Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size araci mi lazim, siz dogrudan Hz. Muhammed'in yolundan gitseniz...
Uyun o Allah yolundan gidenlere Şeklinde bir ayet vardır duydunuz mu?
Bende şimdi taşlar oturdu bb ile bu cemaatin karşılıklı bu sonsuz sevgi,güveniyle ilgili.
Hukumetin karma eğitim sistemini inceden inceden kaldıracağı/kaldırmak istediği meb bünyesinde kulaktan kulaga dolanıyor iktidarda kaldıkları zamanla braber bunu yapmak için büyük çaba harcayacaklar bilioruz.
Megersem akıl hocaları efendi hazretlerine akıl danışıyorlarmış bu hususta.
İyimiş.
Ne zaman dinler arası diyalog olayları başladı Mahmut efendi ve cübbeli reddiyeler yazdı
Yani taa ne zamandan beri tepkilliydi ve itiraz ediyordu
Hocamız boşa hapse girmedi zaten
rte ile cemaatin arası iyiken oluyordu bu olaylar
O yüzden içinz rahat olsuın tersini söylemeyiz
Zaten olacağı da yok
ayrıca kızların daha küçük yaşlarda evlenebileceği de dolanıyor![]()
Peki siz calmanin, kul hakki yemenin gunah oldugunu, bunu yapan insanlara destek olmanin gunaha ortak olmak oldugunu duydunuz mu?
Pekala, hala cevap vermediğiniz bir nokta var.Geçmişte hocanız RTE ile ters düşmüş,yaptıklarını onaylamamış ve bu uğurda hapis de yatmış peki neden şimdi AKP'yi destekleyen açıklamalarda bulunuyor?Yani sonuçta AKP'nin zihniyeti,ya da faaliyetleri değişmedi ki.Eee haklı olarak bu da bizim aklımıza hocanızın ve cemaatinizin her devrin adamı olanlardan -halk arasında liboş diye adlandırılan- olduğu fikrini getiriyor.Yani geçmişte AKP'nin yanında Gülen cemaati vardı,cemaatiniz AKP'ye tepkiliydi;ama şimdi Gülen cemaati gitti sizin cemaatiniz AKP'nin korumasına girmeye çalışıyor.Eee peki AKP aynı AKP, ne değişti?Bu da bizim işin içinde dinden daha fazlası olduğu savımızı doğruluyor.Rica etsem bunu açıklar mısınız?-Kinayeli konuşmuyorum gerçekten merak ediyorum.-
Birilerinin sırf konuşmak için konuştukları gittikçe belli oluyor, Türk Dil Kurumun sitesine girildiğin veya Türkçe sözcüüğü olan herkes kelimelerin Türkçeleştirilmiş hallerini görebilirler, körü körüne bir şeyler savunmayın bari,,,
PEki altarnatifiniz ne?
İDnsiz sistem gelirse böyle olur
bu ne akparti ne chp ne mhp ile ilgili bir durum bu dinsiz sistemle alakalı
Okumaya karşı değil sisteme karşı
İslama uygun değil
Haramalık giren yer olduğu için yani allahın yasağı için
Allah kuranı yollamış akıl fikir vermiş en öenemlisi de oku demiş peki siz okumadınız mı?Kim kime mahrem zaten kuranda yazıyor bunu okumadınız mı o zaman?Nursuresi31
Biz bu ayeti bile bile nasıl gönderelim çocuklarımızı
O zaman sadece bayan hocalar olsun karma eğitim olmasın o zaman bakalım mahmut efendi karşı mı okumaya
Aksine okyun okudun 'ilim ilim ilim' ama burada karşı çıktığı ilim değil sistem
internette olumsuz şeyleri değil arada olumlu şeyleri de araştırın
Bu kadar bağlılık ilahlaştırmaz çünkü Hz muhameedin yolundan gidenin yoluna gidiyoruz
Ben neyin haram olup olmadigini biliyorum. Neyi okuyup okumadigimda birakin bana kalsin. Eger haremlik selamliga girecek olursak evinizden de cikmayin. Malum otobuse bile binseniz erkek var. Doktora gittiginizde de bayanlari tercih edin. Ama pardon bu zihniyetle zaten bayan doktoru nereden bulacaksiniz. O zaman kadinlar ölsün. Iyiki bu zihniyete sahip birileri tarafindan yonetilmiyoruz. Daha dogrusu bizi yonetenlerin zihniyeti belli de ellerine o firsat iyi ki gecmiyor. Düşünce yapinizin bu oldugunu bilmiyordum. Bu durumda konusmak yersiz. Uzatmaya gerek yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayrıca kızların daha küçük yaşlarda evlenebileceği de dolanıyor![]()
Şu cümle bile peygamber efendimiz(sav) e yapılan bir saygısızlıktır nazarımda.
Kul hakkına girenleri destekle ve desteklenmesi için çağrı yap, siyasete bulaş..Sonra peygamberimizin yolundan gidiyoruz de..
Siz devam edin hanımefendi, yalnız unutmayın, Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsunuz. Hani öyle efendilerinizin bir şeylere karşı çıkışları sökmez ATAMIN kurduğu Cumhuriyette ...
Bende şimdi taşlar oturdu bb ile bu cemaatin karşılıklı bu sonsuz sevgi,güveniyle ilgili.
Hukumetin karma eğitim sistemini inceden inceden kaldıracağı/kaldırmak istediği meb bünyesinde kulaktan kulaga dolanıyor iktidarda kaldıkları zamanla braber bunu yapmak için büyük çaba harcayacaklar bilioruz.
Megersem akıl hocaları efendi hazretlerine akıl danışıyorlarmış bu hususta.
İyimiş.
1 --- yevmiye
2 --- katip
3 --- kitap
4 --- defter
5 --- kalem
6 --- ihracat
7 --- zeytin
8 --- fiil
9 --- fail
10 --- kafir
11 --- rızık
12 --- erzak
13 --- tarikat
14 --- katil
15 --- maktul
16 --- ilim
17 --- alim
18 --- iştirak
19 --- itina
20 --- ihtimam
21 --- zalim
22 --- zulum
23 --- tevbe
24 --- melek
25 --- hesap
26 --- aşk
27 --- mümin
28 --- iman
29 --- cami
30 --- cemaat
iftar,
32==>infak,
33==>nafaka,
34==>islâm,
35==>itiyat,
36==>irşad,
37==>hayır,
38==>ikmal,
39==>ihtisas,
40==>hafız,
41==>muvaffak,
42==>evvel,
43==>âhir,
44==>irade,
45==>merhaba,
46==>mekteb,
47==>sahife,
48==>haya,
49==>selam,
50==>namaz,
51==>zekat,
52==>hac ,
53==>oruc,
54==>şube,
55==>lisan,
56==>şerr,
57==>nefis,
58==>valide,
59==>küfür,
60==>mekruh, -kerih-
61==>kalb,
62==>nehir,
63==>binâ,
64==>din,
65==>davet,
66==>şehadet,
67==>cihad,
68==>amel,
69==>ihsan,
70==>emir
talebe
75- meçhul
76- malûm
77- zina
78- misal
79- mesele
80- nebî
Bu ve benzeri bir çok kelme arapça
Şimdi ne yapıcak ozaman türkler
Daha once de soyledim, dinin sistemle bir alakasi olmamali, din Allah ile kul arasindadir...
Sistemle bagdastirmaya ugrasan sizsiniz...