Sol kasık ve bacak ağrısı

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Hepinize mrb üç dört gündür sol kasığım çok ağrıyor ve ağrısı bacağıma vuruyordu.Bunun dışında da belirtilerim çoktu.Akşam acile gittik kan testi yapıldı beta hcg 1.9 çıktı :( Adetime 5-6 gün var şu an.Doktor ilişki üzerinden 14 gün geçince tam sonuç çıkar dedi kan tahlilinde.Erken mi oldu yoksa adet belirtisi mi psikolojik mi bütün gün bunu düşünüyorum.Beta hcg si düşük çıkıp sonra yükselen oldu mu acaba??

aynı konuyu bende açmıstım gecen ay.
aynen batmalar vardı ve kendimi dinledikce belirtilerim var zannediyordum. Bende adetten önce kan verdim ve yukselmedi. Ama umarım senin yukselir.

aynı konuyu bende açmıstım gecen ay.
aynen batmalar vardı ve kendimi dinledikce belirtilerim var zannediyordum. Bende adetten önce kan verdim ve yukselmedi. Ama umarım senin yukselir.
Dün bütün umudum yıkıldı canım :( Bu kadar belirti neden olabilir başka bilmiyorum

Kızlar başka yardımcı olabilcek yok mu acaba :KK200:

Bunu ancak adet zamani gelince ogrenirsin arkadasim.
Ama stres yapıp kendinden belirti ararsan negatif etkilenirsin maalesef.
Zor biliyorum ama akışına bırakmaya stres ve belirti aramamaya çalış.

Bunu ancak adet zamani gelince ogrenirsin arkadasim.
Ama stres yapıp kendinden belirti ararsan negatif etkilenirsin maalesef.
Zor biliyorum ama akışına bırakmaya stres ve belirti aramamaya çalış.
Canım cevap yezdığın için teşekkür ederim sol bacağım neden bu kadar ağrıyor ve vajinam onu anlamıyorum

ayni sey bende de var. adetim 3 gun gecikti. pskolojik olarak degil. cunku oyle bir kafada degilim. neden agriyor cok can sikici

Canım cevap yezdığın için teşekkür ederim sol bacağım neden bu kadar ağrıyor ve vajinam onu anlamıyorum
Bir doktora görün derim canım Allah korusun enfeksiyon da olabilir ya da kist falan insallah hicbiri degil de hamileliktir.

Bir doktora görün derim canım Allah korusun enfeksiyon da olabilir ya da kist falan insallah hicbiri degil de hamileliktir.
Canım adetim normal şartlarda pazartesi olması gerekiyor olursa anlıcam ki bu ağrıların sebebi farklı kadın doğuma gidicem.İnternetten araştırdım kist belirtileriyle, enfeksiyon, adet ve hamilelik hepsi de çok benziyor anlamadım:110:

dun yapmistim 6 gun oncesiye kadar sonuc verenle. sonuc negatif. ama hala olmadim. beyaz akinti var. kasiklarda agri var sadece baska bise yok

Canım adetim normal şartlarda pazartesi olması gerekiyor olursa anlıcam ki bu ağrıların sebebi farklı kadın doğuma gidicem.İnternetten araştırdım kist belirtileriyle, enfeksiyon, adet ve hamilelik hepsi de çok benziyor anlamadım:110:
Rabbim gönlüne gore nasip etsin inşallah arkadaşım.
Evet belirtiler ayni aslinda ama kişiden kişiye göre de değişiyor tabii ki.

Hepinize mrb üç dört gündür sol kasığım çok ağrıyor ve ağrısı bacağıma vuruyordu.Bunun dışında da belirtilerim çoktu.Akşam acile gittik kan testi yapıldı beta hcg 1.9 çıktı :KK43: Adetime 5-6 gün var şu an.Doktor ilişki üzerinden 14 gün geçince tam sonuç çıkar dedi kan tahlilinde.Erken mi oldu yoksa adet belirtisi mi psikolojik mi bütün gün bunu düşünüyorum.Beta hcg si düşük çıkıp sonra yükselen oldu mu acaba??
Canım adetın gecmeden kesın degıldır neden acele edıyorsun kı? Vucudunun dengesını alt üst edıyorsun farkında olmadan stres kesınlıkle kanserden kotu adetın gecerse kan ver oncesınde bence vucudunu dınleme.

Canım adetın gecmeden kesın degıldır neden acele edıyorsun kı? Vucudunun dengesını alt üst edıyorsun farkında olmadan stres kesınlıkle kanserden kotu adetın gecerse kan ver oncesınde bence vucudunu dınleme.
Canım beta hcg 1.9 cıktı ihtimal var mı sence

arkadaşlar mrba benimde yaklaşık 3 aydır sol kasığımda ağrı oluşuyordu fakat son bir aydır bu ağrılar artık bacak uyuşmasına döndü neden öyle oluyor sizce .? :( ( sağ tüpüm kapalı sol tüpüm açık )

Back
X