Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt Lenssolotica mel rengi kullanan ve bilgisi olanlar ?
solotica mel rengini almayı düşünüyorum ama hangisini alsam karar veremedim. hangisi daha gözü açar ve doğal durur bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
solotica mel rengini almayı düşünüyorum ama hangisini alsam karar veremedim. hangisi daha gözü açar ve doğal durur bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
göz çapım küçük crame ve nc taşma yaptı fakat cor tam oldu, kesinlikle kaymıyor. damardan eser yok! pupil boşluğu belirgin değil kaynaşıyor gözle,gerçek göz gibi kesinlikle. Kadıköy civarı elden teslim edebilirim.
benim değiştirme istediğimin nedeni, gören herkes gözümün içine giriyor, inanamıyor lenslere.ki ben ilgiden sıkıldım. kararsızdım alırkende pek renkli göz merakım yok değişiklik olsun diye aldım ama kullamıcam anladım..