- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Walla bnm zihnmde yok oyle birsey.islamiyeti cubbeyi sakali yobaz gerici gorenlern meselesi bu.benm meselem oldgunu nerden cikardn gelismis beyinli arkadsm..demek zihninizde böyle bir eşleşme vari hristiyanlar modern diye.
iyi de bu sizin meseleniz bizim değil.
Ben genel üslubu değerlendirdimben hep kendimdeyim. tartışma budur. öyle iki cümle okuyup bozulacaksanız tartşmayacaksınız.
"okuma bi,lmediğinizi" söyledim mi ben?
söylemedim.
bu şekilde anlayınca sorun oluşuyor işte. ne sorunu?
okuduğu kadarını anlayamama sorunu.
bunu çözmek için ne gerek?
okumak.
Nur yüzlü hocam çok güzel söylemişçok
Şunu eklersem anlaşılır
Mahmut hocam devlet büyüklerine hep dua edin der
En karşı olduğunuz olsa bile
Anlatabildim mi
Tartışmak hakaret etmek demek değildir
Koru korune baglilik bu olsa gerek, siyasetle ilgili tek laf etmemistir dediniz, mitingine katilmanin siyasetle ne ilgisi var dediniz, simdi de devket buyuklerine dua edin der diyorsunuz, belli ki duayla kalmiyor kendileri..
Mahmud Efendi Hz hangi partiye oy vereceklerini açıkladı: İsmailağa cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu (Mahmud Efenedi Hazretleri) 30 mart yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceklerini açıkladı, işte o açıklama. ''Seçimlere 0n gün kala Tayyip kardeşimize Destek olalım çalışalım inşallah''
Kaynak:http://netbilen.blogspot.com/2014/03/ismailaga-cemaati-lideri-mahmud-efendi.html
Size kimse haber vermedi mi, oylar Tayyip'e...
Ben siyaset derken rte ve gülen dansı gibi bir durumdan bahsediyorumKoru korune baglilik bu olsa gerek, siyasetle ilgili tek laf etmemistir dediniz, mitingine katilmanin siyasetle ne ilgisi var dediniz, simdi de devket buyuklerine dua edin der diyorsunuz, belli ki duayla kalmiyor kendileri..
Mahmud Efendi Hz hangi partiye oy vereceklerini açıkladı: İsmailağa cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu (Mahmud Efenedi Hazretleri) 30 mart yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceklerini açıkladı, işte o açıklama. ''Seçimlere 0n gün kala Tayyip kardeşimize Destek olalım çalışalım inşallah''
Kaynak:http://netbilen.blogspot.com/2014/03/ismailaga-cemaati-lideri-mahmud-efendi.html
Size kimse haber vermedi mi, oylar Tayyip'e...
Walla bnm zihnmde yok oyle birsey.islamiyeti cubbeyi sakali yobaz gerici gorenlern meselesi bu.benm meselem oldgunu nerden cikardn gelismis beyinli arkadsm..
benim okuduklarım kitap bölümünde. ordan alabilirsiniz. kitap okuma bölümü de var bu kulübün biliyorsunuz değil mi?
Soma nın kapılarînı tarikat mensuplarına sonuna kadar açıp gönüllü avukatları gözaltına almaları da pek manidar olmuş........daha olay çok taze........insanlar önce bir yasını tutsun.....sonra elbet din adamlarına da ihtiyaç olur
İyi niyet yok
Ben siyaset derken rte ve gülen dansı gibi bir durumdan bahsediyorum
Siyasi bir duruma girmek böyle basit şeylerle olmaz
Mahmut Efendi oylar tayyip Erdoğan a demedi
Ayrıca başta chp olsa yine dua edin derdim dedi
Bunu bile nereye çektşniz
rahipler gelse modern olurdu diyen sizsiniz! ben değilim.
Tey tey tey..İyi ki işleri yokmuş siyasetle
Ayy cok komiksn ya.okudgun kitap neyse soyle de ALMIYAYIM diyorm.sen kalkms okudgm kitap bu al diyosun.okudgunu anlamiyorsn ya onun icin dedm ne okuyorsan söyle okumayayim diye.
Ben siyaset derken rte ve gülen dansı gibi bir durumdan bahsediyorum
Siyasi bir duruma girmek böyle basit şeylerle olmaz
Mahmut Efendi oylar tayyip Erdoğan a demedi
Ayrıca başta chp olsa yine dua edin derdim dedi
Bunu bile nereye çektşniz
Aaa olur mu med, mitinglerde dua et, hukumet destekcisi aciklamalar yap, oyumuz onlara de, sonrada gonullu gittik destek icin de...
Ayip artik ya...
Of senle konsmk cok zormus.ironi diye yazyim mi illa.cubbeliler gitti diye rahatsz oldu insanlar rahip olsa daha modern olurduk degil mi diyorum.anladin?
Of senle konsmk cok zormus.ironi diye yazyim mi illa.cubbeliler gitti diye rahatsz oldu insanlar rahip olsa daha modern olurduk degil mi diyorum.anladin?
peki. hadi iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?