İyi akşamlar kuzum ben çıkıyorum eve gitme vaktibelki istediğim filmi izleyemezsem bu akşam gelirim yine
İyi akşamlar kuzumm
Ben akşamları açmıyorum canım. Nişanlım izin vermiyor. Benimle ilgilen diyorYarın sabah görüşürüz
aldıklarını çok beğendim canımcımm hepsi de çok güzel ama anahtarlığa herkes gibi ben de bayıldım..sipariş verdiğin sayfanın linkini özelden msj atarsan sevinirim..güle güle kullan çeyizciklerini.. mutlulukla..aşkla
Kuzum GünaydınAnahtarlığın linkini bende istiyorum bende yaptırmak istiyorum
Çok teşekkür ederim şekercimmÇok mutlu oldum mesajına
Daha güzelleri sizlere olsun inşallah. Sizlerde mutlulukla kullanın herbişeyinizi
Hemen yolluyorum adresi
anahtarlığına tabii ki ben de beğendim, tahtasını nasıl yapmışlar, bilemedim ki...
Canım hobi malzemeleri satan yerlerde bu şekiller hazır olarak bulunuyor. Dilersen ordan da alıp yapabilirsin. Kara tahta boyası alıp boyadığında da tamamdır. Ama bir kaç püf noktası var ona göre yapman gerekir.
kara taht boyası mı hiç duymadım...yapılışı ve mailyeti nasıl olur acaba?
Canım hobi malzemeleri satan yerlerde bu şekiller hazır olarak bulunuyor. Dilersen ordan da alıp yapabilirsin. Kara tahta boyası alıp boyadığında da tamamdır. Ama bir kaç püf noktası var ona göre yapman gerekir.
kuzucum ben dün hobi malzemesi satan bir yere gittim bana cupcakeli tahta yok dedei bulamadım buldugum zaman su karatahta olayını bende yapıcam:)
Aaa ciddi misin :26: Ben o kadar çok buldum ki cupcake :26: hemde yanılmıyorsam 6 tl di
valla o zaman sen cok ballı bir hatunsun canım:)
hepsi birbirinden güzel Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin
rabbim iyi günlerde kullanmaya nasip etsin inş... başlayınca devamı geliyor ben de üç dört aydır başladım ama baya bitti sayılır çeyizim
Aminnn çok teşekkür ederimm. Evet başlayınca güzel ama ben bitmesin istiyorum
Sende güzel günlerde kullan inşallah çeyizlerini