Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arklar..lütfen yardımcı olun quartzo siparişi verıcemm ama yenı serı çok mavıı gbı geldı bana yokmu eskı serıyı bulabılecegm bı sitee?..yenı seri quartzo kullanan arklar lütfen açıklayabılırmı çokmu mavı duruo..ben yeşil ıstıorum.bıkaç foto ekleyebılırlermı foruma ltf yardımcı olun yılbaşına gırmeden getrtmek ıstıorum(((
bambamcım aynen katılıyorum,daha yeniydi renu lerin piyasadan toplatılması 3-4 yıllık olay,sonra raflara geri geldi nasıl olduysa!
canım muthıs durmus topazıolar. senın kendı goz rengın nasıl? acık kahvemı bıde topazıo yogun mavımı durdu yenı serıden aldın sanırım demı?
canım muthıs durmus topazıolar. senın kendı goz rengın nasıl? acık kahvemı bıde topazıo yogun mavımı durdu yenı serıden aldın sanırım demı?
canım isviçredeydim telefonuma ulaşılamıyordu ama döndüm ulaşabilirsin artık arzuya :)arzu*hn*bana*da*geri*dönmediniz??aradığımız*arzuya*ulaşılamıyor??
canım benim mail adresime gönderirsen ben yükleri fotolarını:)Canim ben 15 gun once quartzo siparis ettim.Benim goz rengim koyu kahve bende quartzolar yesil durdu bende gri mavi istiyordum begeniyorum ama bana gri mavi daha cok gidiyo ben resimlerimi buraya yukleyemiyorum hata olustu diyo resim boyutlarim buyuk galiba format falan atmam gerekiyomus eger biri bana bu konuda yardim ederse bende solotica larin resimlerini atmak istiyorum simdiden tesekurler bekliyorum lutfen yardim.
arkadaslar bende opti free den renu ye gectim gercekten cok rahatsiz etti tekrar opti free ye gectim rahatladi gozlerim arkadaslar bildiginiz bir sulusyon varmi quartzolarin rengini grilestirecek bildiginiz bisey varsa yazarmisiniz lutfen
canımcım buralardayımmm sana en yeni seriden bir tane quartzo gönderirim şişesi bile yepyeni :)özelden mesaj gönder bana ulaşırım sana:)
brcnrhc canim cim haklisin icemint cok ozel bir lens cok benzeselerde crystallerle aralarinda ince farklar var:)
solotica hıdrosummer azull:)
[ımg]http://i35.tinypic.com/9v8gg4.jpg[/ımg]
buda flashsız duruşu
[ımg]http://i34.tinypic.com/2dgjcci.jpg[/ımg]
kızlar hıdrosummer azullarım geldi acaip güzel bir lens gözü çok güzel açıyor hülya avşar gözü:)))
kızlar hıdrosummer azullarımı gündüz çektim tekrar flashsız :)
benden temin edebilirsin zuzuzezezizi:)
imza kısmımda yazan blogspot edresimde tüm iletişim bilgilerim mevcuttur:)
kızlar hıdrosummer azullarımı gündüz çektim tekrar flashsız :)
benden temin edebilirsin zuzuzezezizi:)
imza kısmımda yazan blogspot edresimde tüm iletişim bilgilerim mevcuttur:)
Eki Görüntüle 53838
kızlar bende charm mel resmi ekliyorum ama bunlar lens için çekilmiş fotolar değl ki orjinalleri uzaktan ama uzaktan bile olsa gayet de belli oluyor
Eki Görüntüle 53841
gayet mutluyum charm mellerimle şu an ingilteredeyim ve burda herkes beni charmlarımla tanıdı kimse lens olduğunu anlamadı kihkihkih delikafadulden
hatta arabın biri tuba büyüküstün gibi dedi geberiyordum =) o da biraz fazla abarttı ama kısaca çok ama çok doğallar darısı crystal alırsam onun da başına =)
buda benim quartzolarim kendi goz rengim koyu kahve eski seriyi bilmiyorum ama bunu yeni aldim 1 aydir tamamen yesil merak edenlere[ımg]http://img41.imageshack.us/img41/6307/dsc00711y.jpg[/ımg]
dün elime geçti rengi çok hoş durdu albümümden de bakabilirsinizEki Görüntüle 126034
cok guzel durmus quartzolar.yenı serı mavılestı denıyordu sızınkı aynı eskı serı gıbı duruyor? Ne zaman aldınız ve son kullanma tarıhı nedır?
dün elime geçti rengi çok hoş durdu albümümden de bakabilirsinizEki Görüntüle 126034