Hanımlar Solaryum Aknelerede İyi Geliyormus Bu Dogrumu Cvp Yazarsanız Sevınırım Bende Girmeyı Dusunuyorum Bugday Tenlıyım Ben Ama Vucudum Bıraz Daha Esmer :enbuyukkk:
doğru biliosun cnm çnkü sivilceleri kurutuo ama bırakınca sorun devam edebilio.. benim sırtmda vardı şimdi yok hemde uzun zamandır girmediğim halde tekrar çıkmadı ii bşi yani
kızlar ben son 3 yıldır yaz kış bronzum ama buğday tenli olduğum için yazın süper yanıyorum we kışında o baya sürüo.gecen hafta bodrumdaydım we bikini izimi yok etmek için hayatımda ilk defa solaryuma girdim.2.seansıma bgn girdim.ben memnun kaldım ama zaten benim için kadın 3 seans yeterli dedi.çok fazla girmeyide düşünmüyorum.zaten izlerimi yok etmek için girdiğimden çıplak giriyorum.benim size tawsiyem yazın güneşlenirken hawaiian tropic die bi yağ war onu kullanın benim faworim.muhteşem yakıyor en önemliside kalıcı.ama saat 12 ile 15 arası güneşe çıkmıyorum.malum cildimiz yancaz die pörsümesin
izmirdeyim ve izmirde solaryum merak edenler warsa ayshegül'ün de söylediği güzelyalıda nazar güzelleik merkezi war.seansı 10 tl:teytey: ben ilk seansımda direk 20 dk. ile başladım we 10 tl werdim.hem fiyat olarak uygun hemde temiz bi salon.