- 8 Ekim 2019
- 405
- 174
- 33
Rahim filmi çektirdiniz mi? Ya da ağrının kaynağı başka bir şey olabilir mi başka bi bölüme falan gittiniz mi?Bilmiyorum ama ağrı çok şiddetli olunca ister istemez korkuyor insan. Doktorlarımıza elbette güveniyoruz fakat ağrıyı da çeken bilir. 1/2 saatlik bir ağrı olsa ha tamam ayda birgün çekersin ama 1 ayın neredeyse yarısından fazlası ağrıyla geçiyor, insanı işten güçten alıkoyuyor. Çok zor bir durum. İnşaallah şifa buluruz.
Adetim yeni bitti şuan bi ağrım yok canım sanırım bir öncekinde kisti attı vücut onun ağrısını çektim. Bu seferki adet dönemim bile o kadar sancılı geçmedi. Ama 1 aydır hayıt tohumu ve civanperçemi çayı içiyorum günde 1 kez. Onun da etkisi olmuş olabilirEvet hsg histereskopi çekildim ağrının kaynağı yok 1 yıldır çekiyorum bugün artık dayanılmaz şekilde ağrılarım var son gittiğim doktor endometriozisten suphelendi laporoskopi ile bakılması gerekliymiş sizin ağrılar geçtimi
Sevindim cnm Bende kistte yok bisey bulamadılar ama ağrıyı çekiyorum halaAdetim yeni bitti şuan bi ağrım yok canım sanırım bir öncekinde kisti attı vücut onun ağrısını çektim. Bu seferki adet dönemim bile o kadar sancılı geçmedi. Ama 1 aydır hayıt tohumu ve civanperçemi çayı içiyorum günde 1 kez. Onun da etkisi olmuş olabilir
insallah geen olumsuz birsey yokturSevindim cnm Bende kistte yok bisey bulamadılar ama ağrıyı çekiyorum hala
Doktorumun dediği çıkarabilir çıkmayadabilir şartlama kendine illa endometriozis var diye dedi ben ihtimali söyledim illa sende var demedim diyor ama ağrılar geçmiyor bir türlü anlamadım gittiinsallah geen olumsuz birsey yoktur
anlıyorum olsun kotu birsey olmasındaDoktorumun dediği çıkarabilir çıkmayadabilir şartlama kendine illa endometriozis var diye dedi ben ihtimali söyledim illa sende var demedim diyor ama ağrılar geçmiyor bir türlü anlamadım gitti
Sen de bi denesen mi canım bitki çayı falanSevindim cnm Bende kistte yok bisey bulamadılar ama ağrıyı çekiyorum hala
İki çayı da aynı anda mı içiyorsunuz, aynı gün mü?Adetim yeni bitti şuan bi ağrım yok canım sanırım bir öncekinde kisti attı vücut onun ağrısını çektim. Bu seferki adet dönemim bile o kadar sancılı geçmedi. Ama 1 aydır hayıt tohumu ve civanperçemi çayı içiyorum günde 1 kez. Onun da etkisi olmuş olabilir
Ağtılarınız ne şekilde adet ağrısı gibi miEvet hsg histereskopi çekildim ağrının kaynağı yok 1 yıldır çekiyorum bugün artık dayanılmaz şekilde ağrılarım var son gittiğim doktor endometriozisten suphelendi laporoskopi ile bakılması gerekliymiş sizin ağrılar geçtimi
İkisini karıştırıp içiyorum ben canım bi tutam ondan bi tutam diğerinden. Genelde akşamları içiyorum yemekten 1-2 saat sonra. Günde 1 kez içiyorum benİki çayı da aynı anda mı içiyorsunuz, aynı gün mü?
Yazalı cok olmuş ama merak ettim durumunuzu bende aynı şeyi yaşıyorum 3 aylık evliyim 1.5 aydır sol kasık ağrısı cekiyorumBen henüz hiç hastaneye gitmedim 3 aydır evliyim yumurtlama dönemimde hiç ağrı olmazdı hatta dönemi bile bilmezdim evlendiğimden beri yani 3 aydır yumurtlama dönemimde sol kasık agrısı çekmeye başladım inşallah önemli bişey yoktur ama 2 gün sürüyor geçiyor önemsemiyorum bende o yüzden cevaplarınız için teşekkürler
Doktora gitmedim bir daha tekrarlamadı yumurtlamadan oluşan ağrı diye düşünüyorumYazalı cok olmuş ama merak ettim durumunuzu bende aynı şeyi yaşıyorum 3 aylık evliyim 1.5 aydır sol kasık ağrısı cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?