sol tupu tikali sag tupu acik olup hamile kalan var mi?

Bana rahim filmini ceken dr.Cektikten sonra ikiside kapaliydi ama ilaci verirken sol taraf açıldı dedi.tek tuplede hamile kalabilirsin ama iki tupu olanlara gore sansin daha az dedi.istersen bi iki ay dene yada klomen kullanip yumurta takibi yapalım yada istersen ameliyatla hem açalım hemde neden kapandigini tespit edelim dedi.ben bir iki ay derken 6ay gecti.6ayin sadece bir ayinda klomen kullandım. Yumurtam gayet guzel gelistu kendisi catladi catkama ignesi fln vurdurmadan ama olmadi sonra dr.degistrdim baska hastaneye gittim.bastan sona anlattım. Ztn filmi esimin tahlillerini flnda goturmustum.bakti hepsine miayene etti.rahim iyi yumurtalijlar iyi ameliyat olmana gerek yok neden ole dediler dedi.benimde kafam karisti.tek tuplede gebe kalabilirsin dedi.klomen kullanmami önerdi eger olmazsa aşılama yada tup bebek dedi.bi uc ay daha denicem olmazsa asilama yaptircam gibi görünüyor. Zorlu bi surec acikcasi kafam cok karisik.neden diger dr.ameliyat dedi bu gerek yok dedi bi daha hsg cekilse digeride acilmazmi fln filan cok yoruldum. Bu arada beklerken bal corek otu tarçın deniyorum bu ay ([/QUOTE]
Cnm oncelukle bal tarcin corekotuna baslaman cok iyi olacak ben hayit tohumuna basladigim icin sadece bir ay yaptim krske devam etseydim birde tupletin acilmasi icin sut maydanoz buhari ve afacayiyagini dene ben birkere yaptim acilmasina belki geydasi olur cnm

Cnm oncelukle bal tarcin corekotuna baslaman cok iyi olacak ben hayit tohumuna basladigim icin sadece bir ay yaptim krske devam etseydim birde tupletin acilmasi icin sut maydanoz buhari ve afacayiyagini dene ben birkere yaptim acilmasina belki geydasi olur cnm[/QUOTE]
Onlari da yaptım cnm ama sadece bi ay yaptım

Onlari da yaptım cnm ama sadece bi ay yaptım[/QUOTE]
Cnm bitkiler gec etki yaptigi icin en az 3 ay yapmk getekio kurleri ben simdi adetimi bekliyirum oda gelmedi hala hic belirtisife yok test yapmkta hic icimden gelmiyor ilmiyck diye gecuo icimden bekliyorum bklim adetin 2.gunu hem hasteneye gitcm hemde baltarcincorekotuna basliycm insaallaah gerek kalmaz o guzel mujdeli haberimi veririm cnm rabbim isteyen herkesi coj bekletmeden evladina kavustursun insaallaah

Benimde aynı sorun var sol tıkalı sağ tüpüm açık yumurtalık kontrolü yapıldı bugün doktorumda sol taraftan yumurtamisim olsun üzülme dedi doktorum hamile kalma olasılığın var dedi Rabbim nasip etsin yeterki inşallah olur

Merhabalar, benim de dış gebelikten dolayı sol tüpüm alındı bir yol hamile kalamadım. 2 aşılama 1 tüp bebek yaptık olmadı. Sonra eşim de varikosel varmış o ameliyat oldu morfolojisi düzeldi ve hamile kaldım doğal yollardan ama malesef bebeğimizi kaybettik 7 aylık gebelik zehirlenmesinden dolayı. 4 yanıldık doğum yapalı şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum tek tüple şansımız az evet ama rabbim nasip edince oluyor. Sadece özel yaptığınız şeyler varsa buradan paylaşabilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…