Allah hepimize şifa versin ağrı çekmek cidden çok kötü bişeyaralık ayında 3 gün adetim gecikti adet olmama yakın başladı sol kasığımda ki adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adet günlerimde olmaz gecikmede olmaz. Sol tarafımda sanki yumru var gibiydi sağa dönüp yatamıyodum ağrı yapıyodu. Sağlık ocağında kan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Geçen ocak ayında da normal günümde oldum ama adet bittikten bi gün sonra yine kan geldi. Bu ayda 3 gün gecikti 4 olcak nerdeyse ve bu ayda ağrım başladı özellikle üşüdüğümde kendimi sıktığımda falan sol kasığım acayip ağrıyo batıyo resmen ve 2 gündürde midemde yanma var
Amin inşallahAllah hepimize şifa versin ağrı çekmek cidden çok kötü bişey
Aynı durumdayımaralık ayında 3 gün adetim gecikti adet olmama yakın başladı sol kasığımda ki adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adet günlerimde olmaz gecikmede olmaz. Sol tarafımda sanki yumru var gibiydi sağa dönüp yatamıyodum ağrı yapıyodu. Sağlık ocağında kan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Geçen ocak ayında da normal günümde oldum ama adet bittikten bi gün sonra yine kan geldi. Bu ayda 3 gün gecikti 4 olcak nerdeyse ve bu ayda ağrım başladı özellikle üşüdüğümde kendimi sıktığımda falan sol kasığım acayip ağrıyo batıyo resmen ve 2 gündürde midemde yanma var
Randevu al aksatma bende gidicem ne çıkacak bakalımAynı durumdayım
Belki tutmuştur bence kan testi ver yarın :)Aşılamadan sonra aynı sorun bendede var
Ikinci aşılama için bekliyorum canım yumurtlama ağrısı mi aceba diyorum daha adetime 15 gun varrrBelki tutmuştur bence kan testi ver yarın :)
cnm bende gidiyorum birhalttan anlayan yok benim eşimde gitti sorun yok dedilerBenimde uzun sure kasik agrisi yasadim milyon tane kadin dogum doktoruna gittim . En son bi profa gittim sessiz enfeksiyon varmis. Esli tefavi olduk inanin agrim geçti. Bu arada butun sonuclarim temiz çıkıyordu.
Insallah sizinde geçer. Ben geceleri sol tarafıma yatamiyordum bile sanki içerde bi tas var gibi ağırlık yapıyordu.cnm bende gidiyorum birhalttan anlayan yok benim eşimde gitti sorun yok dediler
aynen sizde enfeksyoinmu varmis nasil tedvai uyguladilar fitilli veridlerInsallah sizinde geçer. Ben geceleri sol tarafıma yatamiyordum bile sanki içerde bi tas var gibi ağırlık yapıyordu.
Bazen keske kist olsa idyorum odayok ama agri tamgazBenim de sağda vardı ağrı. Ufak bir kist varmış. Doktora gitmeyenler önce buna bir baktırın.
Enfeksiyon taraması yaptılar mı peki?Bazen keske kist olsa idyorum odayok ama agri tamgaz
İlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyorEnfeksiyon taraması yaptılar mı peki?
Allah Allah çok ilginç. Bence başka bir doktora daha görün.İlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyor
Ozelleıklr yumurtlama dönemlerim ıskence
3doktora göründümAllah Allah çok ilginç. Bence başka bir doktora daha görün.
O zaman şu soğan kürünü denesene. Hani temizler belki rahatlatır.3doktora göründüm
soğanı ıcemedım buay rahım fılmı cektırcm belkı orada çıkarO zaman şu soğan kürünü denesene. Hani temizler belki rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?