solaryum

SekizinciHarika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
34
1
41
acilen yardıma ihtiyacım var kızlar..
buğday tenliyim öyle çok açık değil ten rengim. ilk kez solaryuma giriyorum yatarak ilk seans 10 dk sonrasında 20 dk olarak devam ettim, bugün 4. seansa girdim fakat hiç fark yok gibi (

sizce paramı ve emeğimi boşamı harcıyorum 4 seansta fark olması gerekmezmiydi ??

Hayır canım ilk zamanlarda çok fazla farkı anlamıyorsun aslında daha doğrusu şu ,etrafındakiler fark ederler ama sen pek anlayamazsın.. yanlış hatırlamıyorsam ben 8 seans girmiştim (kabin gibi ayakta olana girmiştim) yalnız ben bronzlaştırıcı kremde kullandım iki defa , bittiğinde bile tam olarak anlayamamıştım gerçekten esmerleştimmi diye.. Çarşıda hangi mağazaya girersem giriyim kızlar hep soruyorlardı kendi ten renginizmi yoksa denizde mi yandınız flan diye fark ediliyordu fakat dediğim gibi ben bile bittiğinde anlayamamıştım.. ama şimdi bakıyorum fotoğraflarıma (2 sene flan oldu sanırım gireli) açıldım tabiki şimdi, gerçekten bayaa bi esmerleşmişm diyorum yani.. Yani o anları dakika dakika günü gününe yaşadığın için senin farkedememn çok normal.. Birde 20 dk falan giriyorum demişsin nasıl katlanıyorsun 20 dk gerçekten anlayamadım yada belki yatarak olan farklıdır.. Ben ilk zamanlar 5 dk girdim 2 seanstan sonra 10 dk ya geçirdiler her 2 seansta bir yükselttiler fakat 10 dakikadan sonrakilere dayanamadım hep attım kendimi dışarı sanki boğuluyormuşum gibi hissediyordum..

Bak bu şimdiki halim 15-20 gün önce çektim bu fotoyu...

Buda 2 sene önceki halim solaryum bittiğinde çekmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…