Sol kasık ağrısı ve fazla akıntı

Bendede ayni sorun var dunya kadar doktora gittim enfeksiyon diyorlar. Enfeksiyon geçiyor ağrı yine var. Doktor bisey görünmüyor diyor. Acillik.bile oldum bu ağrıdan.
İnan aynı durumdayım dr birşey yok enfeksiyon dedi. Enfeksiyon geçeli yıl oldu ağrı her ay devam

Tamam canım gidip sonuç alırsan bize de yaz

Canım yumurtlama akıntısı gibi geldi bana bende öyle oluyor

Inanır mısın benimde 1 yıldır . Kurtajdan sonra başladı benim.
Ben evlendikten sonra başladı ne alakaysa yani yumurtlamadan kaynaklanıyorsa 3 ay öncesine kadar yımurtlamıyomuydum ben garip ve sinir bozucu bir ağrı cidden her ay çekebileceğimi sanmıyorum insallah geçer bir çözüm vardır

Doğum kontro hapı kullandigim zaman hiç agrım olmadı benim. Ama bebek istediğim için kullanmiyorum. Bebek düşünmüyorsan doktora bi danış istersen.

Doğum kontro hapı kullandigim zaman hiç agrım olmadı benim. Ama bebek istediğim için kullanmiyorum. Bebek düşünmüyorsan doktora bi danış istersen.
Bu ayda aynı şekil ağrı olursa gidicem bebek istiyorum hap kullanmıyorum hatta ağrı kesici bile içmiyorum o yüzden mecbur çekiyorum ağrıyı

Bende rahim filmi çektirdim bu ay.ilk başlarda kahverengi akıntım oluyordu şimdi de koyu sarıya döndü bu ne acaba ya

Enfeksiyon olunca sol kasik bacağa vurur

Ozaman büyük ihtimalle enfeksiyon var bacağıma öyle bir ağrı vuruyorki peki enfeksiyon olduğunu nerden hangi testten anlarız
Canim CRP tahlili vereceksin kandaki enfeksiyon benimde hafif yüksek çikmisti hamile kalamadim bu yüzden

Crp romatizma için bakılan test değil mi onda da demekki yüksek çıkıyor anladım çok teşekkür ederim yaptırırım pazartesi sağolun

Ağrınız geçti mi gittiniz mi dr

Valla benimde uzun zamandır devamlı o ağrıdan muzdaribim gitmedigim doktor çalmadigim kapı kalmadı kasik agrım ve yumurta agrım var devamlı oluyor geçmiyor ne antibiyotik ne ağrı kesici hiç biri fayda vermiyor bazen de dayanılmayacak ağrı çekiyorum hep sol tarafimda oluyor mantar var dedi son gittiğim doktor ben zaten şeker hastası olduğum için mantarı çok kapıyorum malesef o kadar dikkat etmeme rağmen geçmiyor ama mantarda hiç böyle ağrılarım olmamıştı bu ağrılarımın nedeni bulunamadı doktor iltihap yapar dedi başka bir doktor da psikolojik diyor muayenede ağrı göremedim mantardan başka bir şeyin yok o ağrı yapmaz vücuduna bulasmamis yumurtaların sağlıklı dedi biri diyor yapar biri diyor yapmaz nereye gideceğimi şaşırdım biri diyor psikolojik biri diyor mantar yapıyor madem mantar yapıyor o kadar antibiyotik ilaç mantar ilacı kullandım niye geçmiyor kafamı karıştıran da mantara antibiyotik vermesi zaten antibiyotik sonrasi mantar oluşma riski fazla oluyor niye normal mantar ilacı vermiyon kadına sordugumda iç bisey olmaz diyor bu doktorlar beni öldürecek artık nasıl doktor oldularsa bir ağrının nedeni i bulamadılar pinpon topu gibi en sonda bisey bulamayıp gastrologa sevk ettiler gastrologa gittim kolonoskopi bile oldum gastrolog bu sefer yine kadın doğuma sevk etti kafayı yicem Yeminle artık

Benim adet bitimi oluyor ağrılarım. Solda ve adet olacakmışım gibi. Şiddetli ve bir haftayı buluyor. Kadın doğum, genel cerrah, üroloji ve dediğiniz gibi aynı kolonoskopiye kadar gittim. Hiçbir sorun yok diyorlar ama ağrım dayanılmaz oluyor. Sizin bu ağrılarınız hangi dönemde ve ne kadar sürüyor?

Benim de sol yumurtalık tarafımda 2 yılı aşkındır süregelen bir ağrı var. Çözüm bulamadım. Peki sizin yaşınız kaç, evli misiniz ve ağrılarınız hergün mü belli dönemlerde mi? Benim regl dönemlerim de çok şiddetli ağrılıdır. Bir de bu regl dönemi sonrası olan ağrılar eklendi. 1 ayın yarısı ağrıyla geçiyor maalesef

Evliyim canım benim de bir kaç aydır başladı ve enteresan olan da doktorların birşey bulamamasi mantar var dediler verdiler ilacı ilaç falan fayda etmiyor mantarı geçiriyor ama ağrı banamisin demiyor hayatını zindana çevirdi her ay bu ağrı için 3 doktor degistirdigim oldu ama hiç biri ben ağrı goremiyorum diyor crpye baktı diğer enfeksiyon tahlilleri yaptı mantar dışında bir enfeksiyona rastlamadi mantar zaten bu kadar ağrı yapmaz bildiğim kadarıyla yumurtalara iltihap ilerlemiş olsa kanda usgde cikmazmiydi kafayı yedirecek bu ağrı nereye gideceğimi bilemedim

Ben adet önce ve sonrasi her zaman oluyor günün yarışı ağrıyla geçiyor dayanılmaz şekilde anlamadım gitti doktorların birşey bulamamasi daha kötü oluyor en azından su neden dese ona gore bakarız ama birseyin yok deyip göndermesi ağrıları hafifletmeye yetmiyor malesef

İnanın iki gündür karnımın içi yangın yeri. Ağrıdan sabahladım. Bugün nasıl sonlanacak onu düşünüyorum. Ağrım çok şiddetli karnımın içi rahim kısmı sanki yara. Sizin belli bir süre ağrıyıp ağrı son buluyor mu yoksa devamlı bir ay boyu ağrıyor mu hani ağrının olmadığı zaman dilimleri ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…