- 20 Şubat 2012
- 232
- 1
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
Afiyet olsun damat =) ha çok süpermiş ya çok kıskandım kem gözlerden nazarlardan saklasın allah bir yastıkta kocatsın emi çoluk çocuk hep birlikte mutlu olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun damat =) ha çok süpermiş ya çok kıskandım kem gözlerden nazarlardan saklasın allah bir yastıkta kocatsın emi çoluk çocuk hep birlikte mutlu olun
afiyet olsun damat =) vay be çok güzelmiş çok süpermiş maşallah canım kıyafetinde şahane allah mutlu mesut etsin herşey gönlünce olsun
Allah ayırmasınn ne heyecanlı bi akşamdır kimbilir kendi söz gecem aklıma geldi.inş düğünde gönlünce olur ne zaman bellimi acaba...
Allah tamamına erdirsin :)
ayy nasilda hanim hanimcik kahveleri götürürmüs
cok begendim canim ALLAH tamamina erdirsin mutluluklar
ben arkasindan simdi gel bizim evde kahve yap bana dicen diye bekledim nedense
aliskanlik oldu bende demekki sen birsey diyince canim
aminnn cok sagol canim buralarda yorum yapman yeter
ben bunu nasil akil edemedim kiz sen cok güzel kahve yapmissin bi kosu mutfa gidiverde banada yap bol köpüklüsünden
bende diyom allah allah noldu bizim rabiaya birsey demedi yaparim canim keske imkanim olsa valla hic üsenmeden yapar getiririm
Allah mutlu etsin tamamına erdirsin inşallah bende beş yıldır bekliyorum darısı başıma bu gidişle daha da çok beklerim gibime geliyor ama eger ailemi ikna edersem yaza düğünümüz var:)) hayali bile güzel..
Hayirli olsun hersey cok güzel görüküyor