• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasık ağrısı ve fazla akıntı

Bilmiyorum ama ağrı çok şiddetli olunca ister istemez korkuyor insan. Doktorlarımıza elbette güveniyoruz fakat ağrıyı da çeken bilir. 1/2 saatlik bir ağrı olsa ha tamam ayda birgün çekersin ama 1 ayın neredeyse yarısından fazlası ağrıyla geçiyor, insanı işten güçten alıkoyuyor. Çok zor bir durum. İnşaallah şifa buluruz.
Rahim filmi çektirdiniz mi? Ya da ağrının kaynağı başka bir şey olabilir mi başka bi bölüme falan gittiniz mi?

Evet hsg histereskopi çekildim ağrının kaynağı yok 1 yıldır çekiyorum bugün artık dayanılmaz şekilde ağrılarım var son gittiğim doktor endometriozisten suphelendi laporoskopi ile bakılması gerekliymiş sizin ağrılar geçtimi

Evet hsg histereskopi çekildim ağrının kaynağı yok 1 yıldır çekiyorum bugün artık dayanılmaz şekilde ağrılarım var son gittiğim doktor endometriozisten suphelendi laporoskopi ile bakılması gerekliymiş sizin ağrılar geçtimi
Adetim yeni bitti şuan bi ağrım yok canım sanırım bir öncekinde kisti attı vücut onun ağrısını çektim. Bu seferki adet dönemim bile o kadar sancılı geçmedi. Ama 1 aydır hayıt tohumu ve civanperçemi çayı içiyorum günde 1 kez. Onun da etkisi olmuş olabilir

Adetim yeni bitti şuan bi ağrım yok canım sanırım bir öncekinde kisti attı vücut onun ağrısını çektim. Bu seferki adet dönemim bile o kadar sancılı geçmedi. Ama 1 aydır hayıt tohumu ve civanperçemi çayı içiyorum günde 1 kez. Onun da etkisi olmuş olabilir
Sevindim cnm Bende kistte yok bisey bulamadılar ama ağrıyı çekiyorum hala

Denemediğim kalmadı geçmiyor ağrı bitkiselinden tut probiyetik ilaçlara kadar dökmedigim para kullanmadigim bitki türü kalmadı kist olsa o bitkisel ürünler fayda verir belki ama nodül olduğu için bunlar geçici çözüm

İki çayı da aynı anda mı içiyorsunuz, aynı gün mü?

Ben henüz hiç hastaneye gitmedim 3 aydır evliyim yumurtlama dönemimde hiç ağrı olmazdı hatta dönemi bile bilmezdim evlendiğimden beri yani 3 aydır yumurtlama dönemimde sol kasık agrısı çekmeye başladım inşallah önemli bişey yoktur ama 2 gün sürüyor geçiyor önemsemiyorum bende o yüzden cevaplarınız için teşekkürler 🙏
Yazalı cok olmuş ama merak ettim durumunuzu bende aynı şeyi yaşıyorum 3 aylık evliyim 1.5 aydır sol kasık ağrısı cekiyorum

Back