Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar pardon hıdrocharm mel yazmışım natural colours mel yazmam gerekiyordu.Natural colours mel hıdrocharm mele göre gözü daha fazla açıyor bu bir gerçek.

vetman koyduğun NC meller bir harika duuruorr ya bayıldım.Asla anlamazdım lens oldunu.
bendede böle durcana emn olsam hemen alırım.ama benim gözlerim koyu bir kahve yaa:S

vetmancım hidrocharme mel n.c mele göre daha opak olduğu için bana göz rengini daha çok açıyor gibi geldi. resimlerden gördüğüm kadarıyla.. ikiside çok hoş bence.

Cemre-fck canım bizde böyle durmaz malesef ama forumda bir arkadaşımız vardı charm işte onun gözleride bu fotoğraftaki arkadaşın doğal göz rengine çok benziyor ondada aynen n.c meller Rihannanın gözü gibi durur.Hakikaten benimde çok beğendiğim rihannanın göz rengini yakalamış N.C melle.

Ay nc melin bende böyle duracagını bilsem hiç kaçırmam alırım, ama bende de böyle durmaz gözlerim kahverengi çünkü ...

kzlar lens kullananların önerilerinde 613. sayfaya bisrsürü amazon resimlerim war merak edenlere...

Canım baktım şimdi resimlere amazon blue çok doğal durmuş sende nerdeyse lens oldugu anlaşılmıyor fotograftanmı acaba bu doğallık normalde anlaşılıyordur değil mi...yerimseniben

Kızlar amazon greenlerim geldi lensi paketinde görünce ödüm koptu rengi quartzonun aynısı yine quartzo gibi çok açık duracak kullanamıycam zombiye dönecem dedim hatta paketi açmayıp değişim için gerimi göndersem diye düşünürken merakımdan açtımkaydirigubbakcemile3 İyi kide açmışım güzel durdu gerçekten, begendim ben damarlanmalar olsada belirgin bir damarlanma yok uzaktan çok doğal görünüyor yakındanda pupilinden görünen kahverengi olmasa lens oldugu anlaşılmaz neredeyse ...opuyorumnanaktan Çok mutlu oldum sonunda kullanabilecegim bi lens buldummm delikafadulden Bu arada size göstermek için gün ışığında foto çektim benim gözlerim baya açık kahveymiş ya fisfisfis gözlerinin kendi rengini bu yaşta farkeden akıllı yoktur heralde benden başka, lens takmaktan kendi göz rengimi unutmuşum :roflol: Güneşte açık görünüyor ama ya normalde bildiğin orta tonda kahve yakın zamanda eklerim amazonlarımıda öptüm herkesiiii :sm_cool:

kızlar kafam karıştı vetmen nc mellerin charm mele göre daha çok rengi açtığını yazmış önceki sayfalarda benimde gözüm koyu kahve acaba charm mi nc mu daha çok açıyor ve hangisi daha az patlak duruyor ben esmeralda aldım fakat nc serisinde sanki bombe var gibi geldi acaba charmin yapısıda aynı mı hiç yakışmıyor bana esmeralda hiç takas edecek olan varsa değiştirelim charm melle 1 gün tek taktım diğer lenslerimi kullanıyorum çünkü esmeralda çok fazla yeşil ben doğla durmasını istiyorum freshlok yeşilim var ondan memnunum bana koyu yeşil yakışıyor

güle güle kullan yakamozcum. sevincin beni de sevindirdi. resimlerini merak ettim canımcım.

Teşekkür ederim canımmm amazon green bende gri oldu zaten griyi yeşilden çok severim ben daha çok gri lens kullandım zaten,az önce kuaföre gittim kuaför bayan gözlerin açık mavimi dedi bende tutamadım kendimi yok artık ...dedim kaydirigubbakcemile3 sonra dur yakından bakim dedi griymiş senin gözlerin dedi lens oldugunu bile anlamadı yani opuyorumnanaktan yakından bile anlamadıysa demekki gerçekten doğal :lepi: tabi ben söyledim lens oldugunu, yakın zamanda eklerim resimleri öptüm :içelim:

Kızlar bikaç kişiden NC mellerin takınca yüzde çok soluk bir yeşil ortya çıkarıdğını duydum(koyu khve gözde)
kullannlar yardımcı olablrmi çokmu soluk duruor gerçktn?

Öncelikle yakamozcum lenslerini güle güle kullan en kısa sürede fotoğraflarını bekliyoruz eminim bu lenslerinde sana çok yakışmıştır.Didemcim şu opaklık meselesine gelince bana göre soloticanın en opak serisi n.c serisi yapısı dokusu diğer serilere göre çok farklı ben tüm serileri kullandım benim en çok gözümü açan serisi soloticanın n.c serisi oldu ben kendi tecrübelerime dayanarak n.c serisinin en açık olduğunu iddia ediyorum.Eğer benim gibi soloticanın üç serisinide kullanan arkadaşlar varsa en çok göz rengini n.c lerin değiştirdiğini göreceklerdir.Eğer daha önceki sayfalarda resimlerini koyduğum rihannanın göz rengini n.c melle yakalayan arkadaş hıdrocharm mel taksaydı göz rengini bu kadar açamazdı.N.C mel ile bu sonucu yakalamış .Cemre -fck canım soloticanın mel rengi zaten esmeralda kadar canlı bir yeşil değildir .N.C mel ela yağ yeşili bir renktir eğer canlı bir yeşil istiyorsan soloticada o zaman esmeraldayı düşünmen gerekir.Ama asla soluk değildir n.c meller..Yani fotoğraflarda nasıl görüyorsanız öyle duruyor meller tüm soloticalar gibi..Mel renginin kendine has çok doğal bir yağ yeşili rengi vardır.
Sevgili Laudercim esmeralda bana göre sana çok yakışıyor .Esmeralda canlı bir yeşil ama son derece doğal bir yeşil inanın arkadaşlar benim gözümde esmeralda varken bugune kadar bir tek kişi bile gözlerin lensmi demedi bana.O kadar yoğun bir yeşil olmasına rağmen esmeraldalar son derece doğal duruyor.Hatta hatta forumdan arkhen bile ilk tanıştığımızda bakıyım bakıyım Arzu senin gözünde ne renk lens var şu anda demişti:)Ve inanmıyorum ne kadar doğal duruyormuş esmeraldalar demişti.Sadece arkhen değil tüm tanıştığım insanlar esmeraldaları son derece doğal buluyorlar.Annem geçen gün kızım senin eskiden taktığın lensler ne kadar kötüydü (B&L ve freshlook lenslerden bahsediyor bu arada:) gözlerin ölü balık gözü gibiydi şimdi taktığın lensler gerçekten çok yakışıyor dedi bana.(bu arada esmeraldalardan bahsediyor)yani uzun süre lens kullanan biri olarak ailemin bile eskiden kullandığım diğer lenslerin soloticalardan ne kadar faklı olduğu dikkatini çekmiş:)

vetman10 evet esmeraldalı resimlerini gördüm harikalar
ayy yazın bende alıcam insllh hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…