şoktayım ne yapayım?

leyza12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
188
1
0
Hatay
herkese merhabalar uzun süredir takip ediyordum herkes derdine derman oluyordu
benim de derdim var umarım yardımcı olursunuz.hala şoktayım bayram için eşimin yeğeni bize misafirliğe geldi lise2 gidiyor
bana bakıyordu bende ben yanılıyor nede olsa yengesi sayılır diyordum
bayramda misafirler geldi bu lavaboya gitti sanıyordum ben misafirlere kahve yapmaya giderken ne göreyim aman Allahım banyonun yanında kirli sepetinin yanında iç çamaşırlarıma bakıyor ve kötü harekette bulunuyor göz göze gelince utandı hemen banyoya girdi
ne yapacağımı şaşırdım eşimede diyemiyorum
ne yapayım
ilk mesajımı buraya açmak istemezdim ama şoktayım hala

herkese merhabalar uzun süredir takip ediyordum herkes derdine derman oluyordu
benim de derdim var umarım yardımcı olursunuz.hala şoktayım bayram için eşimin yeğeni bize misafirliğe geldi lise2 gidiyor
bana bakıyordu bende ben yanılıyor nede olsa yengesi sayılır diyordum
bayramda misafirler geldi bu lavaboya gitti sanıyordum ben misafirlere kahve yapmaya giderken ne göreyim aman Allahım banyonun yanında kirli sepetinin yanında iç çamaşırlarıma bakıyor ve kötü harekette bulunuyor göz göze gelince utandı hemen banyoya girdi
ne yapacağımı şaşırdım eşimede diyemiyorum
ne yapayım
ilk mesajımı buraya açmak istemezdim ama şoktayım hala

eşine söylemelisin çocuk başına iş açmadan

eşine söylemelisin bence de. çocukla konuşmayı denesen bu şekilde açığa çıkarsa sen suçlu duruma düşersin. hem eşin bi erkek olarak onunla güzel bi konuşma yapacaktır.

eşine söylemelisin bence de. çocukla konuşmayı denesen bu şekilde açığa çıkarsa sen suçlu duruma düşersin. hem eşin bi erkek olarak onunla güzel bi konuşma yapacaktır.

canm söylemeyi düşünüyrom zaten ama artık ona karşı olumlu yaklaşamıyorum çok tek başına evimde kaldı daha neler neler yapmıştır

bence eşinize söyleyin asla yalnızkende evinize almayın.ben olsam tokatlardım galiba orda

canm tokatlamak aklıma gelmedi ki
o sinirle bir baktım alt çamaşırlarımı nasıl öpüyor ve uygunsuz hareket yapıyordu

aman allahım bide iç çamaşırınız elindemiydi kesinlikle eşinizle konusun bu yaştaki bir erkek çok tehlikelide olabilir. hatta evinize almayın.orada sizin tepki göstermemeniz onu dahada cesaretlenmesine sebep olabilir.hiç gecikmeden eşinizle konusun

lise 2 ye gidiyor. yani erkeklerin en kontrolsüz oldukları yaş aralığında. eşinle konuşabilirsin. o da yiğeninle konuşur erkek erkeğe. öyle kavga gürültüyle olcak iş değil. tabi önce eşini sen sakinleştirmelisin çünkü ne de olsa sen onun eşisin ama dediğim gibi o çocuğun bazı psikolojik sorunları da olabilir.

aman allahım bide iç çamaşırınız elindemiydi kesinlikle eşinizle konusun bu yaştaki bir erkek çok tehlikelide olabilir. hatta evinize almayın.orada sizin tepki göstermemeniz onu dahada cesaretlenmesine sebep olabilir.hiç gecikmeden eşinizle konusun

aynen katılıyorum. kesinlikle konuşun eşinizle

aman allahım bide iç çamaşırınız elindemiydi kesinlikle eşinizle konusun bu yaştaki bir erkek çok tehlikelide olabilir. hatta evinize almayın.orada sizin tepki göstermemeniz onu dahada cesaretlenmesine se
bep olabilir.hiç gecikmeden eşinizle konusun

evet canm elindeydi zaten o külotu çöpe fırlattım evet tehlikeli olabilr sapıkça hareketler yapıyordur ters ters baktım gitmesi için ima ediyorum eşime söyleyecegm
bu arad yarın dönüyor p.tesi okulu var
gitmeden çantasına da bakmayı düşünüyorum belki yanına başka çamaşırlarımı almıştır diye off kafayı yemek üzereyim

aman allahım çok tehlikeli bir durum onunla asla yanlız kalmayın..
bu durumu eşinize hemen anlatın ben bile kötü oldum okurken sizi düşenemiyorum
siz sanırım görmezden geldiniz sizin gördüğünüzü anlayıp tavrı nasıl oldu size karşı
utanç içindemiydi yoksa pişkin bir halde geçip oturdumu?

