- 19 Aralık 2014
- 204
- 81
- 37
-
- Konu Sahibi pinarsezgingd
pınarcım merhaba, merak etme tek tüple hamile kalan çok.. eltiminde aynen senin gibi sol tüpü tıkanıktı iki defa hamile kaldı üsteli birinde ikiz hamilelik yaşadı..Merhaba rahim filmi sonucumu bugun aldim ve korktugum basima geldi sol tupumle ilgili hicbirsey yazmiypr sag tupum acik ve nirmalmis cok moralim bozuldu simdi nolck hic bilmiyorum adetin 2 gunu tekar gitckmisim tek tuple hamile kalan varsa lutfen bilgi verirseniz cok sevinirim
Canimcim merhaba duydugumdan beri hep agliyorum cok uzuldumm bi sorun sonucta benim icin onun endisesi beni mahfedio kiloda vermeye devam edotirum en sonunda ildunu bebegi peki o bahsettigin yakinin simdi bebegi varmipınarcım merhaba, merak etme tek tüple hamile kalan çok.. eltiminde aynen senin gibi sol tüpü tıkanıktı iki defa hamile kaldı üsteli birinde ikiz hamilelik yaşadı..
canım yakınım eltim.. sol tüpü tamamen tıkanıktı artı pikosluydu sağ tüpüde çok açık değildi ama açıktı şimdi o tüple iki kez hamile kaldı 3 evlat dünyaya getirdi şimdi ise korunuyorCanimcim merhaba duydugumdan beri hep agliyorum cok uzuldumm bi sorun sonucta benim icin onun endisesi beni mahfedio kiloda vermeye devam edotirum en sonunda ildunu bebegi peki o bahsettigin yakinin simdi bebegi varmi
Cnm beni ikadar motive ettibki anlatamam allaahim razi olsun isteyen herkese aratmadan bebegibi nasip etsin insaallaah ben 93.6 dan 82.3 e dustum 2,5 ayda verdim cnm vermeyede devam edicem ins eltinin kulo problemi varmiydi peki cnmcanım yakınım eltim.. sol tüpü tamamen tıkanıktı artı pikosluydu sağ tüpüde çok açık değildi ama açıktı şimdi o tüple iki kez hamile kaldı 3 eondünyaya getirdi şimdi ise korunuyor
çok güzel vermişsin kilonu canım, nasıl vverdin anlatsana biraz.. eltim evet kiloluyduCnm beni ikadar motive ettibki anlatamam allaahim razi olsun isteyen herkese aratmadan bebegibi nasip etsin insaallaah ben 93.6 dan 82.3 e dustum 2,5 ayda verdim cnm vermeyede devam edicem ins eltinin kulo problemi varmiydi peki cnm
Cnm bende insulindirenci cikti ve dt glifor adli bir ilac vetdi ayrica diyet vr spor yapiyorum kacamaklarim cok oluyo ama hareket etmeye ozrn gosteriyorun cnm bu dekilde idte drnin kilon ksctikiçok güzel vermişsin kilonu canım, nasıl vverdin anlatsana biraz.. eltim evet kiloluydu
Canım üzüldüm ama tek tüple hamile kalan bir Sürü insan var tabi. Umutsuz olmanı gerektirecek bir durum değil. Dış gebelik geçirip tüpü alınan çok bayan var. Rabbim ol desin yeter ki.Merhaba rahim filmi sonucumu bugun aldim ve korktugum basima geldi sol tupumle ilgili hicbirsey yazmiypr sag tupum acik ve nirmalmis cok moralim bozuldu simdi nolck hic bilmiyorum adetin 2 gunu tekar gitckmisim tek tuple hamile kalan varsa lutfen bilgi verirseniz cok sevinirim
sonunda yazın biraz karışık olduğu için anlaşılmıyor sanırım benim kilomu soruyorsun.. bende 85 ten 76 indim hatta 75 e öyle gidip geliyor işte dahada veremiyorum yanlız sadece ekmeyi kestim ondan iştahım azaldı hiç açlık çekmeden verdim şimdi ise gitmiyor tabi yürüyüşte yapıyorum ilk dönemler günde 30 000 adım atıyordum baktım çok zorlanıyorum 20 000 adıma indirdim vede kilolar yavaş gidiyorCnm bende insulindirenci cikti ve dt glifor adli bir ilac vetdi ayrica diyet vr spor yapiyorum kacamaklarim cok oluyo ama hareket etmeye ozrn gosteriyorun cnm bu dekilde idte drnin kilon ksctiki
Cok sagol cnm sabirla bekliycem zor bi donem insaallaah rabbim bizi evlat scidiyla hasretiyle sinamasin insaallsah cnm tabiki kun fe yekun rabbim sadece ol fesin yeter tabiku kismet artuk cnmCanım üzüldüm ama tek tüple hamile kalan bir Sürü insan var tabi. Umutsuz olmanı gerektirecek bir durum değil. Dış gebelik geçirip tüpü alınan çok bayan var. Rabbim ol desin yeter ki.
