Sol kasık ağrısı ve fazla akıntı

Rahim filmi çektirdiniz mi? Ya da ağrının kaynağı başka bir şey olabilir mi başka bi bölüme falan gittiniz mi?

Evet hsg histereskopi çekildim ağrının kaynağı yok 1 yıldır çekiyorum bugün artık dayanılmaz şekilde ağrılarım var son gittiğim doktor endometriozisten suphelendi laporoskopi ile bakılması gerekliymiş sizin ağrılar geçtimi

Adetim yeni bitti şuan bi ağrım yok canım sanırım bir öncekinde kisti attı vücut onun ağrısını çektim. Bu seferki adet dönemim bile o kadar sancılı geçmedi. Ama 1 aydır hayıt tohumu ve civanperçemi çayı içiyorum günde 1 kez. Onun da etkisi olmuş olabilir

Sevindim cnm Bende kistte yok bisey bulamadılar ama ağrıyı çekiyorum hala

Denemediğim kalmadı geçmiyor ağrı bitkiselinden tut probiyetik ilaçlara kadar dökmedigim para kullanmadigim bitki türü kalmadı kist olsa o bitkisel ürünler fayda verir belki ama nodül olduğu için bunlar geçici çözüm

İki çayı da aynı anda mı içiyorsunuz, aynı gün mü?

Ağtılarınız ne şekilde adet ağrısı gibi mi

Yazalı cok olmuş ama merak ettim durumunuzu bende aynı şeyi yaşıyorum 3 aylık evliyim 1.5 aydır sol kasık ağrısı cekiyorum

Yazalı cok olmuş ama merak ettim durumunuzu bende aynı şeyi yaşıyorum 3 aylık evliyim 1.5 aydır sol kasık ağrısı cekiyorum
Doktora gitmedim bir daha tekrarlamadı yumurtlamadan oluşan ağrı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…