Sol kasıkta ağrı?

Allah hepimize şifa versin ağrı çekmek cidden çok kötü bişey

Aynı durumdayım

Benimde uzun sure kasik agrisi yasadim milyon tane kadin dogum doktoruna gittim . En son bi profa gittim sessiz enfeksiyon varmis. Esli tefavi olduk inanin agrim geçti. Bu arada butun sonuclarim temiz çıkıyordu.

Benimde uzun sure kasik agrisi yasadim milyon tane kadin dogum doktoruna gittim . En son bi profa gittim sessiz enfeksiyon varmis. Esli tefavi olduk inanin agrim geçti. Bu arada butun sonuclarim temiz çıkıyordu.
cnm bende gidiyorum birhalttan anlayan yok benim eşimde gitti sorun yok dediler

Benim de sağda vardı ağrı. Ufak bir kist varmış. Doktora gitmeyenler önce buna bir baktırın.

Enfeksiyon taraması yaptılar mı peki?
İlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyor
Ozelleıklr yumurtlama dönemlerim ıskence

İlk ay enfeksuyon var dedi doktor fitil ve ilac verdi sonra kontrole gittim gecmis dedi.ama evlendigim günden beri solkasik agrim gecnedi adet bitimi basliyor diger adete ksdr sürüyor
Ozelleıklr yumurtlama dönemlerim ıskence
Allah Allah çok ilginç. Bence başka bir doktora daha görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…