu kadar tek tarafli bakip once ki yazdiklarinizla ters dusmenizi gulumseyerek izliyorum...
Siz bir partinin mitingine gidip, oylar kime sorusuna onun icin calisalim ve destek olalim demesinden ne cikariyorsunuz...
Artik cevirmeyin, goz var izan var, bana chp ornegi de vermeyin, bana ne chp'den...
Niyet hukumetin yaptigi hatalarin goz ardi edilmesini saglamak, sesleri dindirmek baska bir sey degil...

Yalnız ''Seçimlere 10 gün kala Tayyip kardeşimize Destek olalım çalışalım inşallah'demiş CHP,MHP dememiş,yani tek amacı belli ki baştakine dua etmek değil,savunduğu bir parti de var.

Aaa olur mu med, mitinglerde dua et, hukumet destekcisi aciklamalar yap, oyumuz onlara de, sonrada gonullu gittik destek icin de...
Ayip artik ya...

Böyle bir açıklamaları olduğunu bilmiyordum canım..Dediğim gibi, bildiğim araştırdığım bir cemaat değildir.
Bir art niyet görememiştim ama, evet niyet az çok belliymiş.

Siyasete de basbaya bulaşılmış..Zaten müridlerinden birinin twiter sayfası kan dondurucu gerçekten.

Of senle konsmk cok zormus.ironi diye yazyim mi illa.cubbeliler gitti diye rahatsz oldu insanlar rahip olsa daha modern olurduk degil mi diyorum.anladin?

Sen bu kibirle, aşağılama duygusuyla iyi bir yeri de savunma, bırak o yere insanı doğru baktırmayı daha da düşman edersin.
Başkasının anlayışsızlığını belirtirken, sen çok akıllı oldun.

Son düzenleme:
Back