Güneş Kremleri solarıum

Güneş kremleri, bronzlaşma

huzursuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
156
0
solariuma gırenler var kesın aramızda bıze anlatrmısınız nasıl gırosunuz napıosunz bıde bursada gıren varsa noluurrr nerelere gıdıp memnun kalıp kalmadıgnı falan tecrubelerınızı paylasırmısınız pazar gırıcemm İNŞ. ıs olmadıgı ıcın ama gıtmeden once gıdeenlerı okumak ıstıorumm :1hug:​
a.s.:enbuyukkk:​

suraya cevap yazabılcekk kımse yohk yanı kımse gırmedı olemıı :uhm: ilginçççç :1shok::1shok:

Ben girdim arkadaşım ama aradan 3 yıl geçti yani ben eski girenlerdenim 4 seans gittim. solarıum içine girmeden önce sürmen için güneş yağı gibi birşey veriyorlar teninin ışıklardan zarar görmemesi için ayrıca uazylı gözlüğü gibi birde gözlük veriyorlar bunlar çok önemli detaylar sana vermeseler bile mutlaka iste yoksa zararı daha fazla olur.Bana bunları verdikleri halde ben zarar gördüm çok fazla kaşıntı yaptı boynumun altı ve göğüslerimin oraları deli gibi kaşındı bende bir daha girmedim. Ama şimdi solarıumların değiştiğini ve çok daha iyi olduğunu duydum sana iyi sanşlar

sormak istedğin sana yardımcı olabileceğim başka sorun varsa elimden geldiğince cvp vermeye çalışırım

canım benım cokkk saolasınn Şeniz sımdı bı yerlerle gorustum dus seklınde olana salı gunu gırıcem Allahın ıznıyle ı gozukuo sımdılık bısı olmas ıns kar yanıgı dedı kadın o nedemek bılıomusunkıı

Huzursuz arkadaşım, ilk seansında çok düşük gir (minimum süre neyse o) cihazdan cihaza fark var, cildini nemlendir sık sık...

Ben çok beyaz tenliyim sadece yaza doğru bikaç seans giriyorum rengim buğdaya çevriliyor, onun dışında girmiyorum. 5 dk ile başlıyorum ben sora azar azar artırıyorum. Sen de öyle yap ne olur ne olmaz...

Rica ederim canım
kar yanığı nedemek bilmiyorum ama kafadan atıcak olursam heralde soğukdan bir yüz yanığı olur onun renk tonu daha farklıdır.Belki bunlar da bronz tonlarını adlandırdılar benim zamanım da ben giderken yoktu böyle şeyler:))))

Canim ben 3-4 haftada bir giriyorum solaryuma..
Herkese göre derecesi degisir bunun, sen ilk defa girecegin icin hafif ayarda bir cihaza gir mutlaka..
Koruyucu kremi sürmeyi unutma;solaryum da tipki günes gibi i$in sactigi icin tene zararli etkileri var..

Kar yaniginin ne oldugunu ben de tam olarak bilmiyorum; fakat sallayacak olursam,hani kayak yerlerinde kara vuran günes yüze vurur ve hafif bir bronzluk yapar ya, o olabilir tatlicadiarzu

ilk 5 dk ıle baslıcam bende ıns tesekkur ederım yardımlarınız ıcın uyarılarınız ıcın gıren bırılerını duyunca daa da rahatladımm :teselli::teselli:

birrde fıkrınız varsa ben 4 gun oonce cıldıyecıdeydım sırtımdakı sıvılceler ıcın bana kremle bı tane antıbıyorık verdı sımdı onları kullanıorum gırınce buraya ters etkı yapmaz dımı yohksa gecmesınımı beklemelıyım:uhm::uhm:

Canım seans başına ne kadar ücret istediler Edirne'de solarium merkezler bir kaç tane olduğundan ücretler yüksek oluyor. Oralarda ne kadar merak ettim_?

