okycim bencede charm ice mükemmel seçim ben herkesin almasını isterim charm ice benimde baştan beri aklımda olan bi lens ilerde bende düşünüyorum charm ice...
okyyy çok güzel seçim canım. bal gözlerine bebek mavi olacak charm ice.
ayy bayıldım. çok güzelll. keşke bendede böyle dursa. ne güzel durmuş bu kızda böyle.
canımın içi sende de aynı böyle durur gözlerimizin rengi çok benziyor.
ayy bayıldım. çok güzelll. keşke bendede böyle dursa. ne güzel durmuş bu kızda böyle.
okycıgım sendede bole duracagına her ıddaya gırerım. yaaaa SUPER BR RENNK BU VE BURDAKI KIZINDA GOZU SANIRIM BAL RENGI boshayallersmile
canım resimde kız benim :)
gözlerim ela evet.
canım resimde kız benim :)
gözlerim ela evet.
çok güzel gerçekten..okycıgım sendede bole duracagına her ıddaya gırerım. yaaaa SUPER BR RENNK BU VE BURDAKI KIZINDA GOZU SANIRIM BAL RENGI boshayallersmile
:kedi: :kedi: :kedi: CANIM BU MUTHIS GOZLER DEMEK SENIN. O ZAMAN SOLE SOYLEYIM TEK KELIME ILE MUTHIS DURMUS CANIMCIM. GULE GULE KULLAN hihoyyyt
ahada. bende bir başkası sandım. hoş diyorum ki bu resim yabancı değil. hay Allah ya:roflol:
BİSCUİTS güle güle kullan charm ıcelarını göz tabanı biraz açık olanlarda müthiş bir mavi icelar
kuzum ne güzel bi renk olmuş öyle ya ..
yakışana yakışıyo bu renk nasıl olur bilemem ama
cor ıce bende felaket kötü oluyor malesef ..
Alev'cim kızların bahsettiği incelik gözdeki konforla alakalı, yani ince lensler gözde daha rahat ve daha oksijen geçirgenliğine sahip demektir. Yoksa gözdeyken bakılınca anlaşılabilen bir fark yoktur, çünkü mikronlarla ifade edilebilen bir fark var. Senin gözden çıkacak gibi duruyor dediğin lensler genellikle çok opak ve gözbebeği boşlukları dar olan lensler. Yandan bakıldığında suni görünmesinin sebebi incelik kalınlık bahsi değil yani. Ama Solotica'lar gerçekten doğal! Taban rengin açıksa bu yarı opak lenslerde büyük bir avantaj. Lesin rengiyle göz rengin arasındaki geçişler çok daha doğal olacaktır.