- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
Aynı durum bende de var. Ne soğan suyu ne bitki ne macun hiçbir işe yaramadıİlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyor
Ozelleıklr yumurtlama dönemlerim ıskence
Senin canım adet dönemlerin ağrılı mıİlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyor
Ozelleıklr yumurtlama dönemlerim ıskence
Fitil verildi ayrica 2 tane antibiyotik verildi esime ayri bana ayri. Sadece sol tarafta agri vardi bende. Sadece adet döneminde agrim yoktu.aynen sizde enfeksyoinmu varmis nasil tedvai uyguladilar fitilli veridler
EvtSenin canım adet dönemlerin ağrılı mı
Benim çok feci inan ki. İlaçla ayaktayım. Sen de öylesin sanırım. Ağrılarımız çok benzer. Karnım inan davul gibi şuan şiş...
rahım fılmı son umudumBenim çok feci inan ki. İlaçla ayaktayım. Sen de öylesin sanırım. Ağrılarımız çok benzer. Karnım inan davul gibi şuan şiş...
Ağrım var şuan sen nasılsın şuan
Rahim filminde ne var ne yok çıkıyorrahım fılmı son umudum
suan ıyı adet yaklastkca ıyılesıyorımAğrım var şuan sen nasılsın şuan
iyi yaa ne güzel işte.suan ıyı adet yaklastkca ıyılesıyorım
adet sonrası adet olana kadriyi yaa ne güzel işte.ağrısız zaman artık lüks oldu gibi. Canım adet günün mü direk ağrın oluyor öncesinde başlıyor mu ağrı
Benim de adetler çok ağrılı ilaç alırım hergün ama bu kasık batması da daha kötü evetadet sonrası adet olana kadr
Umarım rahımde sorun yoktur
Normalde adetlerım agrılı ama ona alıskınım
Bu agrı baska
Gittin mi canım drRandevu al aksatma bende gidicem ne çıkacak bakalım
Evet gittim vajinal ultrasondan baktı kalınlaşma var sanki bişey cikcak gibi dedi kan ve idrar istedi dün verdim yarın öğlen gel sonuçlar için dediler ama ben sonuçlara internetten baktım beta normal yani gebelik yok. İdrarda kristal yüksek çıkmış büyük ihtimal kum yada taş doktora yarın gitcem bugün gidemedim sonuçları göstermeyeGittin mi canım dr
Evet benimde böyle bir durumum var yıllardır. Yumurtlama günleri çok şiddetli ağrılar giriyor sol kısmıma karnıma. Lekelenme de oluyor evet. Bu ay üç gün sürdü lekelenme. Ağrı ise 4/5 gün sürüyor. Sizin ağrınız kaç gün oluyorBende evliyim ve bendede böyle bir durum var. Yumurtlama günlerimde hafif kasık kramplarım olurdu, ama hissedilip hissedilmeyecek boyutta. Şimdi yumurtlama günüm, adet sancısı gibi geliyor şuan bana o kasık ağrısı. Düşünün adetim biteli 1 hafta oldu zaten.. Lekeleniyorum, hayatımda bir ilk. İki adet arası ilk kez lekeleniyorum, ve leke kahverengi geliyor. Bugünle beraber 3 gündür. Anlam veremedim..
Ben hayatımda ilk yaşadım bu ayEvet benimde böyle bir durumum var yıllardır. Yumurtlama günleri çok şiddetli ağrılar giriyor sol kısmıma karnıma. Lekelenme de oluyor evet. Bu ay üç gün sürdü lekelenme. Ağrı ise 4/5 gün sürüyor. Sizin ağrınız kaç gün oluyor
Canım hiç bilmiyorum ki bende her ay var yıllardırBen hayatımda ilk yaşadım bu ayLekelenmem adetimden 7 gün sonra başladı, 4 gün sürdü 1 gün dindi şuan yine geliyor 2 gündür toplam 6 gündür lekelenme yaşıyorum. Ağrım 5 gün sürdü şuan hissetmiyorum. Neyden kaynaklı acaba
Peki canım kahverengi akıntı pıhtı pıhtı da olabiliyor mu yani minicik minicik parçacıklar fark ettim açık kahverengi rengindeCanım hiç bilmiyorum ki bende her ay var yıllardır
Kum döküyormuşum bol su iç geçer dedi sadece adet olmadım dedim olursun dedi. Kestirip attı resmenGittin mi canım dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?