- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
canım yeni çeyiyciklerini güle güle aşkla kullan![]()
teşekkür ederim cnm
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yeni çeyiyciklerini güle güle aşkla kullan![]()
kızlar bunlarda el emeğim göz nurum kendi çapımda becerebildiğim kadarıyla yaptığım çeyizlerim tam bitiremedim ama sabırsızlandım paylaşmak için sizlerinde yorumlarını bekliyorum
fiskos masam için örtü tam bitmedi ama
Eki Görüntüle 556387 ,Eki Görüntüle 556389
buda seccadem bir tane motifi eksikken çekmiştim tamamladım ama onuda koyarım
Eki Görüntüle 556392
ahşap peçeteliğim
Eki Görüntüle 556393
çay tepsim
Eki Görüntüle 556396
Becerikli arkadaşım bnm çok güzell şeyler yapmışsınnn :)) Ahşap peçetelik nerden alındıı çok begendim deeeeÇay tepsin zaten tam bizim tarzz
Ayrıca english homedan aldıkların gözümden kaçmadı değilll hepsini aşkla kullan
![]()
Peki çiçek desenlerini çaydanlığı üzerine kendinmi çiziyosun sadece boyamaysa bende aliyim yaa öbür türlü çizemem çünküüü çok güzell yapmışsınnnçok saol cnmcnm ahşap peçeteliğimide kendim yaptım çay tepsisiyle beraber
hobi dükkanlarında stılıyo ham halde bu ahşap ürünler kendi zevkine göre boyayabiliyorsun hep uğraştırıcı hem eğlenceli işten fırsat buldukça yapıyorum şimdide kaşıklık yapıyorum bitsin onunda fotolarını koyacam
Peki çiçek desenlerini çaydanlığı üzerine kendinmi çiziyosun sadece boyamaysa bende aliyim yaa öbür türlü çizemem çünküüü çok güzell yapmışsınnn
canım yaptıkların çok güzel bende dekupajı sabunlara yapmak istiyıordum
tutkal olarak dekupaj tutkalımı kullandın çok güzel olmuş bende englısh home cupcake peçetleriyle bu çalışmadan yapmak çok istiyorum
englısh home cicilerin ayrıyetten çok güzelller güle güle kullan
Peçeteliği de temsiyi de çok beğendim ellerine sağlık,ben de ahşap boyama öğrenmeyi çoook istiyorum sen kursa falan katıldın mı?
bilgi verebilir misin?
canım yaptıkların çok güzel bende dekupajı sabunlara yapmak istiyıordum
tutkal olarak dekupaj tutkalımı kullandın çok güzel olmuş bende englısh home cupcake peçetleriyle bu çalışmadan yapmak çok istiyorum
englısh home cicilerin ayrıyetten çok güzelller güle güle kullan
yoksa elinde english home cupcake peçeteler mi var cnm ya ben bütün izmiri dolaştım ama malsef bulamadımeğer banada peçete bulursan sana nasıl yaptığımı ayrıntılarıyla anlatırım
(
ama ben ayrıntıları biliyorum az buçuk tembelim koca bir araştırma yapmıştım çok özenmiştim sözümde minicik sabunlar alıp dekupajlayıp hediye edeceğim keseler içinde kısmetse
cupcakeler harik tepe homede felan vardır
sen kendine tahdatadan cupcake peçetelikten bulursan çok cici ekmeklikler peçetelikler yapabilirsin
bence cupcakeler yakında yine gelicek peçeteleri bende göremiyorum artık yılbaşı için bir güzellik bekliyorum englıshten :)
cnm aklımda okadar güzel şeyler var ki ama vaktim yok maleseftepehome dada yok cupcakeli peçeteler ne yazıkki
ama internetten indirdiğim dekupaj fotoları var onlarla hamur kabartma yöntemiyle yeni şeyler yapacam inş sizlerlede paylaşırım
![]()
english home dan aldıklarım cupcake aşkına
tutacak
Eki Görüntüle 556381
3'lü kurulama bezi
Eki Görüntüle 556384
önlüğüm
Eki Görüntüle 556386
ve masa örtüsü var onun fotosunu bulamadım nette telden çekip koyarım![]()
Ayy bayıldım ya koşa koşa Englısh home.a gitmek istiyorumGüzel günlerde kullan canım..
Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana:13:teşekkür ederim cnmenglish home daki ürünler o kadar güzel ki insanın canı mağazadan çıkmak istemiyor
![]()
kızlar english home cup cakeli mutfak setimin eksiklerinide tamamladım
Eki Görüntüle 558563
Eki Görüntüle 558564
Eki Görüntüle 558565
Eki Görüntüle 558566
kesinlikle alıcam bunlardan çok tatlıı :)