- Konu Sahibi bir garip oblomov
altıncıcadde diye bir alışveriş sitesi var cnm ordan almıştım tekrar girerse kampanyası haber veririm cnm![]()
MARKASINI biliyomusun canım ona göre ben bakayım ? almam lazım ama cok sekerler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altıncıcadde diye bir alışveriş sitesi var cnm ordan almıştım tekrar girerse kampanyası haber veririm cnm![]()
canım yorganlarını güle güle kullan:)
MARKASINI biliyomusun canım ona göre ben bakayım ? almam lazım ama cok sekerler![]()
ne kadar yeteneklisin çok hoş olmuş yaptığın şeyler keşke bende böyle şeylere meraklı olsaydım yapabilseydim özendim sana![]()
bayıldım el emeklerine gerçekten çok başarılı olmuşmutlu huzurlu günlerde kullanırsın inş canım
![]()
Gamze el beceri yaptığın herşeyi çok beğendim canım, bitmiş hallerini merakla bekliyorummm![]()
Canım renk seçimlerin süper olmuş :) Ayrıca işin içine el emeğin girince daha da güzel olacak... Kocacığın çok şanslı![]()
solitory bilmiyorum neden ama bana çok sempatik geliyorsun.
çeyizlerinde çok çok güzel mutlulukla kullanmanı diliyorum![]()
güle güle kullan hepsini canım ağız tadıyla İNŞALLAH
peki bişiyi çok merak ettim
şu alet ne işe yarıyor:26:
Eki Görüntüle 642609
Gamzecim maşallah ne yetenekli hatunsun yaa :)) bayıldım yaaaaaaaaa![]()
teşekkür ederim cnm pantalon askısı obende ilk defa kısmetse evimde kullanıcam bakalım becerebilecekmiyim pantalonları asmayı
:
englishhome dan aldığım askılarım 4 paket aldım içinde 3 ad var 12 tane askım oldu
Eki Görüntüle 647149