Sol kasıkta ağrı?

İlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyor
Ozelleıklr yumurtlama dönemlerim ıskence
Aynı durum bende de var. Ne soğan suyu ne bitki ne macun hiçbir işe yaramadı

İlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyor
Ozelleıklr yumurtlama dönemlerim ıskence
Senin canım adet dönemlerin ağrılı mı

iyi yaa ne güzel işte. ağrısız zaman artık lüks oldu gibi. Canım adet günün mü direk ağrın oluyor öncesinde başlıyor mu ağrı
adet sonrası adet olana kadr
Umarım rahımde sorun yoktur
Normalde adetlerım agrılı ama ona alıskınım
Bu agrı baska

Gittin mi canım dr
Evet gittim vajinal ultrasondan baktı kalınlaşma var sanki bişey cikcak gibi dedi kan ve idrar istedi dün verdim yarın öğlen gel sonuçlar için dediler ama ben sonuçlara internetten baktım beta normal yani gebelik yok. İdrarda kristal yüksek çıkmış büyük ihtimal kum yada taş doktora yarın gitcem bugün gidemedim sonuçları göstermeye

Bende evliyim ve bendede böyle bir durum var. Yumurtlama günlerimde hafif kasık kramplarım olurdu, ama hissedilip hissedilmeyecek boyutta. Şimdi yumurtlama günüm, adet sancısı gibi geliyor şuan bana o kasık ağrısı. Düşünün adetim biteli 1 hafta oldu zaten.. Lekeleniyorum, hayatımda bir ilk. İki adet arası ilk kez lekeleniyorum, ve leke kahverengi geliyor. Bugünle beraber 3 gündür. Anlam veremedim..

Evet benimde böyle bir durumum var yıllardır. Yumurtlama günleri çok şiddetli ağrılar giriyor sol kısmıma karnıma. Lekelenme de oluyor evet. Bu ay üç gün sürdü lekelenme. Ağrı ise 4/5 gün sürüyor. Sizin ağrınız kaç gün oluyor

Ben hayatımda ilk yaşadım bu ay Lekelenmem adetimden 7 gün sonra başladı, 4 gün sürdü 1 gün dindi şuan yine geliyor 2 gündür toplam 6 gündür lekelenme yaşıyorum. Ağrım 5 gün sürdü şuan hissetmiyorum. Neyden kaynaklı acaba

Canım hiç bilmiyorum ki bende her ay var yıllardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…