Kontakt Lens solotica hidrosummer gloss azul

zlem10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
106
0
mrb arkadaşlar solotica hidrosummer gloss azul almak istiyorum kullananlar varsa lutfen resim koyabilirmi inanın çok yardımcı olmuş olacak sadece vetman hanımdaki durulunu biliyorum varsa kullananlar yardımlarınızı bekliyorum..

Eki Görüntüle 268486 resim olduysa Solotica Natural Colors bunu önerrim cok dogal görünüyor lens oldugu bile anlasilmiyor

canım benim yardımın için çok teşekkürler ben topazio aldım çok memnunum herkez kendi gözüm sanıyor beni tanımayanlar yani ama ne biliim hisrosummer azuluda çok merak ediyorum hatta hidrocharm ice ile summer azul arasında kaldım sence hangisi dahaii dir canım..

Merhabalar ben aranızda yeni sayılırım daha önce bu forumda lens konusunda bir çok topiği okudum ve buradaki değerli bilgilerden faydalandım. Yaklaşık 5 yıldır Rainbow fantasy line light grey kullanıyorum. 2 gün önce yenilerini aldım bu defa gelen oldukça mat ve koyu bir gri geldi hiç hoşlanmadım. internette gezerken Solotica hidrosummer gloss azul diye bir lens gördüm ve vuruldum tam aradığım renk. Bu lensin fiyatı ne civarlarda bilen varmı ve nereden temin edilebilir. Ayrıca kullanan varsa resmini ekleyebilirmi acaba şimdiden çok teşekkür ederim sevgi ve saygılarıma

vittoria,vetman10 adlı üye solotica satışı yapıyor burada,güvenilir ve ilgili bi satıcı.hidrosummer glossları ondan alabilirsin :KK51:

Ben daha önce baush&Lomb, Fresh Look ve Rainbow kullandım halen Rainbow fantasy line light grey kullanıyorum ama son gelen lensimden hiç memnun değilim. Bu sebeple Soloticaları araştırmaya koyuldum. Ama haklısınız soloticalar istisnasız forumda resmini paylaşan tüm hanımların gözünde harika duruyor. Sizde resimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu arada Vetman'a halen ulaşamadım :KK43: Forumda yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum.

Sevgili Harikaevre ilgilenip vaktini ayırıp bana özelden uzun uzun bir mesaj yazmışsın. Yardımların, içtenliğin, samimiyetin ve nezaketin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu foruma üye olduğum için çok mutluyum. En içten sevgi ve saygılarımı kabul et lütfen. Tekrar teşekkürler.

rica ederim canım . evet bu forum güzel bir yer,herkes birbirine yardımcı oluyor,her türlü ürün hakkında herkes fikrini yazabiliyor,deneyimlerini paylaşıyor . böylece riskler azalıyor,daha bilinçli seçimler yapıyoruz. :21: lenslerini sipariş ettin mi bu arada? aldığında foto bekliyorum ona göreeeee :) :KK9:

Hayır henüz sipariş etmedim. Ama 10-15 gün önce rainbow fantasy light grey aldım firma lensin rengini koyulaştırmış aldığım gün denedim çıkardım bir dahada takmadım eski lesnlerimi takıyorum olduğu gibi duruyo birine de veremem çünkü numaralı :KK43: Soloticalara bakıyorum hala aklımda bi fikir oluşmadı ama vetmanı ekledim msn den onunla en kısa zamanda görüşücem. Karar verirsem hemen sipariş ederim alıncada hemen resim paylaşırım :)

bu arada forum kurallarına göre 100 mesaj yazmadan özelden mesaj yaılamıyormuş o yüzden özelden cevap yazamadım buradan yazdım lütfen yanlış anlama. Sevgiler

artı olunca hipermetropi mi oluyor canım? benim 2 numara miyop,sanırım eksi 2 oluyor.2 numara olmama rağmen yıllardır gözlük falan kullanmadım sevmiyorum,lens de takamam diye düşünüyodum eskiden.bikaç aydır numarasız kullanıyorum,acaba yaza doğru numaralıya başlasam mı? gözümün tembelleşmesinden ve lense bağımlı olmaktan çekiniyorum da biraz ,kararsız kaldım numaralı kullanmak konusunda :44:

Geç cevap verdiğim için çok özür dilerim harikaevre daha hala tam olarak forum nasıl kullanılır bilemiyorum acemiliği atamadım üzerimden. Bence kesinlikle numaralı lense geçmelisin inanılmaz bir rahatlık. Lense alışan kimse gözlükle rahat edemez ben sadece evde gözlük kullanıyorum hem hipermetropum hemde astigmatım var. Lisede başladım lens kullanmaya yaklaşık 13-14 yıl oldu lens kullanıyorum. Nedense bir gri ve mavi takıntım var yeşilde denedim ama ya gözüm alışmıyor yada ben sanırım yeşil göz sevmiyorum :) Sen hangi lensi kullanıyorsun canım?

kızlar bende "solotica hidrosummer gloss azul" almayı düşünüyorumm vuruldum o renge videosuna falanda baktım çok hoş. Ama soloticanın TR sitesine girdiğimde hidrosummer kataloğu yok yeni çıkan bir ürünmü nasıl ulaşabilirim fiyatına falan

X