Şoktayım nediyeceğimi bilemiyorum konuya gireyim eşimin ailesi ile aynı apartmanda altlı üstlü 3.5 sene oldu oturuyoruz. İlk günler kaYınvalideme kim gelirse çağrırdı. Gün içinde arar akşama misafir var derdi bende işim var gelem demedim hep gittim. Sonra bu devam ettikçe artık işim var gelemem dedim. Kayınvalidem anlamadı yine devam etti beni çağırmaya İçten içede eşim banada tavır aldı bu yüzden. Bende kayınvalideme gelemem 'arkadaşın geliyor beni çağrıyorsun ' ben 'gelemem' benimde işim var gücüm var dedim. Ağladı sızladı kalbim çarpıyor hastanelik olucam dedi. Eşimle bu yüzden kavgalar ettik. Tarıştık batıştık Eşimle konuştuk gitmezsen gitme ben karışmıyorum bu yüzden kavga etmeyelim dedi ama yine aynı kavga ettik. kayınvalidem kayınpederim kılık kıyafetimede karıştılar ben nerde nasıl giyeceğimi çok iyi bilen birisiyim yine sorunlar yaşadık. Eşim ilk başları hiç böyle değildi sorumsuz ilgisiz oldu işten geldimi bilgisayar başına geçer saatlerce internette oyun oynar 3-4 de yatardı. Güzellikle söylüyorum beraber yatalm anlamıyordu. Beraber yatsakta bir baktım kalkmış. Bende artık dayanamıyordum kavgalar oluyordu bu yüzdende. Tamm yatacağım diyor 1.2 gün erken yatsa yine aynı devam ediyordu. Evle alakasını kesmişti bebeğimiz doğalı 8 ay oldu şuan. Eşime gel hatıra kalsın 1-2 fotomuz var öyle ama insan süslenipte foto çekilmek istiyor özeniyorum mevlütte bile telaştan foto çekilemedik. Eşim özenmez ilgisiz sorumsuz. Baba olarak birşeyiniz eksikmi bezi maması varmı diye sormazmı? Sorumsuzluğuna dayanamıyordum artık.. Şuan ayrılma noktasındayız ben çalışıyorum şuan..5 ay önce işe başladım 3 aylık izinden sonra..işe başladığım için arada annem geliyordu yardıma bebeğimin gazıda var tabi bazen annem gece yardıma kalıyordu. Kayınvalidemin rahatsızlığı var ayrıca ellerinde rahatsızlığı vardı ameliyat olucaktı. Annemin gece arada gece kalması bu zamana kadar pek sorun olmadı kayınvalidem annem gündüzleri bakıyordu bende bir kişi baksın istedim. Kayınvalidem rahatsız olduğu için ..Emzirmeye geldiğimde güzellikle bir kişi Annem baksın dedim. akşam oldu işten geldim. Telofon geldi eşim aşağıya indi meğer kayınvalidem rahatsızlanmş eşim yukarıya çıktı ben olaydan haberszm
Eşim üzerime yürüdü. Kayınvalidemi sözde ben evden kovmuşım.öyle demiş eşime.. Eşimle Tartıştık ben anne evine gittim. Sonra eşim özür diledi bi daha bu tür şeylerden kavga etmiyeceğiz dedi. Bende evime döndüm 2 ay sonra yinebir tartışma ben diş partisi yapıcaktım özeniyorum işte anne olarak. Eşimde özenme yoktur Tm yapalım der ama malesef her şeye tmm der uygulamaya gelince yok. Neyse ben bu yüzden işten gelince evde temizlik yapıcam. Eşime sen bebeğimizle ilgilen ben temizlik yapıcam dedim çıt yok. Annem kaldı sorun oldu. 2 haftadan beri bizdeymiş ondan öncesindede benim ehliyet işi bahar temizliği bana yardımcı olmak için ara ara kalıyordu. Tartıştığımız akşam eşim benim elimi sertce kıvırdı o ara annem bağırışımıza geldi kayınpederim çıktı yanımıza ben ayrılıcam dedim sinirle tabi kayınpederim ayrılırsa ayrılsın yeter artık ve Sizde az boklu değilsiniz diye bir laf söylediki şok oldum. Eşimde anneme yeter artık bizim evde kalıyosun diyerek yani kayınvaliden Kalmıyorsa annemde kalmıyacak demeye getirdi. akşam ve hep söylediğim bir lafı söyledim eşimin akrabası eşimin işe geç gittiğini söyler. işi esnaflık öğleye kadar yatar gece 4 lere kadar yatmadığını söylerki doğru..gece 4 lere kadar bilgisayarda oyun oynar. O akşam sadece onu söyledim kayınpederim bumu sebep diye o akşam demediğimi bırakmadı. Sizde az boklu değisiniz lafı nedemek ya. Şok oldum. Çok iğrenç bir laf bebeğimle şuan anne evindeyim. 1 ay oldu eşim bebeğini bile görmeye gelmedi. Bebeğimiz ne sucu varki.derteleşecek kimsem yok. Hızlı yazdım kusura bakmayın artık.
Eşim üzerime yürüdü. Kayınvalidemi sözde ben evden kovmuşım.öyle demiş eşime.. Eşimle Tartıştık ben anne evine gittim. Sonra eşim özür diledi bi daha bu tür şeylerden kavga etmiyeceğiz dedi. Bende evime döndüm 2 ay sonra yinebir tartışma ben diş partisi yapıcaktım özeniyorum işte anne olarak. Eşimde özenme yoktur Tm yapalım der ama malesef her şeye tmm der uygulamaya gelince yok. Neyse ben bu yüzden işten gelince evde temizlik yapıcam. Eşime sen bebeğimizle ilgilen ben temizlik yapıcam dedim çıt yok. Annem kaldı sorun oldu. 2 haftadan beri bizdeymiş ondan öncesindede benim ehliyet işi bahar temizliği bana yardımcı olmak için ara ara kalıyordu. Tartıştığımız akşam eşim benim elimi sertce kıvırdı o ara annem bağırışımıza geldi kayınpederim çıktı yanımıza ben ayrılıcam dedim sinirle tabi kayınpederim ayrılırsa ayrılsın yeter artık ve Sizde az boklu değilsiniz diye bir laf söylediki şok oldum. Eşimde anneme yeter artık bizim evde kalıyosun diyerek yani kayınvaliden Kalmıyorsa annemde kalmıyacak demeye getirdi. akşam ve hep söylediğim bir lafı söyledim eşimin akrabası eşimin işe geç gittiğini söyler. işi esnaflık öğleye kadar yatar gece 4 lere kadar yatmadığını söylerki doğru..gece 4 lere kadar bilgisayarda oyun oynar. O akşam sadece onu söyledim kayınpederim bumu sebep diye o akşam demediğimi bırakmadı. Sizde az boklu değisiniz lafı nedemek ya. Şok oldum. Çok iğrenç bir laf bebeğimle şuan anne evindeyim. 1 ay oldu eşim bebeğini bile görmeye gelmedi. Bebeğimiz ne sucu varki.derteleşecek kimsem yok. Hızlı yazdım kusura bakmayın artık.