Hayır yapmıyorum. Yumurtluyo derken doğurgan donememi girdiğim için olmuştur yaniOvulasyon testi yapiyomus unuz adetten hemen sonra yumurtluyo olabilirsin
Doktora gitmedin mi sendeBende de var sol kasık ağrısı uzun süredir
Hastaneye gittinizmi hiç aynı şeyi bende yaşıyorum yeni evliyim 1.5 aydır sol kasık ağrısı çekiyorumBende de var sol kasık ağrısı uzun süredir
Gittim canım benim ağrım yıllardır var. Senin aralıksız mı ağrıyorHastaneye gittinizmi hiç aynı şeyi bende yaşıyorum yeni evliyim 1.5 aydır sol kasık ağrısı çekiyorum
Aynen benimde 1.5 aydır sürekli ağrıyor doktor size ne dedi bende bugün gittim de hastaneye smear testi yapti 3 hafta sonra belli olcak sonuçGittim canım benim ağrım yıllardır var. Senin aralıksız mı ağrıyor
Bide ilişki sonrası akıntının içinden 2 nokta kadar kanama geliyorAynen benimde 1.5 aydır sürekli ağrıyor doktor size ne dedi bende bugün gittim de hastaneye smear testi yapti 3 hafta sonra belli olcak sonuç
Anlamadım neden böyle oldu korkmuyor değilimBide ilişki sonrası akıntının içinden 2 nokta kadar kanama geliyor
ya bende pazartesi doktora gidicem bu yüzdende direk smear testimi istedi ultrasonla falan bakmadımı ?Aynen benimde 1.5 aydır sürekli ağrıyor doktor size ne dedi bende bugün gittim de hastaneye smear testi yapti 3 hafta sonra belli olcak sonuç
Ultrasona bakmadan önce sordu smear testi hic yaptırdınmi diye yok dedim neyse ultrasona gecti bisey göremedi ne ara yaptıysa smear testide yapmış ben sadece muane ediyo sanıyordumya bende pazartesi doktora gidicem bu yüzdende direk smear testimi istedi ultrasonla falan bakmadımı ?
yani basit birşey mi o test? gitcem ama kendimi çok sıkıyorum ya tedirginim sıktıkça batıyo sol tarafım bi de 3 hafta çok uzun süre değilmi ya ağrın devam ediyormu?Ultrasona bakmadan önce sordu smear testi hic yaptırdınmi diye yok dedim neyse ultrasona gecti bisey göremedi ne ara yaptıysa smear testide yapmış ben sadece muane ediyo sanıyordum
Malesef ağrım devam ediyor korkutmak istemem ama ilk defa alttan muane oldum cok korktum bende kendimi sıktım ve acıdı smear testi yaparkeb acı oldu heraldeyani basit birşey mi o test? gitcem ama kendimi çok sıkıyorum ya tedirginim sıktıkça batıyo sol tarafım bi de 3 hafta çok uzun süre değilmi ya ağrın devam ediyormu?
Sizin ne zamandan beridir sol kasığınız agriyorMalesef ağrım devam ediyor korkutmak istemem ama ilk defa alttan muane oldum cok korktum bende kendimi sıktım ve acıdı smear testi yaparkeb acı oldu heralde
aralık ayında 3 gün adetim gecikti adet olmama yakın başladı sol kasığımda ki adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adet günlerimde olmaz gecikmede olmaz. Sol tarafımda sanki yumru var gibiydi sağa dönüp yatamıyodum ağrı yapıyodu. Sağlık ocağında kan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Geçen ocak ayında da normal günümde oldum ama adet bittikten bi gün sonra yine kan geldi. Bu ayda 3 gün gecikti 4 olcak nerdeyse ve bu ayda ağrım başladı özellikle üşüdüğümde kendimi sıktığımda falan sol kasığım acayip ağrıyo batıyo resmen ve 2 gündürde midemde yanma varSizin ne zamandan beridir sol kasığınız agriyor
Tek mi gideyim hastaneye yoksa biriylemi sence?Malesef ağrım devam ediyor korkutmak istemem ama ilk defa alttan muane oldum cok korktum bende kendimi sıktım ve acıdı smear testi yaparkeb acı oldu heralde
Ben eşimle gittim zaten icerde tektim tekte gidebilirsin sorun olmazTek mi gideyim hastaneye yoksa biriylemi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?