Sol kasık ağrısı ve fazla akıntı

Peki akıntı var mıydı sizde? Bende yok, bu yüzden enfeksiyon olabileceğini düşünmüyorum, yanılıyor muyum acab?
Hic akintim yoktu enfeksiyona benzer hicbir problem yoktu sadece ağrı vardi. 3 aydir agrim yok inşallah enfeksiyon kaynaklidir da geçmiştir. 3 kez fitil kullandim bir kez antibiyotik.

Hic akintim yoktu enfeksiyona benzer hicbir problem yoktu sadece ağrı vardi. 3 aydir agrim yok inşallah enfeksiyon kaynaklidir da geçmiştir. 3 kez fitil kullandim bir kez antibiyotik.
Allâh Allâh benimde enfeksiyon olabilir mi? Bence bizim hsg'ye ihtiyacımız var.

2018 demek istedin herhalde Bende mart 2018 de kürtaj olmuştum. 5 6 korunduk diyebilirim.

Seneler o kadar çabuk geçiyor ki karıştırmak normal

Kızlar bugün doktora gittim yumurtlama agrisi olduğunu normal olduğunu söyledi mantar geçmiş agrilarin nedeni yumurtlamaymis bazı bünye ağrıyı hissetmezmis bazıları hafif hissedermiş bazilarida çok duyarlı olurmuş sizinkide belki yumurtlamadir

Bana da öyle demişti ama sanmıyorum. Her zaman yumurtlamıyoruz ki?

Bana da öyle demişti ama sanmıyorum. Her zaman yumurtlamıyoruz ki?
Pkoluysan eğer agrin fazla olurmuş ne zaman büyüyeceği belli olmazmış adet zamani ağrın oluyormu yoksa adet bitiminden sonrami başlıyor ağrılar bütün tetkikleri yatırdıysan korkma bende bu ağrılar için şehir dışına bile gittim bir sürü tahlil tetkik ne varsa yaptılar sonuç yumurta agrisiymis pkolular düzensiz yumurtladigi için ağrı olmasi normalmiş benim önceden olmazdı şeker hapina başlayalı yumurta çıkıyormuş takviye edici ilaç olmadığı için kendi kendine büyümeye calisiyormus buyuyene kadar da ağrı yapıyormuş

Merhaba arkadaşlar, burda başlık görünce tekrar başlık açmak istemedim buraya yazayım. Benim de birkaç aydır devam eden sol kasık ağrım var özellikle adet bitiminden sonra oluyor. Vajinal enfeksiyon geçirmiştim ve tedavi oldum şuan sadece probiyotik kullanıyorum bir sıkıntı yok. Doktor kontrolünde de kist gözükmüştü ama hangi taraf hatırlamıyorum. 3 cm dendi birkaç farklı doktora gittim aynı şeyi söylediler zararsız şuan bir önemi yok dediler. Adetimde herhangi bi düzensizlik yok. Ama en son adet olduğumda çok fazla ağrım oldu yürüyemeyecek derecede ve pıhtı geldi çoğunlukla ya da parçamı diyorlar her neyse bilmiyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan adetim biteli 4 gün falan oldu ama hala ağrıyor böyle az bi ağrı ama yine de ağrı var. Böyle bir şey yaşayıp bilgi verebilecek olan varsa verebilir mi teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…