• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar hidrocorlar cok kötü dıruyor bence natural colorslar daha güzel.Ben de bir heves almıstm hidrocor pisman oldum natural colors cok daha güzel dıruyor.

Siz de hidrocor quartzo mu almıştınız. Başka bir renk mi kullandınız. İnternette bir kaç fotoğraf gördüm dogal duruyor ama burada yayınlananlar kadar islemsiz ve doğal fotograflar olmayabiliyorlar. Çok kararsizim.

Siz de hidrocor quartzo mu almıştınız. Başka bir renk mi kullandınız. İnternette bir kaç fotoğraf gördüm dogal duruyor ama burada yayınlananlar kadar islemsiz ve doğal fotograflar olmayabiliyorlar. Çok kararsizim.
Ben hidrocor mel aldım arkadasım quartzo aldı ikisi de cok kötü oldu mel yine kullabilirdi ama ben yinede kullanmadm. quartzoyu söylemek bile istemiyorum gora da logar vardı ya öyle oldu aynı cok silik durıyor ve cidden korkunc yapıyor ifadeyi resimlerdeki gibi değil malesef.natural colorslar güzel ama bence.

Ben hidrocor mel aldım arkadasım quartzo aldı ikisi de cok kötü oldu mel yine kullabilirdi ama ben yinede kullanmadm. quartzoyu söylemek bile istemiyorum gora da logar vardı ya öyle oldu aynı cok silik durıyor ve cidden korkunc yapıyor ifadeyi resimlerdeki gibi değil malesef.natural colorslar güzel ama bence.

Oldukça kötü duruyor hidrocorlar o halde. Peki teşekkür ederim.

Kafam karıştı çok.. Aslında internetteki görüntüleri çok beğendim. Ama komutan Logar gibi de olmak istemem:)

Herkese merhaba, ben yeni üye oldum:) Size danışmak istediğim bir konu var. Gözümde astiğmat hipermetrop ve miyop var. Yüksek numara malesef ve numaralı lensle iyi bir görüş sağlayamıyorum. Solotica hidrocor Quartzo almak istiyorum.gözlükle kullanacağım mecbur:) Koyu renk lens istemiyorum bu yüzden. Hidrocor quartzo fotoğraflarına pek ulaşamadım forumdan. Kullanan varsa fotoğraf eklemeniz mümkün mü acaba?

canım soloticanın hıdrocor serisi sadece numarasız üretimdir aksine hıdrocor quartzolar çok doğal duruyor haresiz oldugu için hıdrocor quartzo bizzat gözle kaynaşıyor bence)

Merhaba kızlar
Solotica hidrocor quartzo lens almayı düşünüyorum. Daha önce Arzu hanımdan NC Quartzo almıştım. Aşağıdaki resimde NC Quartzolara ait. Bu rengi çok sevdim ancak daha doğal istiyorum. Hidrocor quartzo düşünüyorum bu kez ancak bir kaç kişi çok açık renk ve doğal durmadığını hakkında yorum yapmış. Emin olamadım, kullanan varsa memnuniyet durumlarını ve resimini paylaşabilirmi.
Eki Görüntüle 1501714

instegram adresim soloticasolotica resimleri var çok doğal hıdrocor quartzoların

instegram adresim soloticasolotica resimleri var çok doğal hıdrocor quartzoların

aynen bence de soloticanın en doğal sonuç veren serisi hidrocor, natural colors serisinden de cristal rengi. kimsenin gözünde simsiyah bi çember bulunmuyor sonuçta, hare doğal göz renginin birkaç ton koyusu oluyor en fazla.

Arkadaslar merebaa araniza yeni katildim :KK54: buradan vetman10 kullanici isimli arkadastan solotica hidrocor serisinden lens almak istiyorum ancak lenslerim numarali olacak. Olur mu acaba?

Arkadaslar merebaa araniza yeni katildim :KK54: buradan vetman10 kullanici isimli arkadastan solotica hidrocor serisinden lens almak istiyorum ancak lenslerim numarali olacak. Olur mu acaba?
Bildiğim kadarıyla hidrocor'un numaralı serisi yok. Ama kendisine sormakta fayda var tabii:) forumun önceki sayfalarında, telefon numarasını yazmıştı.

Bildiğim kadarıyla hidrocor'un numaralı serisi yok. Ama kendisine sormakta fayda var tabii:) forumun önceki sayfalarında, telefon numarasını yazmıştı.
Merhaba soloticanin ilk cikan hidrocor serisinde yani klasik seride numara li var yani getirebiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
arzu hanım hidrocor meller nasıl şu an
ben önce quartzo kullanmıştım şu anda crystal kullanıyorum ama crystal biraz açık geliyor gözüme
şimdi de mel alayım diyorum ela istiyorum artık zaten göz numaram da değişmiş
bi ara meller bozuldu diyolardı şu an nasılki acaba,kullananlar varsa resim atabilirler mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X