canım en az 2 seans gitmen gerekiyor buğday tenliysen , ilk seansta zaten hiç fark olmuyor..bilmiyorumkismile
ben çok uzun süre gittim 10 dk aralıklarla 6 seansta kararısın ayakta girersen, fakat ben, bir ara çıplak ve yatarak girdim ve( ya kuaförden yada solaryumndan hepatit b kaptım ) yatarak girme derim ben
him bence daha fazla ve makinen nekadar foltu var onada bakman gerekioo...bi makinen fotlu yüksekse az seansta bronzlaisrsin
bende düşünüyorum bu aralar beyazladım iicekaydirigubbakcemile3
ben çok uzun süre gittim 10 dk aralıklarla 6 seansta kararısın ayakta girersen, fakat ben, bir ara çıplak ve yatarak girdim ve( ya kuaförden yada solaryumndan hepatit b kaptım ) yatarak girme derim ben
2 seansta tatlı bi brozluk oluyormu?
tenine de bağlı canım ben 2seansta bronzlaşıyorum ben
canım hepatit b kan yoluyla cinsel yolla vs bulaşır ordan nasıl kapabilirsin ki ?
çıplak girmiş şakkıdı