Bana rahim filmini ceken dr.Cektikten sonra ikiside kapaliydi ama ilaci verirken sol taraf açıldı dedi.tek tuplede hamile kalabilirsin ama iki tupu olanlara gore sansin daha az dedi.istersen bi iki ay dene yada klomen kullanip yumurta takibi yapalım yada istersen ameliyatla hem açalım hemde neden kapandigini tespit edelim dedi.ben bir iki ay derken 6ay gecti.6ayin sadece bir ayinda klomen kullandım. Yumurtam gayet guzel gelistu kendisi catladi catkama ignesi fln vurdurmadan ama olmadi sonra dr.degistrdim baska hastaneye gittim.bastan sona anlattım. Ztn filmi esimin tahlillerini flnda goturmustum.bakti hepsine miayene etti.rahim iyi yumurtalijlar iyi ameliyat olmana gerek yok neden ole dediler dedi.benimde kafam karisti.tek tuplede gebe kalabilirsin dedi.klomen kullanmami önerdi eger olmazsa aşılama yada tup bebek dedi.bi uc ay daha denicem olmazsa asilama yaptircam gibi görünüyor. Zorlu bi surec acikcasi kafam cok karisik.neden diger dr.ameliyat dedi bu gerek yok dedi bi daha hsg cekilse digeride acilmazmi fln filan cok yoruldum. Bu arada beklerken bal corek otu tarçın deniyorum bu ay
(