solaryuma gidenler bilgi verebilir mi?

Biscuit

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
4.129
2
kızlar buğday tenliyim ama bronzluk kadınlara çok yakışıyo bence.solaryuma gitmek istiyorum ama tatlı bi bronzluk için kaç seans gitmek gerekir?gidenler varsa bilgilerini paylaşabilir mi? bilmiyorumkismile

canım en az 2 seans gitmen gerekiyor buğday tenliysen , ilk seansta zaten hiç fark olmuyor..bilmiyorumkismile

him bence daha fazla ve makinen nekadar foltu var onada bakman gerekioo...bi makinen fotlu yüksekse az seansta bronzlaisrsin

ben çok uzun süre gittim 10 dk aralıklarla 6 seansta kararısın ayakta girersen, fakat ben, bir ara çıplak ve yatarak girdim ve( ya kuaförden yada solaryumndan hepatit b kaptım ) yatarak girme derim ben

aa ciddimi türkiyede silme seyleri yokmu canim girmeden siliorsun iktigindada siliorsun yada foliya var onu koyorsun?

ben çok uzun süre gittim 10 dk aralıklarla 6 seansta kararısın ayakta girersen, fakat ben, bir ara çıplak ve yatarak girdim ve( ya kuaförden yada solaryumndan hepatit b kaptım ) yatarak girme derim ben

ayy çok üzüldüm yaa! geçmiş olsun canım.

bende düşünüyorum bu aralar beyazladım iicekaydirigubbakcemile3

canım hepatit b kan yoluyla cinsel yolla vs bulaşır ordan nasıl kapabilirsin ki ?

hepatit b yi başka bir yerden kapmışsındır.kan yoluyla bulaşan bir hastalık çünkü.

Son düzenleme:
manikür, petikür,dişçi ....vs gibi etkenlerden bulaşır bu hastalık.yada cinsel yolla arkadaşın dediği gibi.

çok üzüldüm bu hastalığı kapmana.çok geçmiş olsun canım.

bn de 4 seans falan gittim ama gittğin yere makinelere bağlı benneyaptımki buğday tenlym bnde. ilk girdğmde 10 dakika durdum ve hiç beğenmedim çok garip olmuştum daha kaliteli biyerde girdim snrasında.. çok daha güzel bronzlaştım. en son da girmeden önce özel bi krem kullandım bn.orda satılıyordu 20 liraydı kremi sürüyorsun bütün vücuduna 5 dakika bekledkten snra giriysun..son 2 seansımda 15 dakika kaldım ve şuan kapkaryımm.okremin çok fazla etkisi oldu alkisalkisalkis toplam 4 seans girdim yani ve sonuncusnda krem kullandım.1 gün aralıklarla gittim canım

walla ben de çıplak ve yatarak giriyorum korktumm şmdii :1shok: inşallah bişi olmamştır.. ama hepatit b kan yoluyla bulaşır o şeklde bulaşıcaını sanmıyorum.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…