Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu solan için

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
mobilyaları görmeden birşey demek zor ama saat cok abartılı bir saat olmadığı için odada ona uyumlu birkaç objeyle gayet kullanılabilinir.

başlığı yanlış yazmışsınız galina bende solan icin ne demek diye konuya merakımdan baktım am salon için saat sormuşsunuz
ben mimarim ama iç mimar değilim yalnız fikrimi söylemek istiyorum bu saat aslında hem spor bir salona hemde klasik bir salona eşlik edebilir
ama mobilyalarına göre belirlemek lazım yani renklere göre donukda kalabilir alakasızda olabilir
tam olarak spor saat istiyorsan son yıllarda ön plana çıkan daha renkli ve geometrik formatta saatleri tercih edebilirsin sırf avize,saat,ev objesi
satan çok güzel shoplar var iinternetten bakmanı tavsiye ederim ya da paraya kıymak istersen özel tasarımlar var muhteşem sanat eseri gibi oluyorlar..

herkesin zevki farklıdır gerçi şimdi çeşit çeşit saatler var. spor bir odanız varsa daha farklı bir saat seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…