Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Iste buda benim *SÖZÜÜMMM* 12.08.2012

Aminnnnn canim insaallah. Bende 1sene önce burda yazilanlari okurken sen gibi acaba banada nasip olcakmiki birgün böyle seyler derdim kendi kendime özenirdim ve cok sükür oldu rabbim banada nasip etti insaallah en kisa zamanda sen daha güzelini yasarsin canim :KK16:

Amin cnm inşallah görürüz bizde o günleri :) düğün nezaman kısmetse bide sen denizliye mi gelin gitceksin?

Valla canım sen en azından son 3 yıldır alıyormussun ole dusun bırde benım gibi sıfır olanları dusun. burda duygu_onur diye bir arkadaş var(arkadaslarımın arasından bakabilisin) çeyizinn resımlerını koymus o an dedim calıstıgın paraları harcamak icin yer arama yerleri belli oldu diye:) ayrıca denizli güzeldir.

artik zamanda kisitli olunca napalim insani bi panik sariyor :KK9: iyi ama bak sen bu karari verebilmissin. ben cevremdeki arkadaslarimada diyorum begendiginiz seyler almaya baslayin azda olsa koyun kenara diye amaaan daha aday yok piyasada diye umursamiyorlar :KK20:

artik zamanda kisitli olunca napalim insani bi panik sariyor :KK9: iyi ama bak sen bu karari verebilmissin. ben cevremdeki arkadaslarimada diyorum begendiginiz seyler almaya baslayin azda olsa koyun kenara diye amaaan daha aday yok piyasada diye umursamiyorlar :KK20:

canım benım keske zaman azalsada onun derdı kalsa valla bu bilşe güzel heyecan yaniii beni düşün mutlu ol:p ama allahım sizii nazalardan korusun :nazar:

Son düzenleme:
6 yıl sonra sonunda mutlu bir adım attınız ha vayy bee nasıl özendimm nasıl özendim anlatamammm ben de o günleri görebilicek miyim acaba hep böyle ayrı kalıcaz gibi geliyor bana bazende
neyse canım ALLAH tamamını erdirsin ne mutlu size mutluluğunuz daim olsun AMİN

6 yıl sonra sonunda mutlu bir adım attınız ha vayy bee nasıl özendimm nasıl özendim anlatamammm ben de o günleri görebilicek miyim acaba hep böyle ayrı kalıcaz gibi geliyor bana bazende
neyse canım ALLAH tamamını erdirsin ne mutlu size mutluluğunuz daim olsun AMİN

Aminnn canim cok sagol güzel düsüncelerin icin :KK16: Öyle deme insan bazen umutsuzluga kapiliyor bendede oluyordu biliyorum anliyorum seni ama hayirlisiyla o günler geliyormus anladim insaallah en kisa zamanda seninde resimlerini görürüz

Aminnn canim cok sagol güzel düsüncelerin icin :KK16: Öyle deme insan bazen umutsuzluga kapiliyor bendede oluyordu biliyorum anliyorum seni ama hayirlisiyla o günler geliyormus anladim insaallah en kisa zamanda seninde resimlerini görürüz

İNŞALLAH canım AMİN hayırlısı benim için ne zaman ise ve kimileyse o zaman olsun:KK34:
herşeyin hayırlısını istiyorum:KK34:

Konu sahibi arkadaşım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel ve içine sinen bir söz olmuş, darısı tüm bekarlara :)

ayy sizi tanımıyorum ama çok mutlu oldum ve çok güzel herşeyiniz 6 yıl bekledikten sonra çok güzel olsa gerek bizde 2 sene sonra düşünüyoruz tam bizimde 6 seneden sonra olucak inşallah :) Allah tamamını erdirsin mutluluğunuzu daim etsin :)

Allah mesut etsin. inşallah ömür boyu mutlu olursunuz. herkesin hikayesi mutlu sonla biter inşallah :):nazar:

INSAALLAH canim rabbim tüm sevenleri kavustursun

ayy sizi tanımıyorum ama çok mutlu oldum ve çok güzel herşeyiniz 6 yıl bekledikten sonra çok güzel olsa gerek bizde 2 sene sonra düşünüyoruz tam bizimde 6 seneden sonra olucak inşallah :) Allah tamamını erdirsin mutluluğunuzu daim etsin :)

Aminnn canim sagolasin.Sabrin sonu selametmis derler ya 6sene onca mesafeye ragmen sabrettik ve artik ilk adim atildi geriside gelir insaallah darisi senin basina.

Konu sahibi arkadaşım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel ve içine sinen bir söz olmuş, darısı tüm bekarlara :)

Cok tesekür ederim canim Amin insaallah

X