Evet oluyor cok sık olmasada üşüttüğüm zamanlar oluyorYumurtlama ağrısı çekiyorum sürekli. Ve çok şiddetli. Sizde de oluyor mu
Hic akintim yoktu enfeksiyona benzer hicbir problem yoktu sadece ağrı vardi. 3 aydir agrim yok inşallah enfeksiyon kaynaklidir da geçmiştir. 3 kez fitil kullandim bir kez antibiyotik.Peki akıntı var mıydı sizde? Bende yok, bu yüzden enfeksiyon olabileceğini düşünmüyorum, yanılıyor muyum acab?
Hsg cektirmedim doktor gerek gormedi . Simdi bebek istiyorum tekrar hamile kalamadim 2 3 ay daha kalamazsam hsg cektiricem.Âmîn, İnşâAllâhhsg cektirdiniz mi peki?
Allâh Allâh benimde enfeksiyon olabilir mi? Bence bizim hsg'ye ihtiyacımız var.Hic akintim yoktu enfeksiyona benzer hicbir problem yoktu sadece ağrı vardi. 3 aydir agrim yok inşallah enfeksiyon kaynaklidir da geçmiştir. 3 kez fitil kullandim bir kez antibiyotik.
Bu arada ne zaman kürtaj oldun canım?Hsg cektirmedim doktor gerek gormedi . Simdi bebek istiyorum tekrar hamile kalamadim 2 3 ay daha kalamazsam hsg cektiricem.
2019 ekimde canim. Mayistan beRi korunmuyorum. Sen ne zaman kurtaj oldun?Bu arada ne zaman kürtaj oldun canım?
Evet canim 2018 :) kafam nerelerde bilmiyorum.2018 demek istedin herhaldeBende mart 2018 de kürtaj olmuştum. 5 6 korunduk diyebilirim.
Bana da öyle demişti ama sanmıyorum. Her zaman yumurtlamıyoruz ki?Kızlar bugün doktora gittim yumurtlama agrisi olduğunu normal olduğunu söyledi mantar geçmiş agrilarin nedeni yumurtlamaymis bazı bünye ağrıyı hissetmezmis bazıları hafif hissedermiş bazilarida çok duyarlı olurmuş sizinkide belki yumurtlamadir
Pkoluysan eğer agrin fazla olurmuş ne zaman büyüyeceği belli olmazmış adet zamani ağrın oluyormu yoksa adet bitiminden sonrami başlıyor ağrılar bütün tetkikleri yatırdıysan korkma bende bu ağrılar için şehir dışına bile gittim bir sürü tahlil tetkik ne varsa yaptılar sonuç yumurta agrisiymis pkolular düzensiz yumurtladigi için ağrı olmasi normalmiş benim önceden olmazdı şeker hapina başlayalı yumurta çıkıyormuş takviye edici ilaç olmadığı için kendi kendine büyümeye calisiyormus buyuyene kadar da ağrı yapıyormuşBana da öyle demişti ama sanmıyorum. Her zaman yumurtlamıyoruz ki?
Şiddetli ağrılı mı sizinde. Benim sürekli yıllardır sol kadık ağrıyor yumurtlama dönemiYumurtlama dönemi benimde aynı malesef..
Evet bacağıma kadar vuruyor ağrısı..Şiddetli ağrılı mı sizinde. Benim sürekli yıllardır sol kadık ağrıyor yumurtlama dönemi
Peki sizde tek kasıkta mı yoksa ay ay değişiyor muyduEvet bacağıma kadar vuruyor ağrısı..
Sol tarafım geneldePeki sizde tek kasıkta mı yoksa ay ay değişiyor muydu
Benimde öyle. Evli değilim. Çok korkuyorum bu ağrıdan. Peki batma şeklinde oluyor muydu ve adet ağrısı eşliğindeSol tarafım genelde
Evet malesef o da var..bi yandan şanlıyz aslnda yumurtlama günümüzü bildiğimz için hemen hamile kalabliyorz..Benimde öyle. Evli değilim. Çok korkuyorum bu ağrıdan. Peki batma şeklinde oluyor muydu ve adet ağrısı eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?