Kremi sürdükten sonra ve/veya antibiyotiğini alırken solaryuma girmek belki cildin için sakıncalı olabilir, antibiyotikle kullandığın kremin prospektüsünü incele bence...Veya bana kremle, antibiyotiğin etken maddelerini söylersen yardımcı olabilirim...Kimi antibiyotiklerin yan etkilerinden biridir fotosensitive (yani ışığa hassasiyet)...Sana şöyle bir önerim var : Sivilcelerinle ilgili krem+antibiyotik tedavin bitsin öyle solaryuma gir istersen...Gene de sen bilirsin

8 dk 10 milyonmus yerimsenibenyerimseniben
ben eve gıdnce ılacı bı ıncelım ama yınede dedıgın gıbı tehlıkeye atmıım 1 haftalık bı ılac haftaya ertelım kac yağarkenn gooz cıkarmıım :1rolleyes: a.s. cok tesekkur ettımm :1hug:​

Rica ederim canım, 1 haftalıksa tedavin hiç düşünme bence, hatta ilaç kullanımın bitsin, birkaç gün daha geçsin bence öyle girersen senin için daha iyi olur...

ben mezuniyetimden önce girmiştim 6 kere,kar bronzluğu karartır cırt bi bronzluk vermez,güneş bronzluğu kızartarak bronzlaştırır,sık sık giriceksen güneş daha ii ama bi kaç kez girip bırakkıcaksan kar bronzluğu daha ii ikisine de girdim.korkucak bişi yok benim kapalı yer fobim oldugu halde korkmadım gözlük tak gözaltların kırışır uzun vaadede.gerçi ben ilk 5 dk takıp sonra çıkarıyodum iz yapmasın diye..naniknanik

arkadaşlar merhaba ben hiç solaryuma girmedim.Bende girmeyi düşünüyorum.Bu cilde ne derece zarar veriyor?Kaç seansta bronzlaşabilirim beyaz tenliyim bu arada? Ve seanslar arasından ne kadar zman gecmesi gerekiyor.tecrübelerinden yardımcı olabilecek var mı?

Pinarslann arkadaşım,
Ben de senin gibi beyaz tenliyim, ben sadece yaza girerken birkaç seans giriyorum. 5 dk ile başlıyorum 1'er 2'şer dk artırıyorum (duş şeklindeki cihaza) , yatak şeklinde olanda ise 10 dk. İlk etapta haftada 3 iyi bence daha sonra belli bir rengi tutturduktan sonra haftada 1 yeterlidir.
Ben sadece yaza girerken birkaç seans girdiğim için rengi korumak gibi bir olayım yok; sürekli 4 mevsim girmek daha da sakıncalı. İlk girdiğin zaman hafif bir kızarıklık olabilir, cildini nemlendirmeyi ihmal etme...Muhakkak min süre ile başla...

ya bende girmeyi düşünüyorum da.bi kaç sorum olacak,beyaz tenliyim yazın yüzümde çil çıkıyor,solaryum da çil yapıyor mu? bi de sirtimda biraz sivilce çıktı son bi kaç aydır:sm_confused: solaryum sivilceleri kurutuyor diye duydum,doğru mu acaba? l:bbo:

ayhhh kızlarr cok saolsınız yaa :teytey: nası rahatladım hıc bı soru ısratı falan kalmadı ııkı buraya yazıp sıze sormusumm :teselli::teselli: bende gırım sıze anlatcamm ınsallahhh :teytey::dance::teytey::dance:

Ben 6 yildir devamli gidiyorum acik tenliyim sarisinim ilk seans da 10 dk fazla kalma eger kasinti yaparsa gögüs altinda yada karin bölgende sakin kasimayasin kasidikca su dökül,müs yanmis gibi kabarirlar pudra dök soguk suya gir kasintiya dayanamazsan tabii bu yan etkileri bir diger yan etkiside uzun süre girenle rde oluyor genelde küyük lekeler oluyor gözle ilk etepda göremiyecegin ben gözlük kullanmiyorum ama gözlerimide acmiyorum zararli tenim cabuk acildigindan 1 hafta hergün devamli gidiyorum tenin baya karariyor sonra 2 hafta ara veriyorum duruma göre haftada bir veya iki kez giriyorum ben sikayetci degilim yani tenim acik oldugundan yüzüm sariymis gibi duruyor solaryum tenimi degistirince cok güzel oluyor eger yatkli giriyorsan kesinlikle daha önce temizlenmis mi dikkat et ve tabi ic camasirin izi ciksin istemiyorsan cirilciplak gircen canim okis hadi iyi yanmalar canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…