Iyi geceler.kirdysam seni özür dilerim...
beni bir tartışmada kimse kıramaz rahat olun çünkü kişisel almam olayı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler.kirdysam seni özür dilerim...
"ha sakin senin msjindan sonra ozru yazdgmi sanma diye yazdm."
Sanmam, sen rahat ol. Sen kimsenin ikazıyla özür dileyecek insan mısın? Hatta böyle sanılmasına sebep olacak bir durumu atlayabilecek insan mısın?
Fark ettim canım bunu, bak anlamayanlar varsa onlar da anlamışlardır. Hadi şimdi tatmin olan duygularınla hoşça kal.
Yarın bir gün gülen ile Tayyip barışırsa da tam tersini söylersiniz.
fakat bu olaylar olduktan sonra soma ya gittiler kötümü yaptilar manevi destek oldular sizler ordamiydiniz??? duydunuzmu ki hakkinizdan vazgecin dediklerini burda ahkam kesersiniz ama Iftirayi da bir güzel kendiniz atarsiniz
Ben akp ve cemaat birlikteyken de bunu desteklemiyordum ve buna karşı çıkan ismailağa cemaattinden öğretmenler örğetim görevlileri de tutklanmıştır yani olay rte ve gülen değil Efendi HAzretleri
Rte nin sözune değil efendi hazretlerinin sözune itimat ediyorlar o yüzden oraya gittiler ve para da almadılar
Efendi hazretleri ehli sünnet dışı bir şey yaptırmaz
Tarikatların, cemaatlerin niyetlerini, kalplerinden geçenleri bilemeyiz, herşeyi Allah bilir fakat bu tarikat/cemaat önderlerine hazretleri denerek olduğundan çok fazla yüceltilmesini müslüman biri olarak doğru bulmadığımı da söylemek isterim, zamanında Gülen hazretleri, muhterem hoca efendimiz vs denerek yüceltilip her söylediğine inanan siyasiler gün geldi bu cemaat ve cemaat lideriyle karşı karşıya geldi.
"Hazretleri" peygamber efendimiz için söylense kelime manasını bulur, kaldı ki peygamberimiz vefat ettiğinde bile müslümanlara efendimizin ölümünü bildiren Hz. Ebubekir peygamberimizin de kul olduğunu vurgulamıştır, tarikat önderleri peygamberimizden daha üstün değildir, bu sebeple hazretleri sözü çok garibime gitti ve ayrıca aynı Gülen cemaati gibi yarın bu tarikatlarında siyasilerin karşı çıktığı kişiler olmayacağı ne malum.
Neyse bu da kendimce bir eleştiri, niyetleri iyi bile olsa, Allah yolunda iyi işler yapan salih amelli insanlar bile olsalar xx hoca efendiler, hazretleri, zat-ı muhterem denmesini tuhaf karşılıyorum.
Yüce olan Allah'tır, diğer herkesse kul.
fakat bu olaylar olduktan sonra soma ya gittiler kötümü yaptilar manevi destek oldular sizler ordamiydiniz??? duydunuzmu ki hakkinizdan vazgecin dediklerini burda ahkam kesersiniz ama Iftirayi da bir güzel kendiniz atarsiniz
Ben akp ve cemaat birlikteyken de bunu desteklemiyordum ve buna karşı çıkan ismailağa cemaattinden öğretmenler örğetim görevlileri de tutklanmıştır yani olay rte ve gülen değil Efendi HAzretleri
Rte nin sözune değil efendi hazretlerinin sözune itimat ediyorlar o yüzden oraya gittiler ve para da almadılar
Efendi hazretleri ehli sünnet dışı bir şey yaptırmaz
efendi hazretleri kim:26:
Atatürkümüz ilahi kadere inanır ama tetbirsizliği kader diye anlatanlara karşıdır.aynı bu gün ki dini doğru yorumluyan ilahiyatcılarımız gibi.
Mahmut Usta Osmanoğlu
hayatını araştırın
devlet içine sızma amacı olsa
Çoktan bunu başarmıştı
gülen açık bir şekilde devlete sızmış amacı aynı humeyninki gibi önce devlete sızmak bütün adamlarını elde edecek sonra da ülkenin başına geçecekti
Peki bizim bu cemaatte varmı devlet içine sızan?
Yarın bir gün gülen ile Tayyip barışırsa da tam tersini söylersiniz.
Ne oldu ki mahcup olacagina bana sardin.ben kimseyi durduk yere kirmadm tekk tarafli olmayn.karsilikli atstik dedm karsilikli kirmaya calistk birbirmizi evet.bi ann nefsme yyenik düşüp seytana uydgumu dusundm ve arkadastan Özür diledim.evet vicdanm gayet tatmin oldu.sen de hoscakal.
Aynen öyle![]()
![]()
Mahmut Usta Osmanoğlu
hayatını araştırın
devlet içine sızma amacı olsa
Çoktan bunu başarmıştı
mahmut hoca yerine neden efendi hazretleri diyorsunuz:44:
Bir karar verin Atatürk kadere imana arapça diye itiraz mı ediyor yoksa iman mı ediyor
Belki Fetullah Gülen den sıra gelmemiştir.
Hazretleri kelimesi saygı bildirir neden bu kadar dokunulmaz bir mana yüklediniz ki.
Sadece Peygamber efendimize özgüyse neden Hazreti Ebubekir derken başına HZ getirdin
Yani saygı duyulan herkese bu kelime kullanılabilir bunun sakıncası yoktur