- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
teşekkür ederim sağol :) benimde gözüm doymuyor bitsede yeni birşeyler buluyorum almak için :)
Evet bizdeki bu çeyiz aşkı varken oooo neler alırıs nelerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim sağol :) benimde gözüm doymuyor bitsede yeni birşeyler buluyorum almak için :)
Kuzummmm
Geç olacak ama topiğin hayırlı olsun :) Nevresim takımların ne güzelmiş kız
Güle güle kullan hepsini muckk
Ayyy teşekkür ederim bebeğimmm
Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah. Daha güzelleri sizlere olsun inşallahh
Daha alacağım çok ciciler var
Amin kuzum :) Zaman çok daha alırsın yeni yerler keşfederiz hep
Eveettt güzel güzel ciciler çeyizcikler alalım kendimize
Kıslarrr yeni cicimi sizlere sunayım
Uzun zamandır almayı istediğim Papilla Kalp Tavamız
Eki Görüntüle 1035389
Büşracım bu tavaya ben de bayılıyorum bir ara nasipse alıcam inşallah ben de Sen de güle güle kullan kuzum, aşk dolu omletler pişir sevdiceğine inşallah
Güle güle mutlulukla kullanın hepsi çok güzel
Hepsi çok güzel. Gule gule kullanın
Est. olur mu öyle şeyİşlerimin yoğunluğundan dolayı bakamadım kusura bakma olur mu
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlere olsun inşallah
Est. olur mu öyle şey
Amiin inşallah
salon takımın çok zarifmiş büşracım bende öyle bir şey alıcam bakıyorum english home da falan hoşuma gidenler oldu. sahanlarını da çok beğendim umarım kullanışlıdır. yazmayı unutmuşum sana nasıl olduysa mutlu yuvalar inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimm Dantel falan sevmiyorum ben. Bu şekilde görüncede hoşuma gitti. Çokta şık duruyor. Savaroski taşları pırıl pırıl parlıyor Kesinlikle tavsiye ederim
Daha güzelleri sana olsun canım benimm.. Çok mutlu oldum yorumuna
evet canım bende sevmiyorum dantel modası geçmiş gibi geliyor. malesef annem zorla çeyizime koydurdu, artık dursun sandıklarda falan napim tamam o zaman güzel diyorsan seçip alayım bende.
sevindim canım, hepimizin olsun inşallah