- 11 Aralık 2007
- 156
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar rahatlattınızkı tecrubelerınızı paylasarak ılacım bıttı sımdıde hastalandım benneyaptımki oda gecsın hemde vakıt gecsın dıe beklıorum ılac etkı yapmaısn dıe bende bı haftaya kadar yazıcam ınsallah :1hug: iiki varsınız
walla bende solaryumdan çıkmazdım kışın hiç kimse beni beyaz tenli göremezdi...gazetelerde görünce cilt kanserinin son zamanlara oranla daha çok oldugu bıraktım.doktora bile gittim bana bıraktığım için hayatını kurtardın dedi... şimdi ne mi yapıyorum otobrozon kullanıyorum gayette memnunum...en azından cildim kırış kırış olmuyor solaryumdan...ölüme neden para wereyim ki bronzlaşacam diye ömrünüzden ömür eksiltmeyin arkadaşlar benden sölemesi...
nasıll her yerin yandığını bende merak ediyorum :uhm: nasıl durursak heryer aynı sekilde yanar mesala yüzüm biraz daa esmer bnm ellerım daa beyaz sanki :bbo::bbo: iki kere girdim cok buyuk bı degısme yohk ben ılkınde 5 dk gırdım ıkıncıde 7 yıne gırıcem bu ara ins a.s sen ikinciye girdinmi bugunnn :1hug:
izmirde ,güzelyalıda nazar var balçovada da levent var