sevgili ESMA09 o kadar yorum yaptık geçen gün korktuğuna değmemiş bak :) bence göz çapın küçük değil aksine büyük gibi sanki çünkü bu resimde tam oturmuş gözüne charm serisi ve bence süper oturmuş süper güzel durmuş ben çok beğendim artı göz yapın da çok hoş çekik badem maşallah :) yalnız rengine tam yorum yapamadım resimde net belli değil ama yapı olarak bence çok güzel oturmuş gözüne..kayma yapıyorsa eğer bir kaç gün tak eğer düzelmezse bir sorun var demektir hemen kaydı diye üzülme cnm.. güle güle güzel günlerde kullan lenslerini..
Tşk ederım brownii
8,3 imiş göz çapım resmlerde ne kadar kocaman duruyor diimi :)
halbukı kucucuk normaldede , bırde lens takınca göz yapım kuccuk oldugu ıcın kocaman goz bebeklerım oldu cok komık :)) ben hala alışamadım öyle bakıom kendıme
kayma meselesine gelelim : feci kayıyor .. gözlerimi sağa sola cevırırken cok belı oluyor kayma hareden tasıyor resmen .. bırkaç gun bakıcam eğer kayma devam ederse sanırım takamıycam (
renk konusunda gece çekimiydi resim. bırde gun ısıgında cekıcem bakalım o zaman bellı olcak bende merak edıyorum..
Esma harika olmuş meller. Gözleimiz aynı renkmiş seninle. Benim gözleim de çap olarak küçük seninki de sanırım çok büyük değil o yüzden haresi de gözünün beyazına denk gelmiş çok doğal durmuş. Renk de muhteşem görünüyor... Kayma ilk gün oluyor vetmanın dediği gibi. Taktıkça gözüne oturur bir problem yaşayacağını sanmam,charm serisi en sorunsuz seri zaten kayma bakımından.Güle güle kullan canım...
Tşk ederim güsel yorumun için :)) inşallah bu kayma meselesi hallolur ( ben inanmıyorum gecici olduguna,cunku bariz çok belli kaydıgı ) ama sorun lenste deıl benım gözlerde :))