aman allahım çok tehlikeli bir durum onunla asla yanlız kalmayın..
bu durumu eşinize hemen anlatın ben bile kötü oldum okurken sizi düşenemiyorum
siz sanırım görmezden geldiniz sizin gördüğünüzü anlayıp tavrı nasıl oldu size karşı
utanç içindemiydi yoksa pişkin bir halde geçip oturdumu?

bende eşime söyleyecem ama gitmesini bekliyorum beni görünce banyoya kaçtı utancından bende misafirlere kahve verdim o gezmeye gitmiş ben görmedeim ondan sonra eşimin yanında laf vurdum bu durumlara evet çok haklısınız çok tehlikeli çok kötü bir durum

ay ne bekliyosun hazır evdeyken çocuk ve olay tazeyken söyle eşine yoksa üste çıkma planları yapar sen zor durumda kalırsın..güzelce fırça yesin bir daha da gelemez size..

ay ne bekliyosun hazır evdeyken çocuk ve olay tazeyken söyle eşine yoksa üste çıkma planları yapar sen zor durumda kalırsın..güzelce fırça yesin bir daha da gelemez size..

canm haklısn demesine derimde eşim sinir küpü öyle şeyde yiğenine bir kötülük yapar diye korkuyorum onu çok sever herkesten çok sever ama artık gelecğini sanmıyrum

saka gibi yaa.. terbiyesiz utanmaz ne hakla böyle birseye cesaret eder..

asla kapiyi acmayin yanlizsaniz evde cok dikkatli olun ve derhal esinle konus neyi nasil gördüysen ayni o sekilde anlat sinirden patlasa bile anlat esine

bugün ic camasirlarini öpüp kokliyan yarin allah göstermesin esin evde yokken kafayi bozuk sana saldirip tecavüz etmeye bile kalkar! allah korusun... düsünmek bile tüylerimi diken diken yapti suan...

ben olsam oracikta ortaligi aya kaldirirdim esimide cagiridim tekme tokat girisirdim herhalde...

Son düzenleme:
valla benim başıma gelse orada ağzını burnunu dağıtırdım. :57:
Eşim dağıtsa dur bile demezdim. Pislik şey ya.
Sakın olaki bir daha ailesiyle bile gelse evinize almayın onu.

saka gibi yaa.. terbiyesiz utanmaz ne hakla böyle birseye cesaret eder..

asla kapiyi acmayin yanlizsaniz evde cok dikkatli olun ve derhal esinle konus neyi nasil gördüysen ayni o sekilde anlat sinirden patlasa bile anlat esine

bugün ic camasirlarini öpüp kokliyan yarin allah göstermesin esin evde yokken kafayi bozuk sana saldirip tecavüz etmeye bile kalkar! allah korusun... düsünmek bile tüylerimi diken diken yapti suan...

Yapmayın Allah aşkına ya, yangına körükle gitmeyin.

Evet yaptığı iğrenc bir şey, evet ergenliğin en tehlikeli dönemi ama o bir cocuk. Eline vurmak yerine doğru yolu göstermek gerekir.

Eşini gaza getirerek sakın anlatma, dövmek falan cok yanlış şeylere sebep olabilir. Lütfen sağ duyulu olun ve cocugu yanlıştan cevirin. Lütfen.

Hatalı bir cocuktan tecavüzcü yaratabilen zihniyetimize de helal diyorum...

yaptığı çok ama çok yanlış lisede olan bir çocuğun bunu idrak edebileceğini düşünüyorum. eşine söylemelisin evet, ama kavga gürültü değil, eşin mutlaka anlayacağı dille anlatır.ama bence de yalnız kalmayın bu çocukla.hatta bir süre size gelmesin. sizde kalmasın.çok ayıp şeyler bunlar ya, çok çirkin.sapkınlık bu.eğer önüne geçilmezse başka şeyler doğurabilir.sen önlemini al da.

Back
X