Solgar evening primrose oil 1300mg kullanan varmı

sevian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
25
1
arkadaslar benım adet öncesi sendromum çok kötü gecıyor ve solgarda bunu önerdi bana 6aylık kür halınde kullanan varmı aranızda işe yarıyor mu sizce cünkü doktora gidip antidepresan kullanmak istemıyorum :KK69:

arkadaslar benım adet öncesi sendromum çok kötü gecıyor ve solgarda bunu önerdi bana 6aylık kür halınde kullanan varmı aranızda işe yarıyor mu sizce cünkü doktora gidip antidepresan kullanmak istemıyorum :KK69:

selam
ben başka bir markanın evening primrolse oil ürününü kullanıyorum. bu ayki adetim çok rahat geçti ki oldukça zor günler geçiriyorum şu sıralar ve adetime de yansıyordu bu. ama benim internetten araştırdığıma göre en azından 1-2 ay kullanmadan sonuç alamıyormuşsun. bende de ancak düzenli bir ay kullanımdan sorna etkili oldu.

bir de antidepresan kullanmak istememekte çok haklısın. o ilaçlar insanın dengesini bozmakla kalmayıp geleceğini de karartabiliyor. umarım senin de işine yarar epo.
sevgiler,

ben bir kaç yıl önce kullanmıştım faydasını da görmüştüm kullan bence,cildime de iyi gelmişti

benim göğüslerimde çok şiddetli ağrılar oluyor adet dönemi öncesi kullanmayı düşünüyorum çok olumlu sonuçlar veriyormuş diye duydum...

bwn 500 mg lığını kullanıyorum polikistik overliğim zaman zaman adet olmasam da göüğslerim inanılmaz şişiyor ve çok ağrıyor bu yüzden vermişti doktor ve gerçekten de 1 kez içmek bile göğüslerimde ağrıyı geçiriyor.

X