• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler solunum sıkıntısı ve ciğer sönmesi sebebiyle küvezde bebeğim :(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

tullymakker

rüzgarınannesi
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
157
8
96
Ankara
Herkese merhaba,

aslında bebeğim prematüre sayılmaz.36 haftalık doğum yaptım.Solunum sıkıntısı sebebiyle küvöze aldılar.Daha sonra ciğerlerinde sönme oldu bebeğimin.Şimdi iki ciğerinde de tüp takılı.Solunum aletine bağlı.Bugün 4. gün.Böyle beklemek çok zormuş.Benim durumumda olup da sağlıkla bebeğini kucağını alan var mı aranızda?

28 haftalık doğan ikizlerimden biri solunum sıkıntısı nedeniyle tam 120 gün yattı hastanede ve astım bronşit gibi rahatsızlığı kalabilir dediler şimdi 2 yaşında ve öksürmüyor bile sanki o yaşamadı o sorunları çok sağlıklı
sizin bebeğiniz vakitli doğmuş çok çabuk toparlayıp eve geleceğini düşünüyorum içiniz rahat olsun bebeği 4 kez gidip gelen bir anne olarak tavsiyem panik yapmayın güçlü olun o sizden kuvvet alıyor inanın ona iyi ol gel deyin oda hemen iyileşir annesi :)acil şifalar

Rabbim bebeğini tez zamanda sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşAllah.

Teşekkür ederim cevap yazanlara..Bebek iyi oldu evimize geldi çok şükür.Allah kimseye dert verip derman aratmasın,çok zor günlerdi ama geçti çok şükür ...

Back