Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

Alla allah ya senin 18inde mi olman gerekiyordu tam tarihi ne? Gecikmen olur muydu? Bu arada yas yasindasin kiz sen merak ettim bebis :)

Yumurtlamanin hangi tarafta oldugunu nerden anladin canim? Doktor takibinde mi? Ben sahsen hic anlamam da 😂 son bi haftadir sol tarafimda agri var sadece ama regl olacakmisim gibi de. Yarin olmazsam 1-2 gun gecikince test yapcam bakalim.
Canım döngünün 11. Günü doktora gittiğimde sağda 15 mm yumurtan var dedi hatta o zamanda sol tarafım ağrıyordu şaşırmıştım yumurtanın sağda olmasına 🤷‍♀️ 13. Günde muhtemelen çatladı diye düşünüyorum. Bugünde döngünün 21. Günü. Regl döngüm 26-28 arasında değişiyor

Canım döngünün 11. Günü doktora gittiğimde sağda 15 mm yumurtan var dedi hatta o zamanda sol tarafım ağrıyordu şaşırmıştım yumurtanın sağda olmasına 🤷‍♀️ 13. Günde muhtemelen çatladı diye düşünüyorum. Bugünde döngünün 21. Günü. Regl döngüm 26-28 arasında değişiyor
hii degisik. acele etme canim erkenden bakinca negatif oluyo insan uzuluyor bir iki gun geciksin yap, guzel haberle gel :)

26 27 de olurdum genellikle ama bugün 32.gün hala olmadım ama dün testim negatif çıktı (1.20)35 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın

26 27 de olurdum genellikle ama bugün 32.gün hala olmadım ama dün testim negatif çıktı (1.20)35 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın
Cok stres yaptigin icin mi olmadi ya. Ya da hamile misin de acaba gec mi dollendi ne oldu ya. 30 yasindayim ben de☺️

Yani şöyle söyleyeyim hiç stres yapmadım artık aklımdan da çıkarmıştım çocuk fikrini.Salı günü adetimin gelmesi gereken gün hiç yaşamadığım ağrılar başladı.Sol kasığımda bel sırt ağrıları.Beyaz akıntı geldi.Baş dönmesi ara ara oldu.Adetim de olmayınca acaba mı dedim yoksa hiç aklımda yoktu.Ama negatif çıktı test

X