Neyi çok istersek o bizim sınavımız olurmuş. Biz de çok istediğimiz için bu sınavı yaşıyoruz Rabbim Görüyor elbet bu sınav bitecek hiç üzülme. Vakit tevekkül vakti.Cok sagol cnm sabirla bekliycem zor bi donem insaallaah rabbim bizi evlat scidiyla hasretiyle sinamasin insaallsah cnm tabiki kun fe yekun rabbim sadece ol fesin yeter tabiku kismet artuk cnm
Evet cnm insaallaah zor gunler yasiyiruz sonucta sinavdayiz rabbim saglickla hamile kalip bebeklerimizekavusmamizi nasip etsin hersey rabbimin ol demesone kalmis simdiv nasil bir tedavi bekliyor bulmiyorum tupu kapali olanbiri icin nasil bi tedavi uygulanir o sorular benim kafami cok yoruypr cnm yaNeyi çok istersek o bizim sınavımız olurmuş. Biz de çok istediğimiz için bu sınavı yaşıyoruz Rabbim Görüyor elbet bu sınav bitecek hiç üzülme. Vakit tevekkül vakti.
Canım çok şükür ki biri açık. Hem tıkalı tüplerde açma işlemi yapıldığını duymuştum.Evet cnm insaallaah zor gunler yasiyiruz sonucta sinavdayiz rabbim saglickla hamile kalip bebeklerimizekavusmamizi nasip etsin hersey rabbimin ol demesone kalmis simdiv nasil bir tedavi bekliyor bulmiyorum tupu kapali olanbiri icin nasil bi tedavi uygulanir o sorular benim kafami cok yoruypr cnm ya
Bende duydum acilma islemi yapildigini ama bana iyle bisey soylemediler adetin 2.gunu gidicm dosya acicaklarmis devlet hasy oldugu icin pek biey anlatmiyorlar cokta kalabalik oluyor siramadim hicbisey insaallaah bende tek tupke hamile kalanlardam olurum cnm insaallaah rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasretiyle sinanmayalim insaallaahCanım çok şükür ki biri açık. Hem tıkalı tüplerde açma işlemi yapıldığını duymuştum.
Canım olmazsa bir de özele git ya da araştırma hastanesine. Bence tek tüple hamile kalırsın çok da sıkıntı yapma. Allah korusun ya ikisi tıkalı olsaydı? Benim bir Arkadaşımın yengesinin ikisi de tıkalıydı 10 yıl çocukları olmadı sonra tüp bebek yaptırdıkları hemen tuttu ve bir gün aniden doğum yaptı normal yolla ikizleri oldu. Ve mucize ondan sonra meydana geldi kadın normal doğum yapınca tüpleri açılmış ve üçüncüye doğal hamile kalmıştı :)Bende duydum acilma islemi yapildigini ama bana iyle bisey soylemediler adetin 2.gunu gidicm dosya acicaklarmis devlet hasy oldugu icin pek biey anlatmiyorlar cokta kalabalik oluyor siramadim hicbisey insaallaah bende tek tupke hamile kalanlardam olurum cnm insaallaah rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasretiyle sinanmayalim insaallaah
Benim sonucumda sadece sag taraf yaziyo solla ilgili hicbisey soylemediler acilirmi nasil acilir hic bilmiyorum adetin 2.gunu gidip evraklari vericem dosya acicaklarmis o gorunmeyen tup tikalimi yoksa. Hic yokmu bilmiyorum yani senin rahim filminde acildigini nasil anladiniz 2 kere falanmi yspildi rahim filmiv scaba cok zor bir zamn cnm beklenekten ve sabretmkten baska yapickmiz hicbisey yok dr ne diyo peki 6 ay beklemk icin yeterli bir sure sanirim simdi ne yapicklar yada simdiye kadar ne uyguladilar cnm ben cok merak ddiyorum ne yapicklarini burda birbirimize destek olmk bilgi vermk gercktn cok guzel oluyorv rabbim hrpimize bebegimizi nasip etsin insaallaah[/QUOTE][QUOTihE="hoppacuppa, post: 39803890, member: 625299"]Merhaba arkadaşlar benim de ikiside kapalıymıştı ama HSG çekilirken sol açgidisağ tüpüm hala kapalı.HSG nin üstünden 6 6 ay geçti hala hamile kalamadım.Ama kuzenim dış gebelik geçirdi sağ tüpü alındı onunda 6-7 ay sonra gebe kaldı bebeği 10 aylıkkej
n ve korunuyoken tekrar gebe kaldı.Rabbim ol dedikten sonra oluyor.Bizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda