Soleil (Büşra) 'nın Çeyizleri <3

Mrs Sahin

♥ 13 Eylül 2015 ♥ Bir Eylül Gelini
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
7.673
2.426
Merhabalar Kadınlar Kulübünün Güzel Bayanları

Uzun süredir takip ediyorum Kadınlar Kulübünü. Güzel üyelerinde çeyizlerini inceliyorum Profilimden de gördüğünüz üzere yaklaşık 6 senelik bir ilişkim var ve 2,5 aylıkda nişanlıyım

İsteme, Söz, Nişan evreleri için topik açamadım. Çok fazla vaktim olmadı açıkçası. Çeyiz topiğini ise uzun süredir açmayı istiyordum buda bugüne nasipmiş demekki

Aldığım çeyizlerimi toparladım resimlerini buldum. Şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum

Bismillah diyerek başlayalım

Allahım daha güzellerini sizlere versin inşallah

Evimiz için birlikte beğenip aldığımız ilk eşyamızdan başlamak istiyorum.

Kara Tahtalı Anahtarlığımız İsime Özel Yaptırdık ( Büşra Hüseyin )

Tencere Setimiz

Yemek Takımımız Misafir İçin

Çatal Bıçak Setimiz Yemek Takımım ile aynı desende fakat resimden pek belli olmuyor

Seramik Tencere Setimiz

Papilla Kalp Tavamız

Eki Görüntüle 1035389

47 Parça Yemek Takımımız

Eki Görüntüle 1067783

6 Adet Pembis Yumurtalıklarımız
Eki Görüntüle 1067786

Reçelliğimiz (Mor olanından pembesi yoktu)

Eki Görüntüle 1067791

Günlük Yemek Takımımız
Eki Görüntüle 952988

Kahvaltı Takımımız
Eki Görüntüle 952990

Kahvaltı Çatal Bıçak Takımımız

Nevresim Takımlarımız

Pike Takımımız (Pembesi)

Battaniyemiz (Resmini bulamadığım 2 adet daha battaniyem var)

Saten Yorganımız (Kırmızı)

Bornoz Takımımız (Rengi Krem )

Eki Görüntüle 1055297

Günlük Yatak Örtümüz

Eki Görüntüle 1055323

Mutfak Havlularımız

Eki Görüntüle 1055330

Eki Görüntüle 1055337

Salon Takımımız

Fazladan 2 Adet Daha Blenderimiz (Önceden alınmıştı )

Fritözümüz

Baskülümüz

2 Kişilik Kahve Takımımız

Çay Pasta Takımımız (3 Takım )

Fincan Setimiz (3 Takım )

Çiçekli Çay Setimiz
Eki Görüntüle 977360

Fincan Setimiz

Pembiş Bıçağımız

Pilav Kalıplarımız

Eki Görüntüle 1055339

Kalpli Kaplarımız

Eki Görüntüle 1067789

Krema Torbamız

Eki Görüntüle 1055342

Kurabiye Kalıplarımız

Eki Görüntüle 1055346

Terazi burcu olduğum için bu bardağı görünce kaptım Buda Pembik Spatulamız

Eki Görüntüle 1055350

Çamaşır Makinası Deterjan Kutumuz
Eki Görüntüle 953022

Sahan - Sac Setimiz

Minik Fırın Kabımız

Yuvarlak Borcamımız
Eki Görüntüle 953026

Kase Setimiz Büyük ve Küçük 6+1 olarak

Kalpli Çay Setimiz

Kek Kalıbımız
Eki Görüntüle 953029

6lı Kase Setimiz

Pembiş Saklama Kaplarımız
Eki Görüntüle 962660

Daha yeni başladım çeyizlerime. İnşallah aldıkça ekleyeceğim. Daha çok eksiğim var ama kocamannnn bir liste yaptım kendime. Ona göre alacaklarımı düzenliyorum

Anneciğimin o güzel elleriyle hazırladığı patiklerim, liflerim, birbirinden şahane havlularım, pike takımlarım, çarşaf takımlarım, yemenilerim daha aklıma gelmeyen bir sürü örgü, dantel işlerim hazır sayılır. Onlar çok fazla olduğundan tek tek çekemiyorum fotoğraflarını

Şimdiden o güzel yorumlarınız için teşekkür ederimmmm

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun topiğin,anahtarlığına bayıldım nerden yaptırdın?

mutluluk ve huzurla kullan bende senin gibi liste yapmıştım o kadar uzundu ki hiç bitmeyecek sanıyordum :))) şimdi ufak tefek eksikten başka bişey kalmadı darısı başına

hayirli olsun canim, Allah güzel günlerde a$k ile kullanmayi nasip etsin insallah. Anahtarligina bende bayildim

Vayy anasını sayın seyirciler ağlamak istiyorum

6 yıl mı Bu kadar uzun bir ilişkiyi sürdürüp evliliğe taşıdığınız için önünüzde saygıyla eğiliyorum efenim

Herşeyin çok güzel görünüyor, sevdiceğinle bir ömüüürr boyuu mutluluklar dilerim kuzum

Allah nazarlardan korusun sizi

Merhaba,

Hoşgeldin aramıza adaşım

Anahtarlığını bende çok beğendim

ve diğer eşyalarını da..

Güzel günlerde kullanasın

mutluluk ve huzurla kullan bende senin gibi liste yapmıştım o kadar uzundu ki hiç bitmeyecek sanıyordum :))) şimdi ufak tefek eksikten başka bişey kalmadı darısı başına

Aminnnn çok teşekkür ederim canımm

O liste hiç bitmesin ben hep birşeyler alayım evimize İnşallah güzel günlerde ağız tadıyla kullanırız. Tekrar teşekkür ederim

hayirli olsun canim, Allah güzel günlerde a$k ile kullanmayi nasip etsin insallah. Anahtarligina bende bayildim

Aminnn inşallah canımm

Bende gördüğümde aşık olmuştum resmen ve benim olmalısın dedim Normalde böyle değildi ufak tefek tasarım değişiklikleriyle bu hale geldi çoookk sevdik onuu

Aminnnn Özlemcim çok teşekkür ederim Çok güzel, mutlu ve bol aşklı bir 6 seneydi. Onunla değil 6 sene 66 sene geçirsem bıkmam Tekrardan teşekkür ederim

Merhaba,

Hoşgeldin aramıza adaşım

Anahtarlığını bende çok beğendim

ve diğer eşyalarını da..

Güzel günlerde kullanasın

Hoş Buldum Büşracım

Teşekkür ederim daha güzelleri sizlere olsun inşallah Herkes çok çok mutlu olsun

anahtarlık çok güzelmiş onu görünce aklıma başka şeyler geldi bak şimdi ilham kaynağı oldu bana

canım hoşgeldinnnnnnn

iyi günlerde kullan inşallah hayırlısı olsun..Bu arada korkmaz almışşın tencerelerini gözümden kaçtı sanmaa :) umarım memnun kalırsın iyi günlerde eskit eşinle inşallahh

hoşgeldin canım aramıza çoktandır yorumlarda vardın topik açtığın iyi olmuş kimseninn çeyizcikleri sandıklarda kutularda kalmasın hepsi çıksın ortaya güle güle kulaan hepsini

Hoş buldummmm

Evet canım Korkmaz aldım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm aminnnnnnnnnnnnn

Daha iyileri sizlere olsun inşallah

hoşgeldin canım aramıza çoktandır yorumlarda vardın topik açtığın iyi olmuş kimseninn çeyizcikleri sandıklarda kutularda kalmasın hepsi çıksın ortaya güle güle kulaan hepsini

Evet canım yorumlara falan katılıyordum ama bir türlü açmak nasip olmamıştı bana. Toparladım resimlerini e açayım artık dedim

Teşekkür ederim tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…