çok güzel yaa bayıldım muhteşem duruyo güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canimçok güzel yaa bayıldım muhteşem duruyo güle güle kullan
çok güzel yaa bayıldım muhteşem duruyo güle güle kullan
Inanışlmaz dogallar renklerı sanırık koyulaşmış gercekten mukemmeller
canım meraba bende quartzo kullanıyordum önceki sene.bu sene mellerle geçirdim tekrar quarrtzo istiyorum.
bu gözlerindeki yeni seri mi birde gözlerin koyu kahve mi yardımcı olabilirmisin
Inanışlmaz dogallar renklerı sanırık koyulaşmış gercekten mukemmeller
Merhaba canım.
Evet bunlar yeni seriler..Gözlerim orta kahve..koyu değil...ama bu seriler opaklığı ile ünlüdür....yani zemin renk nasıl olursa olsun farketmiyor istediğin sonucu alabilirsin diye düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1064515 .
Quartzo satmak istiyorm bugun aldim iletisime gecebilirsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Mukemmel gorunuyor yeni seri quartzolariniz. Tabi gozlerin guzelligini de es gecmemek gerekir. Masallah. Size sorum gozlerinizin egrilik yaricapi yani bc degerini biliyormusunuz? Ben de quartzo istiyorum fakat bc degerim kucuk kaliyor, kayma ihtimali varmis. Fakat okypete arkadasin bc degeri daha da kucuk olmasina ragmen kullanabilmis. Vetman da kayma yasayabilirsin diyor. Off cok kararsiz kaldim. Yardim pleasee...
Canım merhaba.Mesaj hakkım dolmadığı için özelden maalesef cevap veremiyorum.Umarım buradan okursun.Soloticalarımı aynı zamanda bu sitede de üye olan Vetman10 nickli Arzu Hanım'dan 1 ay önce 12/2018 seri olarak satın aldım.Daha çok gri yeşil gibi durdu bendeLitatia .!.:merhabalr quartzonun seri nosu kaç acaba tatlım nerden ne zaman aldın mavimsi duruyor sanki
evet sonunda quartzom geldi. çok beğendim rengini. yeşil bir kere. mavilik yok. hare nclerde artık charm gibi daha belirgin olmuşki bu benim için bir avantaj. charm çok seviyorum.
rengi için şunu diyebilirim. çağla rengini düşünün aynı o ton.
demek aynı anda geldi. valla ben çok beğendim. rengi çok açık değilki ben açık sevmem. çokta koyu sevmem. tam aradığım gibi orta açıklıkta. çok açık olunca bende logar havası veriyor çünkü.:)merhaba oky cigim.Benim de gozumu karartıp aldığım quartzolarım bugun elime geçti.Ama heyecandan ve işyerinde olmamdan ötürü henüz deneyemedim.Şişe elimde oylece bakıyorum :)
Sanırım aynı anda yollanmış lenslerimiz :) sen kullandın sanırm daha yeşil demişsin.Çok sevindim buna mavilik istemiyordum açıkçası...Öğlen denicem resimleri koyarım...Senden de resim bekliyorum canım mutlaka...