• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

Salı günü ben de şiddetli kasık bel sırt ağrıları başladı adet olucam dedim ama olmadım hala.Eğer hamileysem adetle hamilelik belirtileri birebir aynı demek ki .O yüzden adet olmadıkça hep umut vardır ☺️
Evet canım hissediyosan vardır bişey belki🌸ben öğrendikten sonra adet ağrısı yaşadım resmen 😂ve gecikmenin 7. Günü çıktı 2. Günü kanda negatifti

Aslında kuru kuruya bir hissetmek değil duygusal biriyim evet ama mantıkçı yönüm hep ağır basar.Belirtiler beni bu düşünceye sevk etti.Baş dönmeleri adet olacağım gün başlayan şiddetli kasık bel sırt ağrısı (Ki bu sğrılar yerleşme ağrılarıydo diye düşünüyorum çünkü adet haftası oluyormuş yerleşme ağrıları)beyaz kremsi akıntı vs

Çok ayakta durduğumda belim sırtım ağrıyor ama dinlenince geçiyor ben de ayakta durmamaya çalışıyorum.Bazen adet oldum sanıyorum koşuyorum tuvalete bişey yok.

Çok ayakta durduğumda belim sırtım ağrıyor ama dinlenince geçiyor ben de ayakta durmamaya çalışıyorum.Bazen adet oldum sanıyorum koşuyorum tuvalete bişey yok.
Al benden de o kadar vallahi psikoljim bozuldu yaa yarin sabah test yapcam negatif cikarsa bu konuyu kapatiyom. Diger aya artik😄

Aynı durum bende de mevcut. 6 aylık evliyiz ve korunmuyoruz. Adet söngüm 30-32 gün arasında değiliyor ama hep düzenlidir. Bu ay yumurtlamadan beti geçmeyen bel ve kasık ağrım var, hele bel ağrım o kadar şiddetli ki bazen zor doğruluyorum. 2 gün önce predictor test yaptım, 2. Silik çizgiyi zar zor flaşlarla görebildim. Dün de 2 tane innovita erken gebelik yaptım biri tamamen tek çizgi diğeri de kurumaya yakın çıkan hayalet öizgiydi. Göğüs hassasiyetim yoktu ama bu akşam o da başladı. LH takibi yaptım test ile, bu ay 3 gün geç çatlama oldu. Belirtilerim regl gibi ama geç yumurtlamadan dolayı hala bir umut bekliyorum. İnşallah hamileyizdir🩷

Aynı durum bende de mevcut. 6 aylık evliyiz ve korunmuyoruz. Adet söngüm 30-32 gün arasında değiliyor ama hep düzenlidir. Bu ay yumurtlamadan beti geçmeyen bel ve kasık ağrım var, hele bel ağrım o kadar şiddetli ki bazen zor doğruluyorum. 2 gün önce predictor test yaptım, 2. Silik çizgiyi zar zor flaşlarla görebildim. Dün de 2 tane innovita erken gebelik yaptım biri tamamen tek çizgi diğeri de kurumaya yakın çıkan hayalet öizgiydi. Göğüs hassasiyetim yoktu ama bu akşam o da başladı. LH takibi yaptım test ile, bu ay 3 gün geç çatlama oldu. Belirtilerim regl gibi ama geç yumurtlamadan dolayı hala bir umut bekliyorum. İnşallah hamileyizdir🩷

Back
X