Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?
- Konu Sahibi ruhay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mayıs 2024
- 633
- 225
- 18
- 26
Evet canım hissediyosan vardır bişey belkiben öğrendikten sonra adet ağrısı yaşadım resmen ve gecikmenin 7. Günü çıktı 2. Günü kanda negatiftiSalı günü ben de şiddetli kasık bel sırt ağrıları başladı adet olucam dedim ama olmadım hala.Eğer hamileysem adetle hamilelik belirtileri birebir aynı demek ki .O yüzden adet olmadıkça hep umut vardır
Evet canım hissediyosan vardır bişey belkiben öğrendikten sonra adet ağrısı yaşadım resmen ve gecikmenin 7. Günü çıktı 2. Günü kanda negatifti
Aslında kuru kuruya bir hissetmek değil duygusal biriyim evet ama mantıkçı yönüm hep ağır basar.Belirtiler beni bu düşünceye sevk etti.Baş dönmeleri adet olacağım gün başlayan şiddetli kasık bel sırt ağrısı (Ki bu sğrılar yerleşme ağrılarıydo diye düşünüyorum çünkü adet haftası oluyormuş yerleşme ağrıları)beyaz kremsi akıntı vs
Evet canım hissediyosan vardır bişey belkiben öğrendikten sonra adet ağrısı yaşadım resmen ve gecikmenin 7. Günü çıktı 2. Günü kanda negatifti
- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Nedem hamilelik ile regl belirtileri ayni ya darlandim artik regl olup onumuzdeki aya bakmak istiyorum
- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Yaa canim benim bilmiyorum ya olacagim gibi ve goguslerim cok agriyor ya cok darlaniyorum dolu dolu sanki patlicam. Evimde de degilim zonkluyor beynimİnşallah olmazsın
Yaa canim benim bilmiyorum ya olacagim gibi ve goguslerim cok agriyor ya cok darlaniyorum dolu dolu sanki patlicam. Evimde de degilim zonkluyor beynim
- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Evet kuzum dinleniyorum sen nasil oldunGeçmiş olsun canım baş ağrısı dinlenmekle geçer yat dinlen
Evet kuzum dinleniyorum sen nasil oldun
- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Al benden de o kadar vallahi psikoljim bozuldu yaa yarin sabah test yapcam negatif cikarsa bu konuyu kapatiyom. Diger aya artikÇok ayakta durduğumda belim sırtım ağrıyor ama dinlenince geçiyor ben de ayakta durmamaya çalışıyorum.Bazen adet oldum sanıyorum koşuyorum tuvalete bişey yok.
Al benden de o kadar vallahi psikoljim bozuldu yaa yarin sabah test yapcam negatif cikarsa bu konuyu kapatiyom. Diger aya artik
Aynı durum bende de mevcut. 6 aylık evliyiz ve korunmuyoruz. Adet söngüm 30-32 gün arasında değiliyor ama hep düzenlidir. Bu ay yumurtlamadan beti geçmeyen bel ve kasık ağrım var, hele bel ağrım o kadar şiddetli ki bazen zor doğruluyorum. 2 gün önce predictor test yaptım, 2. Silik çizgiyi zar zor flaşlarla görebildim. Dün de 2 tane innovita erken gebelik yaptım biri tamamen tek çizgi diğeri de kurumaya yakın çıkan hayalet öizgiydi. Göğüs hassasiyetim yoktu ama bu akşam o da başladı. LH takibi yaptım test ile, bu ay 3 gün geç çatlama oldu. Belirtilerim regl gibi ama geç yumurtlamadan dolayı hala bir umut bekliyorum. İnşallah hamileyizdirÇok ayakta durduğumda belim sırtım ağrıyor ama dinlenince geçiyor ben de ayakta durmamaya çalışıyorum.Bazen adet oldum sanıyorum koşuyorum tuvalete bişey yok.
Aynı durum bende de mevcut. 6 aylık evliyiz ve korunmuyoruz. Adet söngüm 30-32 gün arasında değiliyor ama hep düzenlidir. Bu ay yumurtlamadan beti geçmeyen bel ve kasık ağrım var, hele bel ağrım o kadar şiddetli ki bazen zor doğruluyorum. 2 gün önce predictor test yaptım, 2. Silik çizgiyi zar zor flaşlarla görebildim. Dün de 2 tane innovita erken gebelik yaptım biri tamamen tek çizgi diğeri de kurumaya yakın çıkan hayalet öizgiydi. Göğüs hassasiyetim yoktu ama bu akşam o da başladı. LH takibi yaptım test ile, bu ay 3 gün geç çatlama oldu. Belirtilerim regl gibi ama geç yumurtlamadan dolayı hala bir umut bekliyorum. İnşallah hamileyizdir